Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canım sağolasın20 mm ye kadar oluyor diye biliyorum. Bana sizinki normal geldi. İnşallah güzel sonuçlara vesile olsun.
Evet tatlım benim Ağustos’ta olacak ben içiyorum kaç aydırMerhabalar bende transfer düşünüyorum henüz doktorumla konuşmadım 2 donmuş embriyom var. Transferle gebeliktede folik asidi önce başlıyormuyuz?
Çok teşekkür ederim canım benimTabikii eklerim hayırlı olsun canım![]()
Bekleyince gelmiyor. Bende de olmuştuGünaydın kızlar. Regl ile iğneler başlayacakken hala regl olamamakstresli de değilim başlasa da bitse diye bakıyorum tedaviye
herkese mükemmel bir gün olsun
![]()
Tatlım aynen benim de öyle oldu beş gün geciktim artık merkezi arayıp haber vereceğim gün regl oldumGünaydın kızlar. Regl ile iğneler başlayacakken hala regl olamamakstresli de değilim başlasa da bitse diye bakıyorum tedaviye
![]()
Insallah guzel olur herşey. Kaç tane donmus embriyonuz var kac tane transfer edilecekKızlar pazartesi estrofem'e başlıyorum.4 Ağustosda da tekrar kontrolüm var.10 veya 12 ağustosta da transfer olacak inşallah bozulmadan çözünür ve 5.güne giderlerse:)
Teşekkür ederim.Umarım hepimiz için en güzeli olur burdan pozitif haberini vermek de nasip olur:) 4 dondurulmuşum var eğer hepsi güzel çözünürse 2 transfer edilecekInsallah guzel olur herşey. Kaç tane donmus embriyonuz var kac tane transfer edilecek![]()
Bende ha geldi ha gelecek diye bekliyorumTatlım aynen benim de öyle oldu beş gün geciktim artık merkezi arayıp haber vereceğim gün regl oldum
Ben 2yil 4 aydir her gun iciyorumEvet tatlım benim Ağustos’ta olacak ben içiyorum kaç aydır
Ben de agustos adetiyle baslayacagim muhtemelen stresten gelmeyecekGünaydın kızlar. Regl ile iğneler başlayacakken hala regl olamamakstresli de değilim başlasa da bitse diye bakıyorum tedaviye
![]()
Dondurulmusun var mi canim? Allah insallah bu sefer ugrastirmadan nasip ederMerhaba kızlar, ben de bu hafta 2.deneme için randevu aldım. İlkinde tuttu ama 8.haftada kalbi durdu. Yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
İnşallah canım, 4 tane var, 2 tane transfer edilecek inş. Ama birincisinde çok rahattım, bu defa çok stresliyimDondurulmusun var mi canim? Allah insallah bu sefer ugrastirmadan nasip eder