- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.121
Bizim 3. Ayda diğer aylara oranla az almış meme reddide yaşadık bir ay onunda etkisi var galibaKızlar ilk ay bebeklerimiz günlük 25 ila 35 gram arası alması gerekiyordu diye hatırlıyorum. 3. ve 4.aylar günde kaç gram almalılar biliyor musunuz?
Ayy öyle valla aşk kokum yesin yeter kiSızlıyor ve süt sızıyor
Bebek acıktığında annesinin göğsü sızlar derler, bizde geçerli bu durum mesela
İnşallah kurtulursun taşınınca sen anlatinca ben daraldim illa herşeyin içinde olacaklar çok seviyoruz gibiYarın sağlık ocağında aşımız varAfakanlar bastı beni.akşam da eşim işe gidecek ay bana bişiler oluyor ayyyy kv de de gelecek kesin bilmiş bilmiş hareketler yapacak ve ben stresssfullllll olacam iyicene şu evimiz hemen biteydi de taşınıp kurtulaydım şu kadından
6600 kızım da, alma hızından dolayı bence. Son 2 hafta kilo alımındaki azalmadanKaç aylık bebeğiniz ? Mila 4,5 aylık. 4. Ay kontrolünde 5680 Gr çıktı. Dr iyi dedi. Anne sütü ile devam dedi. 2580 doğdu . İlk mama anne sütü gidiyorduk . 2 aylıkken anne sütünü bıraktı. Burda yazılanları okuyunca Dr neden bize her şey yolunda dedi diye sorguluyorum . Şunu da ekledi " anne minyon , baba minyon e bebeğinizde minyon olacak" dedi
Ay ben yanlış yazmışım. Mamayı bıraktı. Anne sütü ile devam ediyoruz. Şu mama veript, uyuyor diyenlere çok imreniyorum. Konu farklı biliyorum 2 saatten fazladır uyutmaya çalışıyorum. İnşallah toparlar bebişiniz. Ben kabul ettim güdük bu :))))6600 kızım da, alma hızından dolayı bence. Son 2 hafta kilo alımındaki azalmadan
Eşim akşam olmayacak yaaa illa gelip bilmişlik taslayacak.sanki bu çocuğa 4 aydır annelik yapan ben değilmişim gibionun ne işi var acaba
Evet kurtulacağım inşAllahh.şimdi de tutturdu illa aldığınız eve beni götürün evi bana da gösterin diye tutturuyor.eşim de geçen dedi ki inşaat daha ve bizim kata daha gelmemişler nereye götüreyim seni dedi, o da diyoki siz gidip nereye bakıp aldıysanız beni de götürüp gösterin.meraklı melahatİnşallah kurtulursun taşınınca sen anlatinca ben daraldim illa herşeyin içinde olacaklar çok seviyoruz gibi
Yarın 4 ay aşılarını olucaz, sonraki günde Rota’nın 2.dozunu alacak. Sağlık ocağındaki hemşire birşey olmaz dedi ama yine de iki gün üst üste aşı olması beni korkutuyor. Sizlerinde 4.ay aşıları böyle mi oldu?
Biz de öyle.3 ve 5.ay rotarix.ama 2 gün önce 4.ay aşısını yapmadılar bize çünkü menenjit aşısı yaptırmşştık 20 gün önce. menenjit aşısı dan 1 ay geçse iyi olur dediler erteledilerRotanın 2.dozu 5. Ay kontrolünde olacak demişti bana hemşirerotarix bizim aşı
Aynen çok zor çıkıyor.hatta pikeme dökülmüştü 5 yıl önce hala lekesi var4. ayda başlanıyomuş zaten verirler büyük ihtimalle. onun lekesi zor çıkıyormuş dikkatli olmak lazım.
Çıkmıyor desek daha doğru olur canım ben çıkaramadım etrafımda damlatanlarda çıkaramadı hiç4. ayda başlanıyomuş zaten verirler büyük ihtimalle. onun lekesi zor çıkıyormuş dikkatli olmak lazım.
