- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #32.221
Uyuyamadım Valla bide arkadaşa gitcem tek çocuk hazırlıycam evi topladığımda arkamdan dağılmıcakÇok hoşsunheyecandan uyuyamazsın şmdi
Benimki çok uyandığı için artık benle yatiyo hiç bı olay yaşamadık şükür rabbim esirgesin hepsininKızlar bu arada gece bebeğimi yanımda yatırdım içim kaynadı gel kız benle yat dedim benim kız kafasına yorgan geçirmeyi çok seviyor bizim yorganın içine yumulmuş gözümü Bi açtım çırpınıyor eşimde içerde yatıyordu bi anda hareketi kesildi hemen aldım sırtına vurdum hıııh dedi nefes aldı ama çok korktum bidaha yanımda yatırmak mı töbeee
Allah korusun ya bende dün yanımda yatırdım tüm gece korkuyor gibi geldi ama eşimle kibirdamadann uyuduk korkudan yatağın ucundan duscektik Allah'a şükür bişey olmamış ama o korkunu anlıyorumKızlar bu arada gece bebeğimi yanımda yatırdım içim kaynadı gel kız benle yat dedim benim kız kafasına yorgan geçirmeyi çok seviyor bizim yorganın içine yumulmuş gözümü Bi açtım çırpınıyor eşimde içerde yatıyordu bi anda hareketi kesildi hemen aldım sırtına vurdum hıııh dedi nefes aldı ama çok korktum bidaha yanımda yatırmak mı töbeee
Ayy hadi bakalım azcık kendine vakit ayırırsın canım. Birkaç gün sonra özlersin gibime geliyorUyuyamadım Valla bide arkadaşa gitcem tek çocuk hazırlıycam evi topladığımda arkamdan dağılmıcak
Biz de öyle yıkıyorduk, ilk kez tek yıkadım.Eşimle banyoda yıkıyoruz birimiz kucağına alıyor öteki yıkıyor
Bendim o .bugün gidecez inşallah tek gitmeye cesaret edemedim eşimle gidip 1 hafta kalacaz.normalde tek gidip 15 gün kalıyorduk neyse bu sene böyle olsun.yola çıkmadık henüz az sonra çıkacaz.İnşallah kolay geçer.7-8 saatlik yol.Kızlar biz bugün kardeşimin evine geldik yavrum yolda hiç eziyet etmedi ama eve geldik o kadar içli içli ağladı ki bugüne kadar hiç ağlamamış yani aşılarda bile böyle ağlamadı çok üzüldüm. Pazartesi günüde memleketime gidicem yine öyle yaparsa diye çok korkuyorum bakalım yarın nasıl olcak. Bizim gibi memeleke gidecek bir arkadaşım vardı o naptı nasıl geçti
Benimki çok uyandığı için artık benle yatiyo hiç bı olay yaşamadık şükür rabbim esirgesin hepsinin
Amiiin kızlar Rabbim bidaha yaşatmasınAllah korusun ya bende dün yanımda yatırdım tüm gece korkuyor gibi geldi ama eşimle kibirdamadann uyuduk korkudan yatağın ucundan duscektik Allah'a şükür bişey olmamış ama o korkunu anlıyorum
Bi burukluk var ama bana ii gelicek inşallahAyy hadi bakalım azcık kendine vakit ayırırsın canım. Birkaç gün sonra özlersin gibime geliyorsağ olsun bnm kayınvalıdem de alıyor büyüğü bazen gttkten iki saat sonra özlüyorum
Hayırlı yolculuklar canım bebeğin arabayı seviyorsa kolay geçer inşallahBendim o .bugün gidecez inşallah tek gitmeye cesaret edemedim eşimle gidip 1 hafta kalacaz.normalde tek gidip 15 gün kalıyorduk neyse bu sene böyle olsun.yola çıkmadık henüz az sonra çıkacaz.İnşallah kolay geçer.7-8 saatlik yol.
