- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.841
Ne güzel yazmışsın canım teşekkür ederim. 5 yaşına girecek 4 ay sonra. Evt ilgi bölündü günün çoğu kardeşinde ilgim mecburen. Özel kreşe göndersem kontenjanlar dolmuş almıyorlar. Babaya düşkündü zaten kız çocuğu, iyice babakolik oldu benden uzaklaştı çok üzülüyorum. İstediği şeyleri alıyorum, oynuyoruz bir iki güne hemen kacıyor hevesi. Kardeş, pandemi üst üste geldi çocuk ne yapsın ona da hak veriyorum tabi. Oyun da oynuyoruz bol bol ne dese yapmaya calısıyorum aslında. Umarım açılır okullar da arkadaş görmek ona iyi gelir, kaç yaşında olursa olsun akranını arıyor insan.Canım büyüğün kaç yaşında? Benimki tam bir lego hastası ve Harry Potter fanılego yapımı onu baya oyalıyor ve çok keyif alıyor. Bugün okullar tatile girdi, canlı derslerde biticek diye haftaiçi Harry Potter konseptli lego sipariş verdim. Ev işini bırakalı çok oldu, bebek uyuduğu vakitler zaten onun dersi yada projesi oluyor. Onlarla uğraşıyoruz.
Büyüğün Muhtemelen dikkatini çekmeye çalışıyordur kuzum. Uzman görüşü almak tabiki en sağlıklısı ama böyle durumlarda negatif olumlamaya sebep olur mu diye düşünürüm hep. Yani eğer dikkati çekmek için yapıyorsa, ilginin dağılmasından huzursuzsa, sen psikoloğa götürüp bu davranışların üstünde durdukça pekiştirir mi diye geldi aklıma. Tabi ben kendi aile dinamiğimiz üzerinden yorum yapıyorum canım, çocuğunun ihtiyacını en iyi sen bilirsin
Valla yakında bizi de psikolog paklayacak sanırımVallahi beni de büyükler yoruyor hatta en büyük evde kağıt kalem oyuncaktan yürünmüyor ama sıkıldım sıkıldım sürekli sıkılma modundalar.kac yıl evimde tv yoktu şimdi herşeyi saldım TV de var ortanca biraz oyalaniyo ama büyük çok yoruyor babası gelince de daha bi ayrı hırçın oluyo.bende artık psikolog filan dusunuyrm uyku da sevmiyo gece 12ye kadar ayakta sabah 6da isik açıp oturuyo gün de bitmiyor.hem virüs hem bebek hem kış goturcek yer de yok..
Elinize sağlıkBiz mutfakta birseyker yapıyoruz onun isteği ile hosuna gidiyor.ona vakit ayırdığınız farkında o yüzden de seviyor.hatta şimdi keke başlıyoruz
Anladım canım, doktorun bilir en iyisinisadece hareketlerini takip edeceğiz dedi. yediklerimizi ağzımıza götürürken takip ediyor artık ama ben yine de 5. ayını doldurana kadar en azından cesaret edemem gibi.
3 saatte bitti ancak .kremalı falan yaptık. Tabi uyanınca bebiş araya doyur salla uyut falan girdi uzadı süreçElinize sağlıkDün poğaça yaptık canım, yarın kurabiye yaparız. Evde baba olunca daha rahat oluyor, bebiş uyanıyor olmadık zamanda o da sıkıntı. :/
Merhabalar, tam sizinle aynı dönemde bende aynı şeyleri yaşamaya başladım. Yalnız benim bebeğim en başından beri biberona ve emziğe tepkiliydi. Ne kadar uğraşsam da almadı. 3,5 aylıkken memeyi de reddetmeye başlayınca çok zor bir sürece girmiştim. Buradaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle uykuya geçerken , uyku arası yada uyanırken vermeyi denedim. Bir kaç seferde ayakta gezdirirken memeyi tutturdum. Belki sürekli emerse sütünüzde çoğalır.Hanımlar merhabalar
Bir konuda deneyiminize ihtiyacım var. Kızım 3 buçuk aylık. Sütüm az olduğundan meme ve mama ilerliyoruz ama son 1 haftadır biberonu almıyor tiksiniyor emzik de almadı tiksindi.
