2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Amin inşallah Acaba bu kızmı hani böyle birşeyleri bahane bulunup tahmin ederler ya tam tersi diyeha bu arada kalp atışını söyledilermi kaç atıyor diye ?
159 atıyormuş canım kayinvalidem kayınpederim kız istiyorlar hep oğlumun dilinde de hep kız bebek var hayırlısı ne ise olur inşallah o

Çok haklısın canım. Ben de bazen morluklara bakıp diyorum ne zaman bıraktıracaklar bu ilaçları..

Düşük öncesi kanama veya herhangi bir belirti yaşadınız mi ?

Düşük öncesi kanama veya herhangi bir belirti yaşadınız mi ?
Yok 5. Haftaya kadar hıc kanamam olmamıstı. Ben cok yurudum ama hıc yatmadım kasık agrım vardı onemsemedim ama cıddı agrı suanda var ama o daha sıddetlıydı. Sonra birden kanamam bosaldı zaten. Zamanı gelmemiş

Canım ben fitili koyarken çok zorlanıyorum hem canım yanıyor hem kayıp duruyor sinir oluyorum sen nasıl yapıyorsun
Lutinus kullanıyorum ben. Aparatına takıyorum ve ayakta tek bacağımı bi tabura gibi yüksek bi yere kaldırıyorum. Sonra yerleştiriyorum.kolay oluyor ve acımıyor. Yatarak beceremedim tam itemedim

Hesaplarıma göre 4+3 teyim herkes farklı farklı ilaçlar kullanıyor eksik bir şey mi var diye endişe ettim sormak istedim ben sadece crinone jel kullanıyorum onu da sabah akşamdı şimdi sadece tek doz kullanıyorum benim gibi olan var mı acaba

İğne kullanmayanlara ''şanslı'' gözüyle bakıyorum ve kıskanıyorum :) hepimizin durumu farklı doktorlar ilaçlarımızı ve dozajlarımızı hep tahlillerimize ve muayenelerine göre ayarlıyorlar. kullanılan ilaçlar farklı olabilir kullanma süreleri farklı olabilir. Folik asit de mi almıyorsun :)

Ama kasik bel agrısı genelde oluyor ki sımdı ona gore nasıl anlıcaz ki

Cnm ınsallah guzel haberlerini alırız bu sefer ınsallah basaricaz. ❤ Bende bir dahaki ay baslıyorum nasıp olursa benim surec uzadı bıraz.
Tesekkur ediyorum canim..insallah seninde aliriz..tum arkadaslarinda..gec olsunda guc olmasin..ben 3 aydir bekliyodum..ilac tedavisi gordum 3 aydir..ki doktorum bile..etkiai olmayabilir dedigi..ama nekaybedebiliriz dedigi bir tedaviydi..hakkimizda hayirliai olsun..insallah..tekrar cok tesekkur ederimm..

Kızlar ben doktorun istediği tahliller yaptırmıştım şimdi sonuçları geldi Tsh 6.31 çıkmış yüksek, acaba gebelikte yükseliyor mu. Salı günü gidicem doktorada göndersem mi sonuçları bilemedim.

Son düzenleme:
Acaba ikiz diye mi her bir şeyi boyle agir yaşıyoruz anlamadim ben. Sabahlari yanma olmuyor ona cok seviniyorum.
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz sabahları bende cok rahatım özellikle tam da akşam 6 dan sonra başlıyor mide yanması gram birşey Canım cekmiyor midem yanacak diye sanki vücudum yemek istemiyor

Ben estrofemi pazartesi itibariyle bıraktım kızlar doktoruma gitmiştim proluton da haftaya son inşallah 1 tanecik kaldı prolutex’i de (jel yerine iğne kullanıyorum ben ) Son 12 günüm kaldı inşallah yavaş yavaş ilaçları bırakıyoruz coraspin e devam edeceğim vitamin olarak ta artık folikasiti bıraktırdı ve decavit multivitamine başladık kızlar inşallah herşey güzel olur güzelce ilerler cümlemiz bebişlerimize kavuşuruz

Canım gebelikte Hormonlarımızdan dolayı ekstra yükseliyor levatiron benim tsh düzeyimi indirmedi eutrox 50 mg içtim şimdi 2,5un altında muhakkak söylemeni öneririm Allah korusun ihmale gelmez troid durumu gebelikte bebek açısından cok önemli

Çok teşekkür ederim panik yaptım ben de. Peki ilacı tüp bebek doktorumu yazıyor yoksa dahileye veya endokrinolojiye mi yönlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…