• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar Bu arada hala regl olmayan var mı aranızda ben hala olmadım
Bende olmadım canim annem 2 sene olmamis

Herkese merhaba, bebeğim bugün 4 ay 5 günlük oldu. Doktor kısa süreli destekli oturabilir dedi ama kıyamıyorum henüz , Bir şey olacakmış gibi korkuyorum. Varmi bebeğini oturtan🤔
Doktor ile görüşerek oturtmali bence ay olarak yavas yavaş başlayabilirsin. benim minikte kucakta iken kafa kaldırıp oturmak istiyor ama ben oturtmuyorum tabi ki, erkek bebek 5 aylık olunca oturmalı imiş ananeye göre 🙈 doktora danisicam tabi bend3

Canım ben renkli olanı beğendim bence o 😍😊😘
Onu e-bebekte gördüm hem daha ucuzdu ama boyu kısa geldi biraz gerçi diğeri de aynı boyda olabilir bilmiyorum. Gri olan indirimde 179 TL renkli olan e-bebekte 89 TL’ydi. Fiyat açısından da renkli olan daha mantıklı onu alayım ben 🤗😘

Kızlar 4 aylık asi sonrasi oglum çok kötü ateşledi ve ishal.oldu bugun dr a götürdüm bütün tahliller yapildi çok şükür birsey çıkmadı ama asi yan etki yapmış sizlerde olduğu böyle bir durum
Çok geçmiş olsun 🙏 şimdi iyi mi? Bizimki de pazartesi günü olacak

Bir süredir bwnim paşada yapiyor canim zaten salyalı 🤦‍♀️ yani dis olduğunu düşünüyorum birde oyun yaptik ki sorma 😅 yapip birde yüzüme bakmiyor mu 😬 aaa sen naptin diyorum bi daha yapiyor 😍🥰😬
Yaa çok tatlı oluyor o anda ama bir de acımasa🙈 damaklarını sıkıştırıyor hırslı hırslı, bir de dişli halini düşün 😬

Kızlar 4 aylık asi sonrasi oglum çok kötü ateşledi ve ishal.oldu bugun dr a götürdüm bütün tahliller yapildi çok şükür birsey çıkmadı ama asi yan etki yapmış sizlerde olduğu böyle bir durum
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebeğin
Bizde 2 ay aşısı hafif ateş yapmıştı ama 4 ayı daha olmadık

Onu e-bebekte gördüm hem daha ucuzdu ama boyu kısa geldi biraz gerçi diğeri de aynı boyda olabilir bilmiyorum. Gri olan indirimde 179 TL renkli olan e-bebekte 89 TL’ydi. Fiyat açısından da renkli olan daha mantıklı onu alayım ben 🤗😘
Anladım canım sen bilirsin ama görünüş olarak renkli daha çok hoşuma gitti benim daha çok sevebilir. 😘 😍 çok güzel ikisi de. 😘 bende düşünüyorum bakalım uyku arkadaşı bunlar da fikir olsun bana 😊😍😘
Canım benim kızda da ateş yaptı ama ishal yoktu. Çok geçmiş olsun canım benim şimdi nasıl? Sen nasıl oldun daha iyi misin. 😘 😍

İki uc gundur uyutamiyorum ozellikle gunduzleri surekli agliyor, hep kucakta uyumak istiyor. Benim de egitim vermem sart. Hangi yontemi deneyeceksin, biraz okudum ama kiyabilecek miyim bilmiyorum biraz aglamalara vs dik durmak gerekecek 🙄
Kesınlıkle uyku egıtımı verecegım dıye bebegı ağlatmayın . Anne bebek arası güven duygusunu etkılıyor . Uyku eğitimi ile alakalı bi video izledim bebek annenın kucagundan besıge gectıgı zaman zaten bir ayrılık yasıyor dıyor . Kucagınızdan besıge koyarken bıle kademeli olarak koyunki bebek bu duruma alıssın dıyır .

Anladım canım sen bilirsin ama görünüş olarak renkli daha çok hoşuma gitti benim daha çok sevebilir. 😘 😍 çok güzel ikisi de. 😘 bende düşünüyorum bakalım uyku arkadaşı bunlar da fikir olsun bana 😊😍😘

Canım benim kızda da ateş yaptı ama ishal yoktu. Çok geçmiş olsun canım benim şimdi nasıl? Sen nasıl oldun daha iyi misin. 😘 😍
Teşekkür ederim canım oğlum şimdi daha iyi bende de ufak tefek yüzümde hareket etmeyen yerler var inşallah onlarda geçecek

Kesınlıkle uyku egıtımı verecegım dıye bebegı ağlatmayın . Anne bebek arası güven duygusunu etkılıyor . Uyku eğitimi ile alakalı bi video izledim bebek annenın kucagundan besıge gectıgı zaman zaten bir ayrılık yasıyor dıyor . Kucagınızdan besıge koyarken bıle kademeli olarak koyunki bebek bu duruma alıssın dıyır .
Bende buna inanıyorum ve benim ilk cocugum uyku eğitiminden değil ama ağlamaktan bağırsakları kasiklarina indi ve iki taraflı daha 1,5 aylikken ameliyat oldu o yüzden bende bu bebeğimi bile ağladığı an alıyorum kucağıma ki birsey olmasın diye

Arkadaşlar hepiniz güle güle büyütün kolaylıklar dilerim. Ben 26 ocak 'ta doğum yaptim. Oğlum da süt alerjisi çıktı. Diyet başladım. Bizim ocak ve şubat annelerinde çok kişide var sizin grupta da var mi ve süreç nasıl ilerledi merak ediyorum. Ayrıca rota aşısı yaptırdınız mı ve bebeğe etkisi oldu mu? Bu rahatsızlığın son yıllarda bu kadar artmasının nedeni ne olabilir acaba?
Benim de kızım dört buçuk aylık artık bizde de var alerji, kırkından sonra gunebakan_ gunebakan_ sağolsun onun sayesinde şüphelenip diyete başladım. Doktorlar dahil kimseyi inandiramadim ama kızımda düzelme olmuştu .fakat rota ve ikinci ay asisindan sonra toparlayamadik çoklu besin alerjisine dönüştü. Üç aydır diyet yapıyorum.ek gıdaya geçince belki düzelir diye umuyorum.
Kızlar, bebeğinde kusma problemi olup da düzelen var mı?
Canım benim kızım doğduğundan beri sürekli kusuyor,hem de öyle böyle değil. Reflü falan filan dediler ama gerekli her şeyi yapmama rağmen duzelmedi. Alerji olduğunu anlayimca dikkat ettim. Daha yeni yeni azalıyor kusması.

Evet aradaki güven bağının zedelenmemesi çok önemli ama ağlatmadan da uyku eğitimi verilebilir. Bunun için bebeğin karakteride önemli tabiki her bebek uyku eğitiminde başarılı olmayabiliyor. Bebeğe göre ağlatmadan bir yöntemle kendi kendine uyuması öğretilebilir. Yoksa bende uyku eğitimi vereceğim diye bebeğimi saatlerce ağlatmam.

Back