Son 1 haftadır memeye koyamıyorum pek meme de emmek istemiyor istese zaten süt az doymuyor. Biberonu almıyor
Kaşıkla veriyorum ama sıkılıyor yavrum ac ne yapabilirim sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
Afiyet olsun3 saatte bitti ancak .kremalı falan yaptık. Tabi uyanınca bebiş araya doyur salla uyut falan girdi uzadı süreç
Çok geçmiş olsun canım emzirmene engel mi pekiKızlar ben guatr zehirlenmesi geçirmişim.saçlarımın okadar dökülmesinin sebebi oymuş.yeniden tiroid ilacına başlıyorum yarından itibaren
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu bu?Kızlar ben guatr zehirlenmesi geçirmişim.saçlarımın okadar dökülmesinin sebebi oymuş.yeniden tiroid ilacına başlıyorum yarından itibaren
15gün sonra gel dedi bizim bura fena kar bastı gidemedim ama bebeğimi daha sık emziriyorum gözle görülür fark var birde öğle uykusuna yatırrken 60cc mama veriyorum artıkNaptın peki canım? sen o ayda mı gittin, yoksa birşeyler yaptın mı?
Yemek derdi hep var zaten ama eşim aman hadi hazır yiyelim Bi yumurta kıralım der ama eve dışarıdan biri gelince olmuyor... Evleri 20dk uzaklıkta sömestr girdiya değişiklik olsun die gelicekler yaz tatilinde demişlerdi oralı olmadım eşim bu sefer oralı ol ayıp oluyor dediYemek derdi bendede çok oluyoruzak mı oturuyorlar yatıya geliyorlar bu kadar uzun bende görümceyim 6 gelinimiz var benle annem babamın dedikodusunu yapacak kadar güvenirler söylemem ablam gibiler korur kollarım hepten derlee kardeşten farkın yoktur diye görümce ortalığı karıştırır derler ya karakter meselesi
Geçmiş olsun canım nasıl anladınKızlar ben guatr zehirlenmesi geçirmişim.saçlarımın okadar dökülmesinin sebebi oymuş.yeniden tiroid ilacına başlıyorum yarından itibaren
Saol canım.hayır emzirmeye engel değilÇok geçmiş olsun canım emzirmene engel mi peki
Saol canım.normalde de haşimato hastasıyım.doğurdum ve 40. Gün doktorum tiroid ilacımı bırakıp 3 ay içmememi söylemişti ama saçlarım inanılmaz derecede dökülünce bıgün tahlil yaptırıp endokrinoloji uzmanıma wp üzererinden sonuçlarımı attı.o söyledi.yarından itibaren yeniden tiroid ilacı içmeye başlayacağım 2 ay sonra da kontrol var.Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu bu?
Oh iyi fikir .normal kek bir kaç saat, kremalı kek 1 gün ,mumlu kremalı kek birkaç gün sıkıntısını giderirAfiyet olsunbiz de yarın yapalım kurabiyeden daha iyi olur:) mum da üfleteyim mutlu olsun iyice
Benim kaynanam gibi 20 dkka uzaklıkta gelip kalmasın i istemem açıkçası oda gelip kalmaya calsiiyor bana saçma geliyor15gün sonra gel dedi bizim bura fena kar bastı gidemedim ama bebeğimi daha sık emziriyorum gözle görülür fark var birde öğle uykusuna yatırrken 60cc mama veriyorum artık
Yemek derdi hep var zaten ama eşim aman hadi hazır yiyelim Bi yumurta kıralım der ama eve dışarıdan biri gelince olmuyor... Evleri 20dk uzaklıkta sömestr girdiya değişiklik olsun die gelicekler yaz tatilinde demişlerdi oralı olmadım eşim bu sefer oralı ol ayıp oluyor dedi...
Aynen bende dayımın hanımıyla öyleyimdir herşeyi konuşuruz ve o orda kalır aramızda 2yaş var der hatta sen başkasın senle çok rahat oluyorum die görümcem de der benden için yengeme birşey de asla başkasından duyamazsın ama diğer eltime ona de herkeste duyarsın der karakter meselesi cidden
Geçmiş olsun canım nasıl anladın
O zaman da sürekli istiyorlar sürekli de muutfak da olamayız kiElinize sağlıkDün poğaça yaptık canım, yarın kurabiye yaparız. Evde baba olunca daha rahat oluyor, bebiş uyanıyor olmadık zamanda o da sıkıntı. :/
Banada saçma evimden bigün uzaklaşınca kokusunu bile özlerim küçüğü gelsin çocuk derimBenim kaynanam gibi 20 dkka uzaklıkta gelip kalmasın i istemem açıkçası oda gelip kalmaya calsiiyor bana saçma geliyorbu arada emzirmeyi sıklastiridm dedin kaç saatte bir emziriyorsun canım benim ki bazen 2.5 3 bazen 3.5 bile geciyor geçince deliriyorum aç kaldı diye
Tamam teşekkür ederim canım, msj attım da hani ne diyecekler.15gün sonra gel dedi bizim bura fena kar bastı gidemedim ama bebeğimi daha sık emziriyorum gözle görülür fark var birde öğle uykusuna yatırrken 60cc mama veriyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?