• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Öğretmen lik mezunuyum atanamdim evlendim çocuklarimin yanında olayım diye çalışmak istemedim kpss filan bıraktım öylesine hobi gibusinden 2.universite okudum ama şu an dusunuyrm ki tamamen bırakmamak lazimmis maalesef ki evdekinin değeri olmuyo çalışan daha ustun
Geç değil canım, kadın isterse her seyı yapar. Çalışmak iyi hissettirebilir sana.

Rüzgar estiğinde, yüzüne üflediğimizde, yüzüne yakın oyuncak sallandığında nefesini tutuyo. Geçen hava güzelken yürüyelim dedim yüzüne yüzüne hafif rüzgar vuruyordu, her rüzgarda nefesini tuttuğu için eve geri döndüm
hiç öyle rüzgarlık bi şey de yok ki. durup dururken yapıyo.

Benim uyuyan bebeğimde son zamanlarda gece özellikle uyumuyor
Gündüz çok oynadıysak uykuya geçişi aşırı zor oluyor oyun oynamak istiyor gece uyanıncada aynı sabahın 7sindede uyanıyor kaçta uyursa uyusun eli hep sağ ağzının sağ tarafında dişi çok zorluyor ilk köpek dişi çıkarmak nedir arkadaş 🤦🏻‍♀️

Benim kızım da yalanciktan öksürmeye başladı. Sanırım o sesi fark etti ve hoşuna gidiyor simdi kibar kibar öhö öhö yapiyor ama çok tatli oluyor. Kontrolümüzde soyledim yine de doktora. Gercek mi bu oksurmeler diye ama bir problemi yok dedi. Yeni yeni huylari çıkıyor ☺️☺️

Benim kızım da yalanciktan öksürmeye başladı. Sanırım o sesi fark etti ve hoşuna gidiyor simdi kibar kibar öhö öhö yapiyor ama çok tatli oluyor. Kontrolümüzde soyledim yine de doktora. Gercek mi bu oksurmeler diye ama bir problemi yok dedi. Yeni yeni huylari çıkıyor ☺️☺️
Sonra öpücük artacak bizimki de öyle oldu babasına özellikle nası öpücük atıyor 😂😂

Bizimkide yapıyo onu. Babası, annemler filan yalandan öksürüyo dediğinde hayır bence bişi var ne bilcek yalandan öksürmeyi diyodum da kabullendim sonra 🤦🏻‍♀️😅

Benimki özellikle babası panikliyor diye o yalan oksurmeyi yapıyor😄😄

Saç dökülmeniz durdu mu kızlar benim hala drvam ediyor haftaya tekrar detaylı kan tahlili yaptıracağım
Benimki devam ediyor.her duşta bir avuç dolusu.açıklıklar da oluştu maalesef saçlarımın yanları ve tepe.ama benimki guatr zehirlenmesi.tiroid ilacı kullanıyorum doktor gözetimi altında her şey.bakalım ne zaman geçecek 🤷‍♀️

Kızçeler oğlumun göz çevresi kızarmış özellikle de göz üstü kızarıp kabuk bağlıyor kabuklar dökülünce yine bağlıyor bugün farkettim ki kirpik altında da sivilce gibi bişey çıkmış öbür gözde kızarmaya başlamış moralim yerle bir oldu varmı bilgisi olan

Saç dökülmeniz durdu mu kızlar benim hala drvam ediyor haftaya tekrar detaylı kan tahlili yaptıracağım
Gittikçe artarak devam ediyor,yanlarım açıldı resmen.Şimdi banyodan çıktım bir avuç saç attım çöpe.vitaminimi değiştirdim yine aynı.

Gittikçe artarak devam ediyor,yanlarım açıldı resmen.Şimdi banyodan çıktım bir avuç saç attım çöpe.vitaminimi değiştirdim yine aynı.
Benim yanlar ve tepe.bıgün saçımı boyattım adam aynayla saçımın arkasını da gösterince tepemdeki açıklık beni şoke etti resmen 😔 hemen peruk,tepelik falan baktım 😖😖😖
benimde çok yoğun bi şekilde devam ediyor..her taramada avuç avuç elime geliyor. kan tahlili yaptırdıktan sonra sonuçlarınızı paylaşır mısınız
Bugğn tahlil yaptırdım canım.tiroidlerim normal değerlere gelmiş ama saçlarlm daha da beter dökülmeye başladı anlamadım 😔 tahlil sonucumu ekledim

Benim yanlar ve tepe.bıgün saçımı boyattım adam aynayla saçımın arkasını da gösterince tepemdeki açıklık beni şoke etti resmen 😔 hemen peruk,tepelik falan baktım 😖😖😖

Bugğn tahlil yaptırdım canım.tiroidlerim normal değerlere gelmiş ama saçlarlm daha da beter dökülmeye başladı anlamadım 😔 tahlil sonucumu ekledim
Canım,tepelik peruk falan baktıma güldüm ben arkayı görmediğim için şu an rahatım ama yanlardan açılıyor.

Canım,tepelik peruk falan baktıma güldüm ben arkayı görmediğim için şu an rahatım ama yanlardan açılıyor.
Benim saçlarımda en dolgun yerler yanlarımdı mesela.ve bu yaşıma kadar hiç ordan dökülme olmamıştı.ama yanlar şimdi bi hayli açılmış.psikolojim bozuldu.ben de eczaneden bepanten,bemiks,evigen ampul aldım.yağ karışımının içine kırdım.15 günde bir sürğyorum artık 😔

Benim saçlarımda en dolgun yerler yanlarımdı mesela.ve bu yaşıma kadar hiç ordan dökülme olmamıştı.ama yanlar şimdi bi hayli açılmış.psikolojim bozuldu.ben de eczaneden bepanten,bemiks,evigen ampul aldım.yağ karışımının içine kırdım.15 günde bir sürğyorum artık 😔
Aslında iyi fikir ama bebekle nasıl yaparım bilmiyorum.Bazen duşa bile giremiyorum.🙄

Back