Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorgunluk çok zor.. yansıtmak normal..cunku sürekli aynı enerji ve ilgiyle devam etmek gerekiyor.. eşlerimizin de biraz anlayışlı olması gerekiyor..+1 canım bunlara ek olarak da yorgunluk huysuzluk zamansızlık eşimle ilişkimizede yansıyor bu ara hayat çok zorluyor.
Gece uyuyor canım baya. Akşam 8-8.30 gibi yatıyor tek beslenme ile sabah 8e kadar uyuyor.Gece kaç saat uyuyor canım ? Belki gece uykusunun devamı olabilir
Ben bir türlü erken uyutmayı başaramadım gece 12 veya 1 de uyuyoruz..Gece uyuyor canım baya. Akşam 8-8.30 gibi yatıyor tek beslenme ile sabah 8e kadar uyuyor.
Kendi düzenlerini kendileri kuruyorlar ben onu anladım. İlk başlarda bizimkide 11lerde uyuyordu. Kendi kendine erkene çekti nasıl oldu anlamadım. Tabiki bozuluyor dönem dönem ama genelde iyi düzeni var. Sabah ne olursa olsun en geç 8de uyandırın diyorlar. Ayına göre uyanıklık süresini belirleyip tekrar uyutun diyorlar. Bir haftada erken yatmaya başlar cevap alırsınız diyorlarBen bir türlü erken uydutmayı başaramadım gece 12 veya 1 de uyuyoruz..
12 saat uyuyor yani acıkmadan maşallah diyim hemde kocaman maşallahGece uyuyor canım baya. Akşam 8-8.30 gibi yatıyor tek beslenme ile sabah 8e kadar uyuyor.
Solomombaby kullanıyorumKanguru almayı düşünüyorum sureklivevde kucakta olmak istiyor. Kullanan var mı ?
Belirtiler nelerdi acaba? Ben de süt alerjisi ya da laktoz intoleransindan şüphelendim tahlil verdik çıkmadı bir şey. Relactaz damla kullaniyoruz süt ürünleri diyeti yapıyorum biraz daha huzurlu keyifli bebeğim. Süt ürünlerini kullandigimda çok huzursuz ve daha fazla kaka yapiyor kivraniyor. Süt alerjisi değil ama süt gazı mi tetikliyor da böyle oluyor ben de anlamadım artık.15 gun daha süt ürünleri diyetine devam et dedi doktor. Tahlil kesin sonuç olmayabilirmiş. Sizin neye göre teşhis konduBenim de gittiğim iki çocuk doktoru alerji değil dedi ama alerji çıktı. Her doktor bilemiyor maalesef . Gastroenteroloji ye görünün bir de isterseniz
Bende sürekli her sabah maşallah diyorum. Görüyor abisi çok zorluyor annesini benden çekmesin bari diyor prensesim sabah beş gibi acıkıyor işte bir kere besleniyor 10-15 dk sonra uyuyor sabaha kadar.12 saat uyuyor yani acıkmadan maşallah diyim hemde kocaman maşallah
Sonra bir daha 4 saat mi uyuyorBende sürekli her sabah maşallah diyorum. Görüyor abisi çok zorluyor annesini benden çekmesin bari diyor prensesim sabah beş gibi acıkıyor işte bir kere besleniyor 10-15 dk sonra uyuyor sabaha kadar.
ben aldim da hic sevmedi neyseki 2. el almistim cok para vermedim bosa gidecekti ama bazi bebekler cok seviyorKanguru almayı düşünüyorum sureklivevde kucakta olmak istiyor. Kullanan var mı ?
Eşlerimize de bizede Allah güç kuvvet versin zaten insanlık olarak zor bir dönemden geçerken birde bebek ve atak zamanları derken gerçekten insan zorlanıyor birde sağlık problemleri varsa ve tabi diğer ufak tefek sorunlar derken hayat çok yoruyor. Gece 1e doğru uyutuyorum sonrasında resmen bayılıyorum. Allah her konuda yardımcımız olsun inşallah şu sıkıntılı süreçlerde.Yorgunluk çok zor.. yansıtmak normal..cunku sürekli aynı enerji ve ilgiyle devam etmek gerekiyor.. eşlerimizin de biraz anlayışlı olması gerekiyor..