Allah yardımcın olsun canım aşı ateş ve huzursuzluk yaptı gitmeden ilaç içir çıkarsa içireyim die düşünme bence çok zorladı biziYarın sağlık ocağında aşımız varAfakanlar bastı beni.akşam da eşim işe gidecek ay bana bişiler oluyor ayyyy kv de de gelecek kesin bilmiş bilmiş hareketler yapacak ve ben stresssfullllll olacam iyicene şu evimiz hemen biteydi de taşınıp kurtulaydım şu kadından
Çok zor canım Valla huyları da değişiyor bizde öyle oldu uslu kızım gitti fena Bi kız geldiKızlar biz 4. Ay aşılarımızı olduk benim bebeğim yine ateşlendi akşamdan geceye kadar ateş düşürmek ile uğraştım düşmedi en son eşim kalk böyle olmuyor hastaneye gidelim dedi hastene de herşeyine baktılar özelde acilde tabi ama eve gönderdiler hastanede ateşi o anlık düşmüştü eve geldik fitil verdim ve şimdiye kadar bebeğimle uğraşıyorumzor geçti sizlerde durumlar nasıl acaba ah daha özel aşılar var bu ay ben kafayı sıyıracağım sanırım
Çıkmıyor desek daha doğru olur canım ben çıkaramadım etrafımda damlatanlarda çıkaramadı hiç
Allah yardımcın olsun canım aşı ateş ve huzursuzluk yaptı gitmeden ilaç içir çıkarsa içireyim die düşünme bence çok zorladı bizi
Kapıyı çalarsa bebeğine sessiz olursa açma kapıyı uyumuşuz de geç
Evet ablam da söyledi gitmeden önce calpol ver ,geldikten sonra da 3 ya da 4 saatte bir dolven+calpol ver dediEşim gündüz çalışıyorken öyle yapıyorım valla kapıyı açmıyorum.oğlumun odası ile kapı arası bayaa mesafe var.oğluma bilgisayardan ninni sesi bir de çizgi film sesleri açıyorum son ses ben de karşısında o sesler karşısında şaklabanlık yapıyorım ses yüksek olunca zaten kapıyı duymuyorum .geçen eşimin yanında söyledi gündüzleri geliyorum kapıyı tıklatıyorum duymuyırsunuz galiba ama duyduğum halde açmadığım da çooook olmuştur
Ayy hadi inşallah meme reddini bı nebze aştık sukir ama uykuya direnme sık sık uyanma devam tabiKızlar uygulamada böyle birşey yazıyor. Okuyunca sizinle de paylaşmak istedim. Yaşadığımız bütün sıkıntıları harfiyen tarif ediyor. Meme reddi,sürekli huzursuzluk, kucakta bile mızmızlık..En şiddetli ve uzun atak dönemlerinden birindeymişiz. Bu atak dönemini atlatan 2 yaş sendromundan korkmasın bencebende tam tarif ettiği gibi 14.hafta başladı, iki haftasını atlattım kaldı 3 hafta
Eki Görüntüle 2759918
Özelden yazdım canım, belki ortak platformda başka bir uygulama ismi paylaşmak yasaktır diyeAyy hadi inşallah meme reddini bı nebze aştık sukir ama uykuya direnme sık sık uyanma devam tabiuygulamanın adı ne canim
Ah ah sorma bacım.Biz de eve girdik inşaat şu an .Karar verme aşamasındayken kk ya söyledik ne dese beğenirsin ben de ordan ev bakıyordum.Kiradaki evimi satıp ordan ev alacam.ben de eşime kızdım o oraya gelirse ben yeni evi satarım haberin olsun dedim.Şimdi eşim söylemiyor ev aldığımızı korkusundan.Kk vazgeçtik sanıyor.İnşallah fiyatları artar da alamaz istese de.ben yeminle yeni evden söğüdüm her an vazgeçebilirim.Bi de site daha bir sürü daire var,hepsi satılsa diye çok beklerim.şaştım kaldım.Aidatı da çok.onu mu söylesem ben de.Çok da peşinat verdik ama o gelirse vazgeçecem resmen.Peşinatı alıp tabi.Eşim akşam olmayacak yaaa illa gelip bilmişlik taslayacak.sanki bu çocuğa 4 aydır annelik yapan ben değilmişim gibiAma artık bozmaya başladım onu.hiç lafımı esirgemiyorum dinsizin hakkından imansız gelir
