Walla ınternette tup bebek gebelik hesaplama diye bı sayfa war googlede. Orda embrıyo tarihine gore ws dıe sıklar yapmıs lar ben ona gore yapınca bugun 4+5 cıkıyor. Bende 25 agustos ta transfer olmustumSeninki kaçıncı haftada canm bide şunu sormak istiyorum benim transferimin 15 günü bugün kaç hafta lik olduğunu nasıl hesaplicsm
Ewet o da olabilir bende zorlanmamak adına her sabah kayısı we zeytinyağı ıcıyorum. Peki gectı mı kanamanız nasılsınız sımdıBence herkeste olmuyor, bn dün afedersiniz tuvalette biraz zorladım sanki kendimi ondan oldu diye düşünüyorum. Çünkü hemen ardından kanama oldu, aktif kan kırmızı. Öncesinde de hiç bir lekelenmem bile yoktu çünkü
Ben de sorucam doktoruma gerçekten zorlanıyorum artık çünküEwet zatn bı sure sonra mecbur hapa gecikiyor cunku jel piyasada yok.. Duphaston diye bı hap werdı Dr um gunde 3 kez kullanıyorum rahatladım resmen
Neredeyse aynıyız sizinle. Benm akıntı oldu ama o da jel kullanırken daha coktu suan hapa gecınce daha normal. Tat falan yok oyle agzımda da. Suan normal seyrındeyım bakalım:)Benim de hiç kanamam olmadı 4+3deyim hatta ben de akıntı da olmadı sadece ağzımın tadı bozuldu buna bağlı olarak midem bulanıyor özellikle sabahları.
Yok bende ıgne yok belki ikiz gebelik diyedir sızın. Bn jel yerine hap gunde 3 kere, estrofem 3 kere coraspırın we omega folık asit ıcerıjlı wıtamın. Bunun dısında kullanmıyorum. Dr un jelde ısrarcı da Bn Sakarya da tedawı gordum ne Sakarya da ne duzce de yok jel her eczane bana suan piyasada yok dedı yanı jelın bıtınce ws mecbur hapa yonetcekBen de sorucam doktoruma gerçekten zorlanıyorum artık çünkübenim doktorum crinone a devam etmekte ısrarcıydı sebebini bilemiyorum tabi, ikiz gebelik yaşıyorum hergün 2 şişe de prolutex vuruyorum karnıma kendim. Siz de iğne kullanıyor musunuz?
5. Haftada kese gözükür evet inşallah canımBirde benim
10 gün 177
12.gun 305
14.gün 723
16.gğn 1670 cıktı
bana hastane 7 ekime tarih werdı cok uzak degıl mi yani ben haftaya bulunduğum sehırde hastaneye gidip keseye baktırmak ıstıyorum haftaya 5.haftaya girmiş oluyorum Allah izin verirse. Kese gozukur sanırım degıl mğ?
Seninle aynı gün transfer olmuşuz . Bana 22sine gün verdi. Ama puana kadar hiç bakmadı keseye falan. Direkt o gün bakacakBirde benim
10 gün 177
12.gun 305
14.gün 723
16.gğn 1670 cıktı
bana hastane 7 ekime tarih werdı cok uzak degıl mi yani ben haftaya bulunduğum sehırde hastaneye gidip keseye baktırmak ıstıyorum haftaya 5.haftaya girmiş oluyorum Allah izin verirse. Kese gozukur sanırım degıl mğ?
Bende estrofem 3 tane , iki günde bir iğne, günde 2 kere fitil, coraspin, birde multivitamin bende çok ilaç kullanıyorum gibiYok bende ıgne yok belki ikiz gebelik diyedir sızın. Bn jel yerine hap gunde 3 kere, estrofem 3 kere coraspırın we omega folık asit ıcerıjlı wıtamın. Bunun dısında kullanmıyorum. Dr un jelde ısrarcı da Bn Sakarya da tedawı gordum ne Sakarya da ne duzce de yok jel her eczane bana suan piyasada yok dedı yanı jelın bıtınce ws mecbur hapa yonetcek
Benim adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım oldu. Hala da zaman zaman oluyor.Arkadaşlar pozitif sonuç alipta transfer sonrasi kasık ağrısı bel ağrısı çok yaşamayan var mı aranızda
Hımm erken mi acaba grmek ıcın deıdm kendi adıma ama kese de sorun warsa diye tedirginim. Hayırlısyla bakalım belki senin kalp atısını ws bir duymak ister cnku kese belli oluyor diye okudum hep we gec gtmeyım diyorum sıkıntı cıkarsa dgeSeninle aynı gün transfer olmuşuz . Bana 22sine gün verdi. Ama puana kadar hiç bakmadı keseye falan. Direkt o gün bakacak
Çok sağolun canm 4+5 demek 4 hafta 5 günlük demek mi oluyor bu arada sağlık la kucağına al inşallahWalla ınternette tup bebek gebelik hesaplama diye bı sayfa war googlede. Orda embrıyo tarihine gore ws dıe sıklar yapmıs lar ben ona gore yapınca bugun 4+5 cıkıyor. Bende 25 agustos ta transfer olmustum
Evet çok şükür geçti. Sadece HCG değerim düşmüşEwet o da olabilir bende zorlanmamak adına her sabah kayısı we zeytinyağı ıcıyorum. Peki gectı mı kanamanız nasılsınız sımdı
Sizin doğal gebelikti ama dimi transfer olanlarda durum farklı olabilirCanım hareketten olduğunu sanmıyorum bu grupta benden fazla hareket eden yoktur sanırım her gün yürüyüş yapıyorum yemeğimi kendim yapıyorum sadece eve makinayı eşim tutuyor onun dışında her şeyi kendim yapıyorum bu bünyeye göre değişiyor galiba sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım inşallah kanaması olanlar da bir an önce kesilsinbir de anladığım kadarıyla ikiz gebeliklerde var daha çok kanama
Baktım canm sağol hesaplayinca çıktı 4+2 diyeC
Çok sağolun canm 4+5 demek 4 hafta 5 günlük demek mi oluyor bu arada sağlık la kucağına al inşallah
Bahçeci fulya çok şükür önce Rabb'im sonra bahçeci sayesinde kavuştum bebişime binlerce kez şükürler olsunAekadşlar merhaba. İstanbulda Tedavi görüp olumlu sonuc alan arkadaslar hangi hastanede tedavi gördüğünüzü yazabilir misiniz ?
Aekadşlar merhaba. İstanbulda Tedavi görüp olumlu sonuc alan arkadaslar hangi hastanede tedavi gördüğünüzü yazabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?