2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Sanki beni tarif ettin gebelik şekeri bende de çıktı ağlaya ağlaya bi hal oldum. Bebeğim çok zayıftı emmekte problem yaşadım iştahsızdı. Herşeyi taktım da taktım.

Sanki beni tarif ettin gebelik şekeri bende de çıktı ağlaya ağlaya bi hal oldum. Bebeğim çok zayıftı emmekte problem yaşadım iştahsızdı. Herşeyi taktım da taktım.

Ayni ben ben baya astim ama ara vere vere toplam 3 yil terapi aldim eskiye gore cok daha iyiyim

Sikitni stres de cok etkiliyor azicik rahat olsak keskee yaaa

Ah ne guzel yazmissiniz. Aslinda ben de cogu zaman boyle dusunuyorum ama tedavi ve ilac zamanlari biraz korkuya kapiliyorum bazen. Allahim bana, sana isteyen herkese en kisa surede nasip etsin insallah

Ah ne guzel yazmissiniz. Aslinda ben de cogu zaman boyle dusunuyorum ama tedavi ve ilac zamanlari biraz korkuya kapiliyorum bazen. Allahim bana, sana isteyen herkese en kisa surede nasip etsin insallah
İnşallah hepimizin gönlümüze göre versin Korkuya kapılmayın nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. İnşallah güzel olur herşey, hepimiz dua edeceğiz bu süreçte birbirimize.

Canlarım listede olmak istemeyenler haber versin sileyim unuttuğum varsa kusura bakmayın söyleyin ekleyelim
Merhaba canım, bnm de Ağustos un ikinci haftası olur büyük ihtimalle. İlk deneme, 5. Gün embriyosu. Listeye ekler misin

Kızlar benim transferim eylüle ertelendi.bu ayda rahim ince. Reglim 4 gün geçti gittim muayene oldum.rahim inceymiş yinede usulen gebelik testi yaptı dr. Negatif tabi. Adet söktürücü verdi kullanıyorum. Bugün 5 gün geçikti. Normalde 26-28 günde regl olurum.çok nadir 3 gün geçikmelide regl oldum. Dr setrestendir dedi. Ama hiö bir regl belirtim yok Drum görünürde bir şey yok ama ayrıntılı incelemek istedi rahmi. Histereskopi olcam bu ay.

Merhaba canım, bnm de Ağustos un ikinci haftası olur büyük ihtimalle. İlk deneme, 5. Gün embriyosu. Listeye ekler misin
Tabikii canım hoşgeldin hayırlı olsun tedavin

Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın ben de geçen ay histeroskopi oldum inşallah sorunsuz geçer

Eğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa nar a karşı duyarlı olan %100 nar suyu için günde bir bardak. Her tedavimde kullandım rahim kalınlığı için çok ince değildi ama tedbir amaçlı içiyorum ben. Araştırın isterseniz sağlık durumunuzu da göz önüne alarak kullanın. Kesinlikle rahim kalınlığını arttırıyor ama fazlası da zarar. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Benim rahim kalınlığı 18 mm sanırım benimki de çok kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…