Doğruluk payı var muhakkak.Ben çikolata kisti hastasıyım yumurta toplamada havuz yöntemi yapıldı toplamda 2 toplama 4 embriyo 3.gün donduruldu.benim doktorum yumurta toplama öncesi ve sonrası epa değeri yüksek omega-3 resveratrol, antioksidan içeren multivitamin kullandırdı.Aynı zamanda akdeniz tipi beslenme balık, bol yeşillik, avokado bunları bol bol yemek gerekiyor.Transfer zamanı ilikli kemik suyu öneriyorlar, havuç suyu, ananas, kabak çekirdeği, ceviz , incir, probiyotikler bunlar bizler için çok faydalı.Yumurta toplanmadan önce arı sütü-polen-propolis vitamin değerleri çok yüksek olan şeyler.Zaten bunları yiyince vücudumuz bile değişiyor kendimizi daha iyi hissediyoruz.Mesela ben bir gün dışarıda yemek yiyim fast food veya paketli yiyecekler yiyim hemen midem bulanır.Oyüzden denemek lazım enazından sağlıklı beslenmedim demeyizİnşallahmeşgul olacak şeyler bulup mümkün olduğunca düşünmemek lazım. Bir sayfada denk geldim, ananas, havuç suyu, kabak çekirdeği falan bir sürü yiyecek içecekten bahsediyorlar, ben 1.sinde çok normal beslendim. Sizce doğruluk payı var mıdır?
Lucrin depot geçici menopoz iğnesi canım.Yumurta toplama öncesi mi verdi sonrası mı?Birde 1 aylık olandan mı verdi?Kızlarclucrin verdi dr bana ne işe yarıyor acaba
Yumurta toplayalı 1 ay oldu. Ginera kullanıyordum 15. Günü kontrole çağırdı. Bugün gittim bu iğneyi verdi. Ağustos sonu transfer dediLucrin depot geçici menopoz iğnesi canım.Yumurta toplama öncesi mi verdi sonrası mı?Birde 1 aylık olandan mı verdi?
Anladım bana rahim dinlendirme için verdi lucrini 2 ay kullandım,lucrinle adet olmuyorsun buarada sana da adet olmadan transfer yapabilir.Yumurta toplayalı 1 ay oldu. Ginera kullanıyordum 15. Günü kontrole çağırdı. Bugün gittim bu iğneyi verdi. Ağustos sonu transfer dedi
Çok hoşsun yaaaBen çift görmeye alışık değilim net insanımdır hep tek görürümsanırım çift çizgi görsem ne olduğunu çözmeye çalışırım
Evet tedavide kullanılan iğneler o ay toplanamayan geriden gelen yumurtaları büyütüyor hala.Oyüzden tedaviden sonraki ay hamile kalanlar olabiliyor.İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.Kızlar bende adet oldum kontrole gittim sıkıntı yok şükür geçen ay negatif sonuç almıştım. Bu ay eşimin yanına gidicem. Doktorumda madem gidiceksin yumurtanı çoğaltalım diye femara verdi. Bu ay doğal yolla deneyeceğiz inşallah. Tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden kalanlar çokmuş sanırım. Siz duydunuz mu böyle bir şey?
İnşallah da benim dondurulmuş transferdi işe yarar mı bilmiyorumEvet tedavide kullanılan iğneler o ay toplanamayan geriden gelen yumurtaları büyütüyor hala.Oyüzden tedaviden sonraki ay hamile kalanlar olabiliyor.İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.
İnşallah da benim dondurulmuş transferdi işe yarar mı bilmiyorum
Benim ablam tüp Bebekten 1.5 ay sonra hamile kaldı canım, çok var bu şekilde hamile kalan,inşaallah rabbim sanada nasip ederKızlar bende adet oldum kontrole gittim sıkıntı yok şükür geçen ay negatif sonuç almıştım. Bu ay eşimin yanına gidicem. Doktorumda madem gidiceksin yumurtanı çoğaltalım diye femara verdi. Bu ay doğal yolla deneyeceğiz inşallah. Tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden kalanlar çokmuş sanırım. Siz duydunuz mu böyle bir şey?
