2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

İşte aslında belkide kötü düşünerek kötüyü çağırıyoruz belki😭benim tüm işlerim çetrefillidir olur ama hep geç olur affedersiniz sidik zoruyla olur yani kızımda şekerim çıktı kordonu çift dolandı boynuna çok güzel haftasıyla uyumluyken gelişim geriliği başladı erken doğdu sezeryan oldum doğdu sarılık oldu herkesin bebeğinden zayıf ve küçüktü doktorum benden pimpirikli her hafta olumsuz ihtimaller üzerinde durup strese soktu beni iyice belki de bu kaygı bozukluğum o günlerden kalma her hafta hastaneye çağırdı çok iyi takip etti zaten riskli gebelik uzmanıydı ama beni rahatlatmak yerine iyice strese soktu en son kontrole gittim kalp atışları iyice zayıflamış ve beş acilen sezeyana girdim oysa kuaföre gidecektim makyaj yapacaktım hazırlıklı girecektim sezeyana🤣kısmet şimdi dünyalar güzeli bir kızım var Rabbim sizlere de nasip etsin bizimkilere de kardeş nasip etsin 🙏
Sanki beni tarif ettin 😂😂 gebelik şekeri bende de çıktı ağlaya ağlaya bi hal oldum. Bebeğim çok zayıftı emmekte problem yaşadım iştahsızdı. Herşeyi taktım da taktım.

Sanki beni tarif ettin 😂😂 gebelik şekeri bende de çıktı ağlaya ağlaya bi hal oldum. Bebeğim çok zayıftı emmekte problem yaşadım iştahsızdı. Herşeyi taktım da taktım.
🤣🤣🤣🤣

Offff ya ben de Öyleyim her şeyden kaygı duyuyorum bir türlü rahat bir insan olamadım Her şeyi kontrol edebileceğimi sanıyorum ama aslında hiçbir şey benim elimde değil mantıken bunu biliyorum ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum 😭😭😭
Ayni ben :( ben baya astim ama ara vere vere toplam 3 yil terapi aldim eskiye gore cok daha iyiyim

Bende de bilinen bir kaygı bozukluğu yok ama doktora gitsem kesin var diyecek. Her zaman herşeyi en kötüsünü düşünürüm. İlk hamileliğimde her hafta bebeğim bu hafta doğarsa Yaşar Mı bunuN hesabını yapar internetten araştırırdım. Sırf evhamım yüzünden sezaryen oldum belki de bu yüzden 2. Çocuğum olmuyor 😕
Sikitni stres de cok etkiliyor azicik rahat olsak keskee yaaa 😢😢

Bazen kendi terapimizi kendimiz yapmalıyız diye düşünüyorum. Haklısınız tüp bebekle de olmayabilir. Zaten olması diye bir garantimiz yok bu yola girerken sadece ihtimalleri değerlendiriyoruz. Dua edin sadece olacaksa sağlıklı ve hayırlı olması için. Ben 6.denememe başladım deneme diyorum çünkü 5 tedavimde de transferde tutmaması için hiçbir neden yok derken Dr lar test günü negatiflerle eve döndüm. Tutmamasına mı üzülelim; harcadığımız emek, para, çabaya mı mı? Bazen olmaması daha hayırlıdır bilemeyiz. Biz sadece denemekten vazgeçmeyelim en son zamana kadar. Olursa harika olur ama ya olmazsa? İnanın dünyanın sonu değil, çocuğu olanların da bizden daha harika bir hayatı yok. Bu hayata sadece evlenip, çocuk sahibi olmak için gelmedik sonuçta vermeyen de Rabbim. Bence olaya böyle bakarsak canımız daha az yanar, daha az üzülürüz belki de ben öyle düşünüyorum. Yakın arkadaşlarımdan biri bir gün şu cümleyi kurdu bana "Neye dikkat ettim biliyor musun? Çocuğu olmayan çiftler bizlere göre çok daha mutlular ve eşler birbirleriyle çok samimiler." İnanın çocuk herşey demek değil, olmaması da hayatın sonu değil. 3 günlük dünyayı böyle mutsuz, gergin yaşamaya değmiyor inanın. Bence her günün tadını çıkarmaya bakın ben bunca tedaviden sonra en çok bunu öğrendim. Belki de bu son tedavim olacak maddi ve manevi çok yıprandık çünkü ama psikolojik olarak değil. Çok şükür o kıvama gelmedim hiç üzüldüğüm anlar tabiiki oldu ama kendimden daha kötü durumdaki insanları gördükçe benimkinin büyük bir ders olmadığını düşünmeye başladım. Hepimizin tedavileri hayırlı olsun. Sıkmayın canınızı, kendinizi bu kadar yıpratmayın. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız.
Ah ne guzel yazmissiniz. Aslinda ben de cogu zaman boyle dusunuyorum ama tedavi ve ilac zamanlari biraz korkuya kapiliyorum bazen. Allahim bana, sana isteyen herkese en kisa surede nasip etsin insallah🙏🙏

