- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.861
O nasıl oluyor canım,11 eylülde doğum yapan bacılarım! sizin bebekler de başak değil de ikizler gibi davranıyo mu?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl oluyor canım,11 eylülde doğum yapan bacılarım! sizin bebekler de başak değil de ikizler gibi davranıyo mu?![]()
ağlarken bi snda gülüyoO nasıl oluyor canım,benim kız 13 eylül,oğlan 18 eylül baktım başak ikisi de,inşALLAH öyledir .
Yaaa ondan demekdemek ki benimkiler de çok titizlerağlarken bi snda gülüyo![]()
Evet hatta ağlarken bı anda gülmesi en basitinden11 eylülde doğum yapan bacılarım! sizin bebekler de başak değil de ikizler gibi davranıyo mu?![]()
Dışarısı yok, arkadaş yok, anne meşgul ne yapsınlar. Olabildiğince gönlünü yapmaya çalışıyorum ama tükenmişlik sendromuna gircem az kaldıO zaman da sürekli istiyorlar sürekli de muutfak da olamayız ki
Ben girdim bile 3oldugundan galiba biraz daDışarısı yok, arkadaş yok, anne meşgul ne yapsınlar. Olabildiğince gönlünü yapmaya çalışıyorum ama tükenmişlik sendromuna gircem az kaldı![]()
Kızlar ben guatr zehirlenmesi geçirmişim.saçlarımın okadar dökülmesinin sebebi oymuş.yeniden tiroid ilacına başlıyorum yarından itibaren
Bizimki karanlık çöktü muhuysuzpanir babasi gelene kadar anlıyor galiba akşam olup babasının geleceğini kapı sesini duysun kapıya bakiyor görür görmez gülüyorBenim kız inanılmaz babacı... kız bebekler babaya düşkün olur derlerdi de inanmazdım. Resmen hayran hayran bakıyor babasına, onun kucağından aldığım zaman ağlamaya başlıyor. Gece için sesinin telefona kaydettim eşimin, gece huysuzlanmaya başladığında onu açıp dinletiyorum.başlarda eğlenceli geliyordu ama biraz biraz sinirimde bozulmaya başladı. Biz iskele anası mıyız burda diyesim geliyor
Ben canım 7kilo verdim 6kilo geri aldım bugün lessie başladım tarçınlı limonlu su içmeye başlıcam ekmek ve aburcuburları kesmem lazım öncelikle 10kilo vermem lazım sonrasında sıkılaşarak 5kilo daha gitmesi gerek bende göbek sorunu ver 7ayşık hamile gibi duruyorKızlar dogumdan sonra kilosu gidip sonra ben gibi alan var mı saatin kaldım hani emziriroen gidyordu bu kilolar ki çokta yiyen biri değilim kilo takıntımda var ama hiç birşeyde yapamıyorum beni somurdugunden açıklıyorum zaten çok güçsüz hissediyorum sürekli yorgunum![]()
Tiroid genel olarak yorgunuk yapar ben de had safhalara çıktı en büyük etkilerinden biri de bu.son zamanlarda terliyordım mesela ki ben çok üşüyen biriydim.bu üç etkisi görüldü bende canım.saç dökülmesi,aşırı yorgunluk ve terlemeçok geçmiş olsun canım, başka bi etkisi var mı vücudunda saç dökülmesi dışında![]()
Benim oğlum da babacı.akşama kadar kakasını açlığını kahrını ben çekiyorum ve bendeyken durmadan mız mız ağlıyo ,babasını görür görmez gülmeye başlıyor.garezi banaBenim kız inanılmaz babacı... kız bebekler babaya düşkün olur derlerdi de inanmazdım. Resmen hayran hayran bakıyor babasına, onun kucağından aldığım zaman ağlamaya başlıyor. Gece için sesinin telefona kaydettim eşimin, gece huysuzlanmaya başladığında onu açıp dinletiyorum.başlarda eğlenceli geliyordu ama biraz biraz sinirimde bozulmaya başladı. Biz iskele anası mıyız burda diyesim geliyor
Ben canımKızlar dogumdan sonra kilosu gidip sonra ben gibi alan var mı saatin kaldım hani emziriroen gidyordu bu kilolar ki çokta yiyen biri değilim kilo takıntımda var ama hiç birşeyde yapamıyorum beni somurdugunden açıklıyorum zaten çok güçsüz hissediyorum sürekli yorgunum![]()
Ahh canım yaTiroid genel olarak yorgunuk yapar ben de had safhalara çıktı en büyük etkilerinden biri de bu.son zamanlarda terliyordım mesela ki ben çok üşüyen biriydim.bu üç etkisi görüldü bende canım.saç dökülmesi,aşırı yorgunluk ve terleme
Kızlar dogumdan sonra kilosu gidip sonra ben gibi alan var mı saatin kaldım hani emziriroen gidyordu bu kilolar ki çokta yiyen biri değilim kilo takıntımda var ama hiç birşeyde yapamıyorum beni somurdugunden açıklıyorum zaten çok güçsüz hissediyorum sürekli yorgunum![]()
Çok geçmiş olsun canım kan mı vermiştin nasıl anlaşıldı?Kızlar ben guatr zehirlenmesi geçirmişim.saçlarımın okadar dökülmesinin sebebi oymuş.yeniden tiroid ilacına başlıyorum yarından itibaren
Yaa hiç sorma canım.özellikle geçenlerde kanım çekilmiş gibiydim bir hafta kadar.aksi gibi de eşim o dönem gündüz çalışıyordu.parmağımı kaldıracak haim yok,bebiş de max 30 dk da bir uyanıyor ve sürekli ağlıyorAhh canım yabizlerle aynı şeyleri yaşarken, bir de ekstra yorgundun demek, inşallah ilaçlar biran önce etkisini gösterirde kendini tekrardan iyi hissedersin
Bizimki de oyke.bu kız yumurtadan çıkınca babayi görmüş ilk diyrmBenim kız inanılmaz babacı... kız bebekler babaya düşkün olur derlerdi de inanmazdım. Resmen hayran hayran bakıyor babasına, onun kucağından aldığım zaman ağlamaya başlıyor. Gece için sesinin telefona kaydettim eşimin, gece huysuzlanmaya başladığında onu açıp dinletiyorum.başlarda eğlenceli geliyordu ama biraz biraz sinirimde bozulmaya başladı. Biz iskele anası mıyız burda diyesim geliyor