Evet kurtulacağım inşAllahh.şimdi de tutturdu illa aldığınız eve beni götürün evi bana da gösterin diye tutturuyor.eşim de geçen dedi ki inşaat daha ve bizim kata daha gelmemişler nereye götüreyim seni dedi, o da diyoki siz gidip nereye bakıp aldıysanız beni de götürüp gösterin.meraklı melahatGeçenlerde de demesin mi ucuza almışsınız eyvah dedim yoksa bu da mı bu siteden ev alacak hemen aidatını falan söyledim caysın diye zaten o okadar para verip de ordan almaz çok şükür
Bu kayınvalidelerim derdi ne insanı boyoe herşeyden çabucak sogutuyorlar iyiligide dokunmuyor değil ama bıktırdı benimkide evimden soğuttu alt kat kiraya verilicek duyunca bende oraya geleyim evimi kiraya verip dedi çıldırdım öyle bişey yapsa evi terkederim kesimAh ah sorma bacım.Biz de eve girdik inşaat şu an .Karar verme aşamasındayken kk ya söyledik ne dese beğenirsin ben de ordan ev bakıyordum.Kiradaki evimi satıp ordan ev alacam.ben de eşime kızdım o oraya gelirse ben yeni evi satarım haberin olsun dedim.Şimdi eşim söylemiyor ev aldığımızı korkusundan.Kk vazgeçtik sanıyor.İnşallah fiyatları artar da alamaz istese de.ben yeminle yeni evden söğüdüm her an vazgeçebilirim.Bi de site daha bir sürü daire var,hepsi satılsa diye çok beklerim.şaştım kaldım.Aidatı da çok.onu mu söylesem ben de.Çok da peşinat verdik ama o gelirse vazgeçecem resmen.Peşinatı alıp tabi.
yani ne bileyim sıkılmıyolar da sürekli dip dibe olmaktan. onu geçtim bi rahatlama özgürlük alanı da vermiyolar niye yani?Ah ah sorma bacım.Biz de eve girdik inşaat şu an .Karar verme aşamasındayken kk ya söyledik ne dese beğenirsin ben de ordan ev bakıyordum.Kiradaki evimi satıp ordan ev alacam.ben de eşime kızdım o oraya gelirse ben yeni evi satarım haberin olsun dedim.Şimdi eşim söylemiyor ev aldığımızı korkusundan.Kk vazgeçtik sanıyor.İnşallah fiyatları artar da alamaz istese de.ben yeminle yeni evden söğüdüm her an vazgeçebilirim.Bi de site daha bir sürü daire var,hepsi satılsa diye çok beklerim.şaştım kaldım.Aidatı da çok.onu mu söylesem ben de.Çok da peşinat verdik ama o gelirse vazgeçecem resmen.Peşinatı alıp tabi.
Evet evet bizimki de ev bakıyor zaten.otırduğumuz yer aile apartmanı rahmetli kayınbabam yaptırmış ve asansörsüz.kv de 4. Katta oturuyor güyaa dizleri ağrıyormuş da ben inanmoyorum.dizi ağrıyan biri her gün milyon kez koşan adımlarla merdiven inip çıkamaz ve hergün 140m2 terası önce sabunlayıp sonra yıkayıp sonra çekpaslayıp üstüne bir de silemez.resmen duygu sömürüsü onunki.geçen bana evi ucuza aldığımızı söyledi de eğer o da oraya niyetlenirse eşime direkt dicem ki bizimkini sat ozaman ona.aynı yerde oturmam dicem.çok da kararlıyım.ben zaten ondan kaçıyorum bir de aynı yerde mi oturacam?arabayı kapının önünde görmediği an arayıp nerde olduğumuzu soruyor.gelemem ben böyle şeylereAh ah sorma bacım.Biz de eve girdik inşaat şu an .Karar verme aşamasındayken kk ya söyledik ne dese beğenirsin ben de ordan ev bakıyordum.Kiradaki evimi satıp ordan ev alacam.ben de eşime kızdım o oraya gelirse ben yeni evi satarım haberin olsun dedim.Şimdi eşim söylemiyor ev aldığımızı korkusundan.Kk vazgeçtik sanıyor.İnşallah fiyatları artar da alamaz istese de.ben yeminle yeni evden söğüdüm her an vazgeçebilirim.Bi de site daha bir sürü daire var,hepsi satılsa diye çok beklerim.şaştım kaldım.Aidatı da çok.onu mu söylesem ben de.Çok da peşinat verdik ama o gelirse vazgeçecem resmen.Peşinatı alıp tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?