2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Doğruluk payı var muhakkak.Ben çikolata kisti hastasıyım yumurta toplamada havuz yöntemi yapıldı toplamda 2 toplama 4 embriyo 3.gün donduruldu.benim doktorum yumurta toplama öncesi ve sonrası epa değeri yüksek omega-3 resveratrol, antioksidan içeren multivitamin kullandırdı.Aynı zamanda akdeniz tipi beslenme balık, bol yeşillik, avokado bunları bol bol yemek gerekiyor.Transfer zamanı ilikli kemik suyu öneriyorlar, havuç suyu, ananas, kabak çekirdeği, ceviz , incir, probiyotikler bunlar bizler için çok faydalı.Yumurta toplanmadan önce arı sütü-polen-propolis vitamin değerleri çok yüksek olan şeyler.Zaten bunları yiyince vücudumuz bile değişiyor kendimizi daha iyi hissediyoruz.Mesela ben bir gün dışarıda yemek yiyim fast food veya paketli yiyecekler yiyim hemen midem bulanır.Oyüzden denemek lazım enazından sağlıklı beslenmedim demeyiz

Lucrin depot geçici menopoz iğnesi canım.Yumurta toplama öncesi mi verdi sonrası mı?Birde 1 aylık olandan mı verdi?
Yumurta toplayalı 1 ay oldu. Ginera kullanıyordum 15. Günü kontrole çağırdı. Bugün gittim bu iğneyi verdi. Ağustos sonu transfer dedi

Yumurta toplayalı 1 ay oldu. Ginera kullanıyordum 15. Günü kontrole çağırdı. Bugün gittim bu iğneyi verdi. Ağustos sonu transfer dedi
Anladım bana rahim dinlendirme için verdi lucrini 2 ay kullandım,lucrinle adet olmuyorsun buarada sana da adet olmadan transfer yapabilir.

Kızlar bende adet oldum kontrole gittim sıkıntı yok şükür geçen ay negatif sonuç almıştım. Bu ay eşimin yanına gidicem. Doktorumda madem gidiceksin yumurtanı çoğaltalım diye femara verdi. Bu ay doğal yolla deneyeceğiz inşallah. Tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden kalanlar çokmuş sanırım. Siz duydunuz mu böyle bir şey?

Evet tedavide kullanılan iğneler o ay toplanamayan geriden gelen yumurtaları büyütüyor hala.Oyüzden tedaviden sonraki ay hamile kalanlar olabiliyor.İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.

Evet tedavide kullanılan iğneler o ay toplanamayan geriden gelen yumurtaları büyütüyor hala.Oyüzden tedaviden sonraki ay hamile kalanlar olabiliyor.İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.
İnşallah da benim dondurulmuş transferdi işe yarar mı bilmiyorum

Benim ablam tüp Bebekten 1.5 ay sonra hamile kaldı canım, çok var bu şekilde hamile kalan,inşaallah rabbim sanada nasip eder

Çok duydum canım inşallah doğal olur çalışmalara devam stres yapmadan bol şans kuzucuğum

Anladim canim ben de acaba transfer oncesi genetik yaptirsam mi diye dusunmustum ama ilk defa tup bebek yaptiracagim tamamdn evhamdan boyle dusundum sonra vazgectim ama
Bir de embriyo basina 350 dolar istiyorlar
Genetik test yumurtayı dölledikten 5.güne kadar oluyor güzel gelişen embriyo sonra donduruluyor. Dondurulmuş yumurtadan genetik çalışmıyor. O yüzden karar vermek için 5 günümüz oluyor

Bende derin endometriyozis hastasıyım ameliyat bile oldum. Şuan 1 bebeğim var allah nasip ederse 2.yi istiyorum ama kistim tekrarlamış nodüllerim olmuş çok pis bir hastalık yaa

Evet dondur çözdür parça al dondur çözdür transfer olmuyor bana embriyolog genetik için karar vermeniz gereken 5 gününüz var demişti

Allah bağışlasın normal yolla mı oldu bebeğiniz tüp mü?Aynen çok zor ve tedavisi olan birşey değil sürekli tekrarlıyor zaten şuan genel görüş tüp bebekten önce kistlere dokunulmaması yönünde.Ben de artık düşünmüyorum kistleri kontrole gittiğimde doktorum bile bakmıyor tedaviye odaklandık.Benim de 6 cm olan çikolata kistim bir kez girişimsel radyolojide karından iğne ile içi boşaltılıp alkolle yıkandı.Sonrasında yumurtalarım toplanıp donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…