2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bu aralar kaka taşması çok oluyor bezden surkeli elbise citiliyorum 4 bebek bezi değiştirdim hiç bir etkisi olmadı sleppy baby turco minies ve prima 4 undede oldu neden olurki oyle

Kızlar bu aralar kaka taşması çok oluyor bezden surkeli elbise citiliyorum 4 bebek bezi değiştirdim hiç bir etkisi olmadı sleppy baby turco minies ve prima 4 undede oldu neden olurki oyle

Gevşek bağlamadan olabiliyor canım biz de yaşadık bir kaç defa

Gündüz Saatlerce uyanık duruyo 10dk kestirip kalkiyo tam cildirmalik.gecevde kıpır kıpır gaza uyaniyo bazen emzikle bazen emerek dalıyor saat dolmadan tekrar uyaniyo sabaha kadar aynı dongu

Ben doğumdan sonra 10 kg vermiştim sevinirken 3 kilo aldım. Biri beni durdursun

Kızlar yahu günde kaç kez ne sıklıkla bez değiştiriyosunuz. Bi arkadaşımında bebeği var eşlerimiz beraber çalışıyor o günde 4 bez değiştiriyomuş onu duyduktan sonra bende 3 saatte bi değiştiriyorum kaka yapmadığı sürece hala günlük giden bez fazla diyolar ama benim içime sinmiyo ki

7 en az değiştirme sayısı bizde

Kaka olmadığı sürece degistirmiyrm ama benimki günlük 4filan kaka yapıyo gece yapmaz o bez sabaha kadar durur degistrmem

Yaa aslında çokta gevsekte bağlamıyorum ki bez küçükte gelmiyor aşırı hareketli zaten de çözüm bulmak istiyorum elbiseleri hep sarı leke oluyor son zamanalrda
E bebekte leke çıkarıcı sprey var hemen sıkıp suya tutunca leke kalmıyor. Bi ara bizimde başımıza çok geliyodu, eşimin kucağında oluyodu bide hep nası tutuyosa onun üstüde kaka oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…