2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim oğlanda öyle pipiyi her yere sürtmeden kapatamıyorım altını

Canım bebegının su içme durumu nasıl ve anne sütü alıyomuydu
Suyu hem biberondan veriyorum (garant olsun diye) hem alıştırma sulusundan içiyor yani
Anne sütü beni emmeyi bıraktı oku da biberonla veriyorum dün doktora max 250 CV içiyor dedim yeter dedi
Bu arada biz 9800 kg 75 cm olmuşuz

Bu arada üst dişler çıkmay başladı dr üst dişler bağışıklığı biraz baskılar dedi
Ve bazı sağlık ocaklarının yaptırdığı ek kızamık alışına eğer ev çok kalabalık olmuyorsa yaptırmayın 1 yaşta yaptırın dedi

Kızlar bebek için damacana suyunu kaynatıyor musunuz
Kaynatmıyorum canım hiç kaynatmadım şimdiye kadar, 6.ayda hippin bebek için olan sularını içirmeye başlamıştım, sonra normal biz hangi sudan içiyorsak ona da aynı sulardan içirmeye başladım doktora danışarak.Maşallah kilosu boyu gayet güzel

Kızlar bebek için damacana suyunu kaynatıyor musunuz
Ben hipp’in mineralli suyu var ondan veriyorum. Üzerinde 2 gün içinde bitmezse kaynatarak verin diyor ama hiç kaynatmadım. O şekilde veriyorum. Hayat’ın suyunu denemiştim onu içmedi ama hipp’i seviyor. Eğer su biterse damacana suyunu kaynatıp veriyorum hala

Maşallah kuzuya eğer mahsuru yoksa bişey sorabilirmiyim 6.ayda ki boy kilosu neydi

Canım kaynatmana hiç gerek yok, özel bi durum yoksa tabi , ben doktorumuza sorduğumda su kaynatılmaz sen nasıl içiyorsan bebeğinede aynı şekilde içir demişti. Artık ilk ek gıdayla ve suyla tanışma dönemlerini geçtiğimiz içinde kızıma ayrı su almayı bıraktım normal damacana suyundan içiriyorum. Çok şükür 1 yaşına yaklaştılar artık.

Sular için verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim
Bir ara ishal vakaları artmıştı şebeke suyundan denmişti bizde damacana kullanıyoruz ama huylanmıştım bende kaynatmayı bırakayım o zaman aklımda hep acaba kaynatınca mineral kaybı oluyor mu diye takılıyordu

Ya bizimkinin kilo alimi çok yavaş 6 aylıkken 7900 du 7 ayda 8200 du boyda 6.ayda 72 idi bakalım 9 ayda ne olacak iyi kotu yiyorda
Bir ayda 300 gr almış bizimki 17 ağustosta kalp drunda 9.5 kg idi 22 günde 300 gr almış benimkine dr normal dedi şeninde 30 günde 300 almış bence seninki de normal

Biz uzun süredir birlikte yıkanıyoruz hem çok mutlu oluyor sonrada babasına sesleniyorum ben çıkıncaya kadar o masajını yapıp giydirmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…