2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhabalar bende transfer düşünüyorum henüz doktorumla konuşmadım 2 donmuş embriyom var. Transferle gebeliktede folik asidi önce başlıyormuyuz?

Merhabalar bende transfer düşünüyorum henüz doktorumla konuşmadım 2 donmuş embriyom var. Transferle gebeliktede folik asidi önce başlıyormuyuz?
Evet tatlım benim Ağustos’ta olacak ben içiyorum kaç aydır

Günaydın kızlar. Regl ile iğneler başlayacakken hala regl olamamak stresli de değilim başlasa da bitse diye bakıyorum tedaviye herkese mükemmel bir gün olsun

Günaydın kızlar. Regl ile iğneler başlayacakken hala regl olamamak stresli de değilim başlasa da bitse diye bakıyorum tedaviye herkese mükemmel bir gün olsun
Tatlım aynen benim de öyle oldu beş gün geciktim artık merkezi arayıp haber vereceğim gün regl oldum

Kızlar pazartesi estrofem'e başlıyorum.4 Ağustosda da tekrar kontrolüm var.10 veya 12 ağustosta da transfer olacak inşallah bozulmadan çözünür ve 5.güne giderlerse:)

Ben de agustos adetiyle baslayacagim muhtemelen stresten gelmeyecek son 2 yildir hic adetimi bu kadar beklememistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…