Bu süreçte eşim çalıştığı için erken kalkıyor. Ben de uykusuz kalmasına kıyamıyorum. Ama bu aralar zorlandığımı fark ediyorum.
Bende almıştım hiç kullanamıyorum sevmiyor, keşke almasaydım diyorum.ben aldim da hic sevmedi neyseki 2. el almistim cok para vermedim bosa gidecekti ama bazi bebekler cok seviyor
Borooshbaby kullanıyorumKanguru almayı düşünüyorum sureklivevde kucakta olmak istiyor. Kullanan var mı ?
Aynen 3-5 saat arası uyuyor genelde. Sonrasında iki şekerleme ve gece uykusu başlıyor.Sonra bir daha 4 saat mi uyuyor
Canim 3 4 saatte bir karnini doyuracak kadar emiyosa yeter ki zaten. Sen daha kisa araliklarla emziriyosan karni da tam acikmadigindan belki o yuzden daha da zorluyodur artik. Mama alcagina o zaman sutunu sag bari azalmasin onu ver. Gunduz uykularinda cok zorluyo benim bebe de. Gaz sancilarimiz eskisi kadar yogun olmasa da hala var. Agliyorum artik sinirden bi yandan da ablasi benimle hic ilgilenmiyosun diye basimda sitem ediyo ne yapacagimi sasirdim.Vallahi yıldım artık bi insan emzirmekten nefret eder mi ya. Nefret ettim meme reddinden bırakmak istiyorum artık vicdanım el vermiyo ne yapacağımı şaşırdım uykuda emziriyordum ona sa uyaniyo artık uyanikken emzirmek imkansız. Etrafı incelemekten ne yapacağımı şaşırdım 3 4 saatte bir zor emziriyorum mama mi baslasam emmedigi zamanlar veririm dedim bilmiyorum çok bunaldim artık of
Sağmakla sütüm com çıkmıyoki ciksa yoruldum artık ya vallaCanim 3 4 saatte bir karnini doyuracak kadar emiyosa yeter ki zaten. Sen daha kisa araliklarla emziriyosan karni da tam acikmadigindan belki o yuzden daha da zorluyodur artik. Mama alcagina o zaman sutunu sag bari azalmasin onu ver. Gunduz uykularinda cok zorluyo benim bebe de. Gaz sancilarimiz eskisi kadar yogun olmasa da hala var. Agliyorum artik sinirden bi yandan da ablasi benimle hic ilgilenmiyosun diye basimda sitem ediyo ne yapacagimi sasirdim.
Canım bu şekilde aylık kilo alımı nasıl peki? Bir de gündüz kaç saatte bir emiyor?Gece uyuyor canım baya. Akşam 8-8.30 gibi yatıyor tek beslenme ile sabah 8e kadar uyuyor.
1.5 ayda 1200 gram almış. Ayın 11inde 4 aylık olacak 2605 doğmuştu. 6150 şimdi 49 cmdi 64 cm olmuş. Uyandığında ve uyumadan emziriyorum yada mama veya sağdığım sütü veriyorum. Biberonla ne kadar içiyor diye baktım 170 cc kadar alıyor. Gece yatmadan 150 içiyor. Sabah 5te uyandığında da 90-120 arası içiyor.Canım bu şekilde aylık kilo alımı nasıl peki? Bir de gündüz kaç saatte bir emiyor?
Bende emzirme saatleri haricinde sürekli mızlanmasından yıldım, beynim tırtıklanıyor sanki 2.haftadayız bu şekilde sadece emme sırasında ağlamıyor mızlanmıyor gündüz uyumuyor denecek kadar az, gece uykuya geçemiyor. Şu zamanlar ne zaman bitecek diye bekliyorum umutla.Vallahi yıldım artık bi insan emzirmekten nefret eder mi ya. Nefret ettim meme reddinden bırakmak istiyorum artık vicdanım el vermiyo ne yapacağımı şaşırdım uykuda emziriyordum ona sa uyaniyo artık uyanikken emzirmek imkansız. Etrafı incelemekten ne yapacağımı şaşırdım 3 4 saatte bir zor emziriyorum mama mi baslasam emmedigi zamanlar veririm dedim bilmiyorum çok bunaldim artık of