amin canım inşallah,Benim ablam tüp Bebekten 1.5 ay sonra hamile kaldı canım, çok var bu şekilde hamile kalan,inşaallah rabbim sanada nasip eder
Çok duydum canım inşallah doğal olur çalışmalara devam stres yapmadan bol şansKızlar bende adet oldum kontrole gittim sıkıntı yok şükür geçen ay negatif sonuç almıştım. Bu ay eşimin yanına gidicem. Doktorumda madem gidiceksin yumurtanı çoğaltalım diye femara verdi. Bu ay doğal yolla deneyeceğiz inşallah. Tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden kalanlar çokmuş sanırım. Siz duydunuz mu böyle bir şey?
İnşallah hepimiz çiftleri görelim çifter çifter doğuralımÇok hoşsun yaaabu ay çift göreceksin Allah’ın izniyle
Amin sağolasın canım inşallah güzel haberlerle dönerimÇok duydum canım inşallah doğal olur çalışmalara devam stres yapmadan bol şanskuzucuğum
Dondurulmuşlar önceki tedavimden kaldı. 1 kez denedik kimyasal gebelik oldu ağustosta 2. Denemeyi yapacağız inşallah. Henüz doktorla görüşmedimDondurulmuş önceki tedavilerden mi yoksa toplanıp transfer edilmeden donduruldu mu?
Genetik test yumurtayı dölledikten 5.güne kadar oluyor güzel gelişen embriyo sonra donduruluyor. Dondurulmuş yumurtadan genetik çalışmıyor. O yüzden karar vermek için 5 günümüz oluyorAnladim canim ben de acaba transfer oncesi genetik yaptirsam mi diye dusunmustum ama ilk defa tup bebek yaptiracagim tamamdn evhamdan boyle dusundum sonra vazgectim ama
Bir de embriyo basina 350 dolar istiyorlar
Bende derin endometriyozis hastasıyım ameliyat bile oldum. Şuan 1 bebeğim var allah nasip ederse 2.yi istiyorum ama kistim tekrarlamış nodüllerim olmuş çok pis bir hastalık yaaDoğruluk payı var muhakkak.Ben çikolata kisti hastasıyım yumurta toplamada havuz yöntemi yapıldı toplamda 2 toplama 4 embriyo 3.gün donduruldu.benim doktorum yumurta toplama öncesi ve sonrası epa değeri yüksek omega-3 resveratrol, antioksidan içeren multivitamin kullandırdı.Aynı zamanda akdeniz tipi beslenme balık, bol yeşillik, avokado bunları bol bol yemek gerekiyor.Transfer zamanı ilikli kemik suyu öneriyorlar, havuç suyu, ananas, kabak çekirdeği, ceviz , incir, probiyotikler bunlar bizler için çok faydalı.Yumurta toplanmadan önce arı sütü-polen-propolis vitamin değerleri çok yüksek olan şeyler.Zaten bunları yiyince vücudumuz bile değişiyor kendimizi daha iyi hissediyoruz.Mesela ben bir gün dışarıda yemek yiyim fast food veya paketli yiyecekler yiyim hemen midem bulanır.Oyüzden denemek lazım enazından sağlıklı beslenmedim demeyiz
Genetik test yumurtayı dölledikten 5.güne kadar oluyor güzel gelişen embriyo sonra donduruluyor. Dondurulmuş yumurtadan genetik çalışmıyor. O yüzden karar vermek için 5 günümüz oluyor
Aaa bunu bilmyordum ben de ilk tutmazsa ikinci transferden once genetige yollarim diyordum
Kafam karisti simdi yine hepten
Genetik test yumurtayı dölledikten 5.güne kadar oluyor güzel gelişen embriyo sonra donduruluyor. Dondurulmuş yumurtadan genetik çalışmıyor. O yüzden karar vermek için 5 günümüz oluyor
Bende derin endometriyozis hastasıyım ameliyat bile oldum. Şuan 1 bebeğim var allah nasip ederse 2.yi istiyorum ama kistim tekrarlamış nodüllerim olmuş çok pis bir hastalık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?