- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.201
Bizimki dilini emiyor biz yerken sapirtatiyor ağzınıkorka korka verdim kabul edince de sevindim valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki dilini emiyor biz yerken sapirtatiyor ağzınıkorka korka verdim kabul edince de sevindim valla![]()
Aynen ben de öyleydim ,belim çok ağrıdı.Tek yıkıyorum ama galiba o beni yıkıyor suyla okadar çok oynuyor kioturarak yaptırıyorum genelde sağa sola çarpıyor suya ayaklarıyla elleriyoe vurup duruyor
ama belim coo ağrıyor yıkamadan sonra
Senin kızçe zaten tontişti zor olur tek yıkamak kuzum maşaallah kuzuma şimdi kaç kilo oldu prensesimannem varken o yıkıyordu şimdi tek yıkıyorum. ağır olduğu için zorluyor ama filesine yatırıp yıkıyorum hemen.
Kızlar bebeklerinizin banyosunu kimle yaptırıyorsunuz?Hep eşimle yıkıyorduk ama akşam üşür diye yıkadım gündüz ama pert oldum.Ben mi beceriksizim?
Ben de eşimle yıkıyorum. Çok hareketli. Tek de olur ama zor olur diye düşünüyorumKızlar bebeklerinizin banyosunu kimle yaptırıyorsunuz?Hep eşimle yıkıyorduk ama akşam üşür diye yıkadım gündüz ama pert oldum.Ben mi beceriksizim?
Canım bizimkide babaannesine gidince yapıyor aynı şeyi iki seferdir sanırım yabancılıyorlar sakinleştirene kadar canımız çıkıyor hangi tutuşta sustuysa gülene kadar öyle tutuozKızlar biz bugün kardeşimin evine geldik yavrum yolda hiç eziyet etmedi ama eve geldik o kadar içli içli ağladı ki bugüne kadar hiç ağlamamış yani aşılarda bile böyle ağlamadı çok üzüldüm. Pazartesi günüde memleketime gidicem yine öyle yaparsa diye çok korkuyorum bakalım yarın nasıl olcak. Bizim gibi memeleke gidecek bir arkadaşım vardı o naptı nasıl geçti
Ben bayadır küvette yıkamıyorum, ağır olduğu için korkuyorum tek yıkamaya. Babasının kucagına verıyorum duşta, rahat oluyor. Cesaretim gitti macera aramıyım:))Küvetinde yıkadım ben, çok zor olmadı ama üşütmesin diye acele ettim,giydir soy yoruldum.
Ya sesli güldürdün beniCanım bizimkide babaannesine gidince yapıyor aynı şeyi iki seferdir sanırım yabancılıyorlar sakinleştirene kadar canımız çıkıyor hangi tutuşta sustuysa gülene kadar öyle tutuoz
Babaanne demişken benimkilerde gitti biraz önce çok üzgünüm![]()
Okadar üzgünümki bebeğim de uyuyor uyku tutmuyor amaYa sesli güldürdün beni![]()
valla çok kilo oldu hiiiiiç demiyim şok garantili ve 2 basamaklıSenin kızçe zaten tontişti zor olur tek yıkamak kuzum maşaallah kuzuma şimdi kaç kilo oldu prensesim
kesinlikle bulunduğu yeri yadırgamıştır. bizimki annemlerle görüntülü konuşurken bile ağlıyo bazen yadırgadığı için. bakmak istemiyo falan.Kızlar biz bugün kardeşimin evine geldik yavrum yolda hiç eziyet etmedi ama eve geldik o kadar içli içli ağladı ki bugüne kadar hiç ağlamamış yani aşılarda bile böyle ağlamadı çok üzüldüm. Pazartesi günüde memleketime gidicem yine öyle yaparsa diye çok korkuyorum bakalım yarın nasıl olcak. Bizim gibi memeleke gidecek bir arkadaşım vardı o naptı nasıl geçti
Allah sana güç versin nasıl kucaginda taşıyorsundur bel kol falan kalmaz bizimki bile beni zorluyorvalla çok kilo oldu hiiiiiç demiyim şok garantili ve 2 basamaklı![]()
valla gündüz dik konumda başladığım günüme gece C şeklinde devam ediyorum. indirip kaldırmaktan kollarım dwayne johnson ınkiler gibi olduAllah sana güç versin nasıl kucaginda taşıyorsundur bel kol falan kalmaz bizimki bile beni zorluyor![]()
Artık yabancıları ayırt ediyorlar dün komşuya indim onlara bakıp bakıp dudağını büzdü ağladı ailemin yanına gidince bittim nazindan insan görmedikleri içinde korkuyorlarKızlar biz bugün kardeşimin evine geldik yavrum yolda hiç eziyet etmedi ama eve geldik o kadar içli içli ağladı ki bugüne kadar hiç ağlamamış yani aşılarda bile böyle ağlamadı çok üzüldüm. Pazartesi günüde memleketime gidicem yine öyle yaparsa diye çok korkuyorum bakalım yarın nasıl olcak. Bizim gibi memeleke gidecek bir arkadaşım vardı o naptı nasıl geçti
Çok hoşsun