- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.581
Geçenlerde bana dedi ki “bu evden çıkarken evi boyatıp çıkacaksınız yoksa asla kabul etmem.”ben de eşime söyledim annen böyle söyledi bana dedim.eşim çok şaşırdı emin misin diye sordu.tabiki de eminim dedim.dün eşim annesine “eşime böyle söylemişsin doğru mu?”diye sorduğunda o da hemen dedi ki aslaaaa ben böyle bir şey söylemedim.nasıl yani dedim şimdi ben mi yalancı oldum dedim.cevap vermedi.şu koltukta oturuyordun ve o anda da oğlumu seviyordun dedim ve taşınmakla ilgili bir konu konuşuyorduk dedim sen de direkt bana böyle söyledin dedim.ben böyle bir şey söyledğimi hiç hatırlamıyorum dedi.evet söyledin dedim.eşim de sanırım anladı annesinin inkar ettiğini bana dedi ki canım belki sen yanlış anlamışsındır.böyle bir cümlenin nesini yanlış anlayacam diye sordum.neyse sonra artık sustım.kv yukarı çıktı.tansiyonı yükselmiş hanımefendinin.geldi tansiyon aletini istedi ama suratıma bile bakmıyor.ben de eşimi aradım annen tansiyon aletini istedi ve suratıma bile bakmadı.kendi söylediği şeyi inkar etti şimdi de bana tavır alıyor dedim.o da bana dedi ki ben sana güveniyorum canım çok fazla ayrıntıda boğulmaCanım önemli bi konuda söylediği şeyi inkar ediyor belli ki, o yüzden bu kadar sinirlendin. Yoksa aman söylediğini unutmuştur, takma kafana derdim..yine yaparsa lütfen de ki, kucağımda bir tane terbiyesinden sorumlu olduğum bebeğim var, Bir tane daha çocuk istesem durmaz yapardım, sizi de mi ben terbiye edeyim![]()