2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Görüştüm doktorumla eutrox 50 sabah aç karnına iç dedi. Çok teşekkür ederim sanada canım

Ben naturel transfer oldum. Transfer öncesinden beri Demir, d vitamini ve folik asit kullanıyorum. Transferden sonra da crinone jel 1 tane ve corasprin kullanıyorum.

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz sabahları bende cok rahatım özellikle tam da akşam 6 dan sonra başlıyor mide yanması gram birşey Canım cekmiyor midem yanacak diye sanki vücudum yemek istemiyor
Dun mide yanmasi nedeniyle aksam crimine jel kullanamadım. Ayağa kalkamadım cunku. Sabahlari hic bir sorun yasamiyorum. Aksam dediğin gibi 5 6 gibj artmaya başlıyor. Gece daha fena oluyor. Vitaminleri aksam 9 10 gibi alıp yatmaya calisiyorum. Ne zaman icecegimj bilmiyorum. Gündüz icsem bir de gündüz kotu olursam diye icemiyorum. Cunku calisiyorum. Insallah tez zamanda atlatırız canim. 9 ay boyunca yasamayiz diye dua ediyorum valla

Ben normalde ethyrox kullanıyordum. Değerlerim de çok iyi idi 2 ay önce. Sizinde başlarken iyi idi de sonradan mı yükseldi

Evet canım daha önce aralıklarla 3-4 defa yaptırmıştım e-nabızdan kontrol ettim az önce hep referans aralığında. Tüp bebeğe başlarkende normaldi. Sanırım kullandığımız ilaçlardan yükseldi. Biraz araştırınca panik yaptım ama düşüyormuş ilaçla sanırım.

Canım bende 4+3teyim sadece crınıno jel ve folık asıt 1 doz gunde kullanıyorum bu tedavımde naturel oldugu ıcın. İlaçlı olunca estrofem falanda kullanılıyo.

Ama kasik bel agrısı genelde oluyor ki sımdı ona gore nasıl anlıcaz ki
Canım sen bu dedıgıme gore dusunup kendını sıkma benımde suan kasık agrım var o agrı baska bı agrıydı şiddetliydi yani. Olımsuz etkılemek ıstemem düşeceği varmış onun zaten ☺

Ben baktırmadım da benimki de yükseldi mi acaba

Ben baktırmadım da benimki de yükseldi mi acaba

Kese görmeye gittiğimizde doktor liste vermişti tahliller için. Daha dün yaptırdım bende hiç aklıma gelmedi keşke daha önce yaptırsaydım. Doktorun ister mutlaka ama aklında olsun seninde.

Kızlar merhaba benim transferimin 14 günü çok şükür değerim iyi çıktı ama bugün çok fena sırt ağrım var sizce bu normal mi sizdede öyle oluyor mu ...

159 atıyormuş canım kayinvalidem kayınpederim kız istiyorlar hep oğlumun dilinde de hep kız bebek var hayırlısı ne ise olur inşallah o
Benimde içimden kız geçtiRabbim öncelikle sağlıklı hayırlı versin sonrasında gönlünüzden geçeni versin sizin oğlunuz doğal yollarlamı oldu peki

Benimde içimden kız geçtiRabbim öncelikle sağlıklı hayırlı versin sonrasında gönlünüzden geçeni versin sizin oğlunuz doğal yollarlamı oldu peki
O da tüp bebek canım suanki bebeğim de oğlumun ikizi sayılıyor o zamandan kalan dondurulmuş yumurta ile oldu Benim yumurtalarında sıkıntı yok ama tüplerim kapalı olduğu için normal yolla hamile kalamıyorum

Ohh Allah bağışlasın ne güzelAllah oğlunuza uzun ömür versin,bebeğinizide sağlıcakla kucağınıza almaya nasip etsin.banada dua edermisin pazartesi tohumumun kalp sesini duyayım sağlıcakla güzellikle inşallah

Inşallah sen de kalp sesini duyar sağsalim kucagina alirsin inşallah bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…