- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #33.321
Eklem ağrısı olduğunu nereden anladın canım bizimde az huzursuzluğumuz var inşallah gecesi güzel geçer bide migrenim tuttu gece uyumam gerekbiz yaptırdık. 4. ay aşısı kötü geçmedi. eklem yerlerinde ağrı oldu. 2 gün ayaklarına basmakta ve emekleme hareketleri yapmakta zorlandı. o kadar
Hayırlı olsun canım benim bebeğe kim bakıyor çok şükür girmişim ya hoşgeldin tekrarGöreve başladım bende birde telefon değiştirince bir türlü giremedim canım
Emekleme si çok önemliymiş canım beyin lobları hareket ediyormuş ve zekaları gelişiyormuşBende eliyle yesin diye önüne koyucam kollu onluklerden alıp benimki emekliyor artık oturmasina oturuyor da çok uzun değil
Ayy benim dönen bebekte ne sevimli olur çok severimmm yaaaKızlar bizimki desteksiz oturamıyor emeklemiyor da ama döne döne evin içinde tur atacak gibi... daha 10 gün önce dönmüyor dediğim bebek, emekleme olayını çok yanlış anladı sanırım
Canım basenleriniz ne alemde ecmelde totodan dönemiyoryaBenimki halaa dönmüyor ama desteksiz oturuyor bu nasıl iş anlamış değilim.yere kalınca battaniye serip beyefendiyi üstüne de koyuyorum ama sadece yanlarına dönüyor.