2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
E bebekte leke çıkarıcı sprey var hemen sıkıp suya tutunca leke kalmıyor. Bi ara bizimde başımıza çok geliyodu, eşimin kucağında oluyodu bide hep nası tutuyosa onun üstüde kaka oluyodu
Bende de sprey değilde diğer leke çıkarıcı var ama alayım ondanda teşekkür ederim

Benim oğlumun gazı sıkıştığında öyle oluyordu.gazı normale girince öyle olmuyordu artık.sizin bebişinizin gaz sıkıntısı var mı bilmiyorum tabikii.inşAllah yoktur
Bı tek sabaha karşı çok oluyor uyanmadan çıkaramıyor ama gün içinde de kaka yapınca oluyor emekki biz fark etmiyoruz kucagimizdayken kaka yapınca hızlı olduğunu anlıyorum o yüzden birazda oluyor gibi gazla birlikte cikinca

Hayır canım.hiç kullanmadım

Bende kullanmıyorum da kızlar acaba rahat edemiyor mu diye düşündüm. Uykusuzluğunu bi sebebe bağlamaya çalışıyorum

4 çok az değil mi? nasıl pişik olmuyo o çocuk? ben her yedirdiğim zaman yani yaklaşık 2-2 buçuk saatte bi

Biz menenjit aşısını 3. Ayında kaçırdık 4. Ayımızdayız yarın yaptırmayı düşünüyoruz doktor bexsero ve nimenrix ikisini birden aynı günde yaptırmamızı tavsiye etti. Fakat sağlık ocağındaki hemşire tekinin yeterli olacağını karma aşının içinde de menenjitin bi türünün olduğunu söyledi. Sizler nasıl yaptınız 2 aşı aynı gün mü yaptırdınız yoksa sadece birini mi yaptırdınız?

Bizimkini doktor aynı gün yaptırdı.2.dozlarını da 9 Şubat’ta yaptıracağız.

Bende kullanmıyorum da kızlar acaba rahat edemiyor mu diye düşündüm. Uykusuzluğunu bi sebebe bağlamaya çalışıyorum
Ben baya onu sorguladım hiç bişey bulamadım keyfi ne isterse o şekil davranıyor ama şükür son bir iki gündür düzeldi biraz iyi bide uyku arkadaşı hep yatağında güven versin diye şuan iyi gibi

Kızlar baby turkoda indirim var külot bez denemek istiyorum onuda ekledim bide a101 e de baby turco 4 5 6 numaraları indirimli geliyor mega pakette isterseniz bir göz atın

Eklentiler

• Screenshot_20210123-231015.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 42
Ben baya onu sorguladım hiç bişey bulamadım keyfi ne isterse o şekil davranıyor ama şükür son bir iki gündür düzeldi biraz iyi bide uyku arkadaşı hep yatağında güven versin diye şuan iyi gibi
Canım uyku arkadaşını çeker misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…