2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bizde durum tam tersi. ilk zamanlarda babaya düşkündü şimdi baba da kimmiş kucağına gittiğinde yüzüne bakmıyor adamın

3 çocuk doğurmuş sun normal ama cabalamiz gerek ben 16 kilo aldım 13 gitmişti 40 im çıkmadan amab4 kilo geri aldım ve de çoğalıyor durduramıyor in
Dün yemek yemeği unutmuşum akşam eşim gelince çok kotuydum ayakta duramıyorum ne yedin gündüz diye sorunca aklıma geldi sadece bir çikolata yemiştim kahveyle Allah affetsin aksma 11 olmadan bayıldım zaten kendimde degildim
Durduramıyor um bende çevremdeki herkes ayaklanan hem emzirmek hem peşinden koşturmak verdirir kiloyu diyor ama hava düzelsin yürüyüşlere baslicam azıcık hareket bile verdirir biliyorum

Çok geçmiş olsun canım kan mı vermiştin nasıl anlaşıldı?
Saol canım.evet kan tahlili sonucumu doktoruma whatsaptan attım öyle teşhis koydu.saçlarım inanılmaz derecede dökülüyordu.herkes doğum sonrası normal dedi ama bence okadarı da anormaldi.yanlarım iyice açıldı ki benim saçlarımın yanları en gür yerlerimdi.hayatım boyunca o kısmın döküldüğünü de ordan derimin göründüğünü de hatırlamam tahlil yaptırayım bakalım dedim iyi ki yaptırmışım

Çok geçmiş olsun
Şuan ben de aynı problemleri yaşıyorum ama doktor 1 ay daha beklememi söyledi
Tsh değerin kaç çıkmıştı

Valla emzir gider diolar emziriyorum sonra içim sıyrılıyor elim ayağım titriyor e yemek hazırlamak yerine atıştırmalık ye nereye kilo verelim
Birde ben hamile kalmadan çok kilo verdim 38beden bol gelmeye başlamıştı şimdi 42beden oldum resmen ve moralimi aşırı bozuyor az evde lessie felan sonra diyetisyene giderim gibi

Lessie bende bı ara başladım sonra bizim kyzin huysuzluklari olunca bıraktım tekrar baslicam

Selam kızlar bebeklerinizin gece uyku düzeni nasıl ve gün içinde geceleri çok kıpırdanıyor uyanıyor çık sık acıkıyor Çok yorucu oluyor her gece gün içindende uyutması zor zaten süpürge sesiyle anca uzun uyuyor sizler ne durumdasınız ?

Kızlar ben geceleri mama vermeye karar verdim hipp 1 aldım ama içinde ölçek yok tatlı kaşığı mı kullanayım onun yerine, bir de gece 60 cc vermeyi düşünüyorum siz nasıl yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…