2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim kız inanılmaz babacı... kız bebekler babaya düşkün olur derlerdi de inanmazdım. Resmen hayran hayran bakıyor babasına, onun kucağından aldığım zaman ağlamaya başlıyor. Gece için sesinin telefona kaydettim eşimin, gece huysuzlanmaya başladığında onu açıp dinletiyorum. başlarda eğlenceli geliyordu ama biraz biraz sinirimde bozulmaya başladı. Biz iskele anası mıyız burda diyesim geliyor

Bizimki karanlık çöktü muhuysuzpanir babasi gelene kadar anlıyor galiba akşam olup babasının geleceğini kapı sesini duysun kapıya bakiyor görür görmez gülüyor eşim gün içinde arasın sesini duysun hemen mutlu oluyor tabi dediğin gibi tüm kahrı buz çekiyoruz

Kızlar dogumdan sonra kilosu gidip sonra ben gibi alan var mı saatin kaldım hani emziriroen gidyordu bu kilolar ki çokta yiyen biri değilim kilo takıntımda var ama hiç birşeyde yapamıyorum beni somurdugunden açıklıyorum zaten çok güçsüz hissediyorum sürekli yorgunum

Ben canım 7kilo verdim 6kilo geri aldım bugün lessie başladım tarçınlı limonlu su içmeye başlıcam ekmek ve aburcuburları kesmem lazım öncelikle 10kilo vermem lazım sonrasında sıkılaşarak 5kilo daha gitmesi gerek bende göbek sorunu ver 7ayşık hamile gibi duruyor

çok geçmiş olsun canım, başka bi etkisi var mı vücudunda saç dökülmesi dışında
Tiroid genel olarak yorgunuk yapar ben de had safhalara çıktı en büyük etkilerinden biri de bu.son zamanlarda terliyordım mesela ki ben çok üşüyen biriydim.bu üç etkisi görüldü bende canım.saç dökülmesi,aşırı yorgunluk ve terleme

Benim oğlum da babacı.akşama kadar kakasını açlığını kahrını ben çekiyorum ve bendeyken durmadan mız mız ağlıyo ,babasını görür görmez gülmeye başlıyor.garezi bana

Ben canım hamileliğimde 9 kilo almıştım. Doğumda verdim tabi ama üzerine 4 kilo daha aldım. Çünkü durmadan yiyorum, bir öğün atlasam sütüm azalmış gibi hissediyorum. Psikolojik olarak öyle şartlamışım kendimi. Şimdi bebek birde az kilo aldı ya , eyvah, sürekli kuruyemiş pekmez tüketiyorum. Zaten ayaklanmaya başlasınlar koşturmaktan vericek canım ekstra birey yapmamıza gerek kalmayacak

Ahh canım ya bizlerle aynı şeyleri yaşarken, bir de ekstra yorgundun demek, inşallah ilaçlar biran önce etkisini gösterirde kendini tekrardan iyi hissedersin

Benn Hamileyken 5 kilo almıştım sadece görenler inanamıyordu 9 aylık olduğuma. Doğumdan sonraki gün gitmişti tabiki bütün kilolar hatta daha da zayıfladım zamanla ama ne olduysa şu 2 ayda oldu resmen yağlandım doğum yaptığım kiloya yaklaşıyorum yavaş yavaş ve durduramıyorum bu durumu...

Kızlar ben guatr zehirlenmesi geçirmişim.saçlarımın okadar dökülmesinin sebebi oymuş.yeniden tiroid ilacına başlıyorum yarından itibaren
Çok geçmiş olsun canım kan mı vermiştin nasıl anlaşıldı?

Evi toparlayamıyorum bir türlü, bu kız tam bir koala hep kucak istiyor yorgunluğumu saymıyorum bile yığılıp kalıcam yakında

Ahh canım ya bizlerle aynı şeyleri yaşarken, bir de ekstra yorgundun demek, inşallah ilaçlar biran önce etkisini gösterirde kendini tekrardan iyi hissedersin
Yaa hiç sorma canım.özellikle geçenlerde kanım çekilmiş gibiydim bir hafta kadar.aksi gibi de eşim o dönem gündüz çalışıyordu.parmağımı kaldıracak haim yok,bebiş de max 30 dk da bir uyanıyor ve sürekli ağlıyor en son oyun matını yatağımıza alıp yanında uzandım ama bi ara gözüm dalmış ve oğlumun ağlamasına uyanmıştım ama kımıdayamıyorum öyle ki acaip bir durumdu.max 4.2 olması gereken tsh hormonum 28e fırlamış inşAllah canım bakalım hayırlısı arfık geçmiş olsın dileklerin için teşekkür ederim canım

Bidim
Bizimki de oyke.bu kız yumurtadan çıkınca babayi görmüş ilk diyrmha tabi bu düşkünlük işime geliyor hemen satıyorum babaya Allah muhabbetinizi artıran diyerek.su akar yolunu bulur elbette bizi de seviyrdur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…