Ah ne guzel yazmissiniz. Aslinda ben de cogu zaman boyle dusunuyorum ama tedavi ve ilac zamanlari biraz korkuya kapiliyorum bazen. Allahim bana, sana isteyen herkese en kisa surede nasip etsin insallah🙏🙏
İnşallah hepimizin gönlümüze göre versin :dua: Korkuya kapılmayın nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. İnşallah güzel olur herşey, hepimiz dua edeceğiz bu süreçte birbirimize.

Canlarım listede olmak istemeyenler haber versin sileyim unuttuğum varsa kusura bakmayın söyleyin ekleyelim😍
Merhaba canım, bnm de Ağustos un ikinci haftası olur büyük ihtimalle. İlk deneme, 5. Gün embriyosu. Listeye ekler misin🤗

Kızlar benim transferim eylüle ertelendi.bu ayda rahim ince. Reglim 4 gün geçti gittim muayene oldum.rahim inceymiş yinede usulen gebelik testi yaptı dr. Negatif tabi. Adet söktürücü verdi kullanıyorum. Bugün 5 gün geçikti. Normalde 26-28 günde regl olurum.çok nadir 3 gün geçikmelide regl oldum. Dr setrestendir dedi. Ama hiö bir regl belirtim yok Drum görünürde bir şey yok ama ayrıntılı incelemek istedi rahmi. Histereskopi olcam bu ay.

Kızlar benim transferim eylüle ertelendi.bu ayda rahim ince. Reglim 4 gün geçti gittim muayene oldum.rahim inceymiş yinede usulen gebelik testi yaptı dr. Negatif tabi. Adet söktürücü verdi kullanıyorum. Bugün 5 gün geçikti. Normalde 26-28 günde regl olurum.çok nadir 3 gün geçikmelide regl oldum. Dr setrestendir dedi. Ama hiö bir regl belirtim yok Drum görünürde bir şey yok ama ayrıntılı incelemek istedi rahmi. Histereskopi olcam bu ay.
Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın ben de geçen ay histeroskopi oldum inşallah sorunsuz geçer🙏

Eğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa nar a karşı duyarlı olan %100 nar suyu için günde bir bardak. Her tedavimde kullandım rahim kalınlığı için çok ince değildi ama tedbir amaçlı içiyorum ben. Araştırın isterseniz sağlık durumunuzu da göz önüne alarak kullanın. Kesinlikle rahim kalınlığını arttırıyor ama fazlası da zarar. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Eğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa nar a karşı duyarlı olan %100 nar suyu için günde bir bardak. Her tedavimde kullandım rahim kalınlığı için çok ince değildi ama tedbir amaçlı içiyorum ben. Araştırın isterseniz sağlık durumunuzu da göz önüne alarak kullanın. Kesinlikle rahim kalınlığını arttırıyor ama fazlası da zarar. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Benim rahim kalınlığı 18 mm sanırım benimki de çok kalın

Back
X