Bunu söyleme canım, çocuğun hasta değil yatalak değil sadece bebek. Hepimiz yaşıyoruz bunları ben de 4e kadar ayaktaydım, şuan hala ayağımda sallamaktayım. Allaha hesap sorar gibi oluyor, haşa.Niye allahım niye bana sorunsuz bir çocuk vermedin((
Biz de öyle yıkıyorduk, ilk kez tek yıkadım.
Oyyyy maşaallah sübhanallah kuzumavalla çok kilo oldu hiiiiiç demiyim şok garantili ve 2 basamaklı
kesinlikle bulunduğu yeri yadırgamıştır. bizimki annemlerle görüntülü konuşurken bile ağlıyo bazen yadırgadığı için. bakmak istemiyo falan.
dün gece uyumayınca eşime verdim kızımı. bana sen uyu ben hallederim dedi ki felaket uykum vardı. yok olmadı kızım beşiğine yanıma girene kadar uyuyamadımAyy hadi bakalım azcık kendine vakit ayırırsın canım. Birkaç gün sonra özlersin gibime geliyorsağ olsun bnm kayınvalıdem de alıyor büyüğü bazen gttkten iki saat sonra özlüyorum
Ne onlarla ne onsuzdün gece uyumayınca eşime verdim kızımı. bana sen uyu ben hallederim dedi ki felaket uykum vardı. yok olmadı kızım beşiğine yanıma girene kadar uyuyamadım
Ailenden birilerini yardıma mı cagırsan canım? Uykusuzluk ve ağlama sesleri zorlar ama sabır canım, aç Kuran dinlet hem sen hem bebiş rahatlar belki. Konuşamıyor, derdini anlatamıyor sadece sana muhtac bir melek.4.ay bu kadar zor geçmek zorunda mı
Sebepsiz krizlerimizden birini yaşadık 1bucuk saat boyunca ağladı
Diş mi gaz mı uyku mu?
Bağırıyorum artık sonra korkuyor
Ama içinden çıkamıyorum
Kac gündür bir lokma yemeden gunlerim geçiyor
Ben de insanım
Niye allahım niye bana sorunsuz bir çocuk vermedin((
Bı de hani ilk çocuğum böyle değildi filan diyorlar ya ulan biri bari beni dinlendirseydi diyrm.hepsi huysuz bebek bu böyle büyüyecek sağlık olsun.buyuk kızım yazın bı kaza geçirdi hala ameliyat ameliyat ugrasiyrz hastane işi çok zor. rabbim dermansız dert vermesin.tek derdimiz huysuzlukları olsun4.ay bu kadar zor geçmek zorunda mı
Sebepsiz krizlerimizden birini yaşadık 1bucuk saat boyunca ağladı
Diş mi gaz mı uyku mu?
Bağırıyorum artık sonra korkuyor
Ama içinden çıkamıyorum
Kac gündür bir lokma yemeden gunlerim geçiyor
Ben de insanım
Niye allahım niye bana sorunsuz bir çocuk vermedin((
Bana da bi cesaret geliyo, sonra amaan akşam babası gelince yıkarız diyorum. Böyle durumlarda da ufo karşısında milyonlarca ıslak mendille temizliyorumBen de dün ilk kez tek yıkadım bir de evlilik yıldönümümüzdü işim başımdan aşkın bir sürü plan yapmıştım bir baktım ki bez önden arkadan taşmak üzere, silmekle başedemem deyip götürdüm banyoyabaşta biraz titredi beni korkuttu ama oldu şükür, yıka kurut giydir uyut yaklaşık 1 saatimi aldı
ayyynen öyle valla cuk oturdu. ne onlarla ne onsuzNe onlarla ne onsuzo yatağa yatıran üstünü örten illa biz olucaz içimiz rahat etsin dimi aklımız kalıyo bu kez gece on ıkıye kaydı bzmkının de gece uykusu noluyosa bu bebişlere anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?