- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #33.281
valla yoğurta başladığımızdan beri bizde de emme sıkıntısı var. max. 5 dk. emerken etrafı izliyor , bırakıyor çıldırıyorummmm.O meme reddi bitmiyor nedense biz cebellestikce sürekli geri geliyor benim kız sadece uyurken emiyordu zaten şimdi dişten midir nedir hiç uykuya geçemediği için emmiyoda ancak çok acıkınca 5dk aralarla emip uyanıp gaz çıkartma pozisyonunda tekrar uyutuyorum.tekrar emiyoruz ama bu arada evde nefes dâhi almıyoruz cit sesine uyanıp emmiyor.uykuya dalmayı nadiren beceriyoruz bu seferde cokuykusu olduğu için ememiyor.emmiyor uysun yatirayim diyorum yatağına koyar koymaz cin kesiliyor.uyanikken mama vereyim desem süt alerjisi teşhisi net değil katı yoğurt, muhallebi vs veremiyorum.Biberon çok zor içiyor içerken ağladığı için çok gaz yapıyor ki biberon mamalrindada Laktoz ve sut proteni var.laktoz alerjimiz için diyet mama verdi Dr tadı berbat iceremiyorum.biberonla sütümü sahip versem biberonuda zor alıyor gaz yapıyor.sur sağma makinam bozuldu tamire gitti geldi duzelmemis.yenisini aldım hâlâ gelemedi:/sebze vs versem çok erken daha verme dedi Dr ki çok az tadarak başlayacağız doyurmayacak.Ben BEBEĞİMİ NEYLE NASIL DOYURACGİMİ ŞAŞIRDIM BİR AKIL VERİN ÇILDIRACAĞIM ARTİK CİDDİ CİDDİ muhallebi derken ne veriyorsun nasıl hazirliyorsun mesela B Bebekannesiii arkadaşım?
H hamsigafa en çok senden yardım bekliyorum laktoz alerjisi teşhisini Dr unuz nasıl koydu netmi?.ne veriyorsun bebeğine anne sütü mü alıyor canım?bu arada Beşiktaş yakın sayılır Dr önerilerini bekliyorum.yakinsaniz sizin dr a da goturebilirim kızımı)
Mila kolikti 3 ay bitti gaz sancılarımız devam ediyor. ağlamalar ara ara var. Sonra o ara çok beslenemedim. lactamil önerdi dr. onu 3 gün içtim gaz, ağlama arttı sonra vücudu kırmızı noktalarla doldu. dr ordan anladı. uykuya dalamaması allerjisinden , meme reddi allerjisinden bütün huzursuzluklar o lanet alleriden. üzerine çok gitmeyin besin reddi yaşarsınız. şu an yoğurt verdim. 3. günümüz de yine verecğim laktozsuz sütten mayaladım. bebeğin kaç günlük?
otajinemed hastanesinde zeynep hanım var.