- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.421
Hem onun yüzünden uykusuz güçsüz kalmak hemde öpüp koklayınca enerji dolmak analık ne garip bi müesseseymiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzelindenHem onun yüzünden uykusuz güçsüz kalmak hemde öpüp koklayınca enerji dolmak analık ne garip bi müesseseymiş
en son 9.300 düKaç kg canım ?
Bu ay mı?en son 9.300 dü
Bu ay mı?
Bizim 4 aylık 9 kg idi 2 saatte 150 cc Veriyorum az gibi hissediyorum doymuyor sanki ondan sorayim dedim
en son 9.300 dü
Maşallah kızlarBu ay mı?
Bizim 4 aylık 9 kg idi 2 saatte 150 cc Veriyorum az gibi hissediyorum doymuyor sanki ondan sorayim dedim
Masallah masallah.Ben de 2 gün önce 5700 e sevindimMaasallah maasallah ne yiyip içiyor bunlar biz de bu sabah 6800olmus diye Sevindik kendimizce![]()
Maasallah maasallah ne yiyip içiyor bunlar biz de bu sabah 6800olmus diye Sevindik kendimizce![]()
Saolun kızlarMaşallah kızlargözlerim pörtledi 9 kiloları okuyunca
![]()
Sen bize ek gıda sürecinde baya tavsiye vereceksin o zaman canım. Hepimizden erken başladın , maşşallah bebeğin yiyor mu yoğurdu?Saolun kızlar
Mama veriyorum ama 4 ayın basında artık yoğurt ve kaşık mamasına da geçtim, dr umuzun tavsiyesi ile
Inşallah doyurur bizim yaramazı![]()
Bizim de öyle direk yanaktan aliyo bebeMasallah masallah.Ben de 2 gün önce 5700 e sevindimbenimki minyatür gibi kalır heralde yanlarında
ama benimkinin yanakları sanki 10 kiloluk bebek gibi
yani zayıf durmuyor
Benimki de 7 küsür kilo ama heralde 6.5 kilosu yanakları ve bıdığında saklıMasallah masallah.Ben de 2 gün önce 5700 e sevindimbenimki minyatür gibi kalır heralde yanlarında
ama benimkinin yanakları sanki 10 kiloluk bebek gibi
yani zayıf durmuyor
Canım pütürsüz olursa yiyor ben de iyice karıştırıp öyle veriyorum ilk zamanlar reddettiği oldu kaşık olayına alışamadı ama nasıl olsa alışıyorlarSen bize ek gıda sürecinde baya tavsiye vereceksin o zaman canım. Hepimizden erken başladın , maşşallah bebeğin yiyor mu yoğurdu?
3 aylık kontrollerindeki kilosu buydu canım benim. doğum kilosu da 4.690.Bu ay mı?
benimki doğuştan iri zatenMaşallah kızlargözlerim pörtledi 9 kiloları okuyunca
![]()
öğünleri nasıl ayarlıyorsun? yutma çiğneme refleksleri nasıl?Saolun kızlar
Mama veriyorum ama 4 ayın basında artık yoğurt ve kaşık mamasına da geçtim, dr umuzun tavsiyesi ile
Inşallah doyurur bizim yaramazı![]()
Mama çok hızlı kilo aldırıyor canım.ben doktora gittiğimin ikinci ayında doktor bana dedi ki oğlun günde 30-35 gram civarında kilo alıyor sütün yetiyor ve mama vermeni tavsiye etmiyorum demişti.mamayı sütü yetmeyen,sütü az gelen ve bebeği istenilen kiloya ulaşamayan annelere öneriyoruz demişti.çok şükür sütüm ilk günler kısıtlı geliyordu ama şu anda gayet iyi geldiğini düşünüyorum.ama tabiki bana hiçbişe kalmıyor.bedenen yorgunluktan ölüyorım resmen.vitaminler kullanmama rağmen hep bi yorgunluk.dün akşam çay içerken uyuklamışımMaşallah kızlargözlerim pörtledi 9 kiloları okuyunca
![]()
mama vermenin güzel birkaç yanı var. yanında değilken de birilerinin vermesi, ne kadar yedirdiğini bilmen, dışarda da verilebilmesi vs.Mama çok hızlı kilo aldırıyor canım.ben doktora gittiğimin ikinci ayında doktor bana dedi ki oğlun günde 30-35 gram civarında kilo alıyor sütün yetiyor ve mama vermeni tavsiye etmiyorum demişti.mamayı sütü yetmeyen,sütü az gelen ve bebeği istenilen kiloya ulaşamayan annelere öneriyoruz demişti.çok şükür sütüm ilk günler kısıtlı geliyordu ama şu anda gayet iyi geldiğini düşünüyorum.ama tabiki bana hiçbişe kalmıyor.bedenen yorgunluktan ölüyorım resmen.vitaminler kullanmama rağmen hep bi yorgunluk.dün akşam çay içerken uyuklamışım![]()
Aynen tabiki de iyi ki mamalar var ve mamaya karşı olanları da anlayamıyorum ve onlara çok sinirleniyorummama vermenin güzel birkaç yanı var. yanında değilken de birilerinin vermesi, ne kadar yedirdiğini bilmen, dışarda da verilebilmesi vs.
ben de isterdim bebeğim anne sütü alsın ama nasibi bu kadarmış. ilk günler damla sütüm yoktu. sütüm geldiğinde de kızıma yetmedi. çoğaldığında da kızım istemedi ve sonunda tamamen bıraktı. artık sağdığımı da içmiyor. sadece mamaya döndük biz. diyorum ya nasibi bu kadarmış. ya mama olmasaydı ne yapardım iyi ki mamalar var.