2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Seninki kaçıncı haftada canm bide şunu sormak istiyorum benim transferimin 15 günü bugün kaç hafta lik olduğunu nasıl hesaplicsm
Walla ınternette tup bebek gebelik hesaplama diye bı sayfa war googlede. Orda embrıyo tarihine gore ws dıe sıklar yapmıs lar ben ona gore yapınca bugun 4+5 cıkıyor. Bende 25 agustos ta transfer olmustum

Ewet o da olabilir bende zorlanmamak adına her sabah kayısı we zeytinyağı ıcıyorum. Peki gectı mı kanamanız nasılsınız sımdı

Ewet zatn bı sure sonra mecbur hapa gecikiyor cunku jel piyasada yok.. Duphaston diye bı hap werdı Dr um gunde 3 kez kullanıyorum rahatladım resmen
Ben de sorucam doktoruma gerçekten zorlanıyorum artık çünkü benim doktorum crinone a devam etmekte ısrarcıydı sebebini bilemiyorum tabi, ikiz gebelik yaşıyorum hergün 2 şişe de prolutex vuruyorum karnıma kendim. Siz de iğne kullanıyor musunuz?

Benim de hiç kanamam olmadı 4+3deyim hatta ben de akıntı da olmadı sadece ağzımın tadı bozuldu buna bağlı olarak midem bulanıyor özellikle sabahları.
Neredeyse aynıyız sizinle. Benm akıntı oldu ama o da jel kullanırken daha coktu suan hapa gecınce daha normal. Tat falan yok oyle agzımda da. Suan normal seyrındeyım bakalım:)

Yok bende ıgne yok belki ikiz gebelik diyedir sızın. Bn jel yerine hap gunde 3 kere, estrofem 3 kere coraspırın we omega folık asit ıcerıjlı wıtamın. Bunun dısında kullanmıyorum. Dr un jelde ısrarcı da Bn Sakarya da tedawı gordum ne Sakarya da ne duzce de yok jel her eczane bana suan piyasada yok dedı yanı jelın bıtınce ws mecbur hapa yonetcek

Birde benim
10 gün 177
12.gun 305
14.gün 723
16.gğn 1670 cıktı
bana hastane 7 ekime tarih werdı cok uzak degıl mi yani ben haftaya bulunduğum sehırde hastaneye gidip keseye baktırmak ıstıyorum haftaya 5.haftaya girmiş oluyorum Allah izin verirse. Kese gozukur sanırım degıl mğ?

Arkadaşlar pozitif sonuç alipta transfer sonrasi kasık ağrısı bel ağrısı çok yaşamayan var mı aranızda

5. Haftada kese gözükür evet inşallah canım

Seninle aynı gün transfer olmuşuz . Bana 22sine gün verdi. Ama puana kadar hiç bakmadı keseye falan. Direkt o gün bakacak

Bende estrofem 3 tane , iki günde bir iğne, günde 2 kere fitil, coraspin, birde multivitamin bende çok ilaç kullanıyorum gibi

Seninle aynı gün transfer olmuşuz . Bana 22sine gün verdi. Ama puana kadar hiç bakmadı keseye falan. Direkt o gün bakacak
Hımm erken mi acaba grmek ıcın deıdm kendi adıma ama kese de sorun warsa diye tedirginim. Hayırlısyla bakalım belki senin kalp atısını ws bir duymak ister cnku kese belli oluyor diye okudum hep we gec gtmeyım diyorum sıkıntı cıkarsa dge

C
Walla ınternette tup bebek gebelik hesaplama diye bı sayfa war googlede. Orda embrıyo tarihine gore ws dıe sıklar yapmıs lar ben ona gore yapınca bugun 4+5 cıkıyor. Bende 25 agustos ta transfer olmustum
Çok sağolun canm 4+5 demek 4 hafta 5 günlük demek mi oluyor bu arada sağlık la kucağına al inşallah

Sizin doğal gebelikti ama dimi transfer olanlarda durum farklı olabilir

Kızlar selam, hayıt otu tohumundan fayda gören var mı, ben prowomen kullanıyorum. Onunla birlikte kullansam sorun olur mu acaba..

Aekadşlar merhaba. İstanbulda Tedavi görüp olumlu sonuc alan arkadaslar hangi hastanede tedavi gördüğünüzü yazabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…