• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Herkese merhaba, bebeğim bugün 4 ay 5 günlük oldu. Doktor kısa süreli destekli oturabilir dedi ama kıyamıyorum henüz , Bir şey olacakmış gibi korkuyorum. Varmi bebeğini oturtan🤔
Bence bebekten gelen sinyale göre hareket etmek lazım. Benim bebeğim 10 gün sonra 4 aylık olacak elinde tutunca kendini çekip oturuyor baya istekli. Siz de bebeğinizi gözlemleyin derim😊

Kızlar ben artık ek.gidaya da başladım zaten sutum.azalmisti birde yuz felci ile tamamen emme işimiz bitmisti sadece mama yiyordu masallah kilomuz gayet iyi ama artık ufaktan başladım aranızda vsrmi başka ek.gidaya başlayan
Formül süt ile besleniyorsa ek gıdaya erken geçmek mantıklı. Ne ile başladın canım

Ben bu durum yüzünden alerji mı var acaba diye düşünüp duruyorum işte. Kusma yok ten de bir sey yok pişik yok. Bi türlü çözüm bulamdım
Bende çÖzüm bulamıyorum artık ne olduğunu bile anlayamıyorum bazen. Sürekli bi huysuzluk huzursuzluk orası mı ağrıyo gazı mı var karnı mı aç sürekli böyle geçip gidiyor 😞

Kızlar hadi bana fikir verin ☺️ Oğluma uyku arkadaşı alacağım da ben kararsız kaldım. Siz olsanız hangisini alırsınız? Gri olanı beğendim ama çok mu renksiz bebek için bilemedim A98CC39E-618A-46AC-9A9D-11FE16A6754F.png 0416C337-01F3-451E-8377-5CC6052A0937.png

Dogumdan sonra regl olanlar kervanina ben de katildim😔 Biraz erken oldu sanki

Kızlar ben artık ek.gidaya da başladım zaten sutum.azalmisti birde yuz felci ile tamamen emme işimiz bitmisti sadece mama yiyordu masallah kilomuz gayet iyi ama artık ufaktan başladım aranızda vsrmi başka ek.gidaya başlayan

5. Ayda bizde baslicaz.
Bebeğim meme emerken damaklarıyla ısırıp memeyi sündürmeye başladı. Neden olabilir ? Süt var, diş mi gelecek anlamadım baya da hırslı çekiyor

Ayni durumdayım resmen ısırmaya calisiyor. Sanırım dişi erken çıkacak.

Bence kopekcik, hafif renkli daha tatli gorunuyor. Gerci tavsan yaziyor ben kopege benzettim galiba 😄 ne zamandan itibaren kullaniliyor uyku arkadasi
Evet ikisi de tavşan 😄 4 aydan sonra uyku eğitimi için tavsiye ediyorlar bizimkinin peluş bi köpeği var ona bakarak uyuyor genelde ama o uyku arkadaşı değil içi çıngıraklı bişey o yüzden uyku arkadaşı alayım diyorum. Şu atağı biterse uyku eğitimi vereceğim inşallah 😅😅

Evet ikisi de tavşan 😄 4 aydan sonra uyku eğitimi için tavsiye ediyorlar bizimkinin peluş bi köpeği var ona bakarak uyuyor genelde ama o uyku arkadaşı değil içi çıngıraklı bişey o yüzden uyku arkadaşı alayım diyorum. Şu atağı biterse uyku eğitimi vereceğim inşallah 😅😅
İki uc gundur uyutamiyorum ozellikle gunduzleri surekli agliyor, hep kucakta uyumak istiyor. Benim de egitim vermem sart. Hangi yontemi deneyeceksin, biraz okudum ama kiyabilecek miyim bilmiyorum biraz aglamalara vs dik durmak gerekecek 🙄

Back