- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 37
159 atıyormuş canım kayinvalidem kayınpederim kız istiyorlar hep oğlumun dilinde de hep kız bebek var hayırlısı ne ise olur inşallah oAmin inşallahAcaba bu kızmı hani böyle birşeyleri bahane bulunup tahmin ederler ya tam tersi diye ha bu arada kalp atışını söyledilermi kaç atıyor diye ?
Çok haklısın canım. Ben de bazen morluklara bakıp diyorum ne zaman bıraktıracaklar bu ilaçları..Kuzular şu progestoran fitil kullananlar ben de çok akıntı yaptı ve çok rahatsız oluyorum sizde de durum aynı mı? Ya bir de hep tuhaf midem bulanıyor desem tam değil yanıyor desem o da değil çok keyifsiz midem sürekli uykum var ve yorgunum tüm Kokular beni tiksindiriyor kızımda hiç bunları yaşamadım bu ilaçlar da çöm canımı sıkıyor bu kadar ilaç yüklemesine gerek var mı onu da bilemedim mantıklı bir açıklama da yapmıyor ki doktorum ona da sinir oluyorum her şey batıyor bana her söylenene takılıyorum karnım mosmor kalçam mosmor oturup ağladım sinirimden her yanım acıyor sizde de durum ne Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla alalım kucaklarımıza da inşallah geçer
Düşük öncesi kanama veya herhangi bir belirti yaşadınız mi ?Bende 4+3 teyim ilki 5. Haftada düşmüştü şuan durumumu tahmın edebilirsin canım piskopata bagladım her an tedirgin haldeyım hep yatıyorum bu sefer. Ama kendımıze edıyoruz nasibimizde varsa olucak aslında bosuna yıpratıyoruz kendımızi.
Bacaktan vurdum bir tane o daha beter morardı yürüyemedim bu seferOksapar iğneyi göbek haricinde vurduğunuz başka yerler var mı ?
Sabaha göre daha iyiyim. İlaç verdiler hepBilemiyorum.. bazen de hiç bir şey yapmasak da olacağı varsa oluyor. Sağlık olsun. Şimdi daha iyi misiniz?
Yok 5. Haftaya kadar hıc kanamam olmamıstı. Ben cok yurudum ama hıc yatmadım kasık agrım vardı onemsemedim ama cıddı agrı suanda var ama o daha sıddetlıydı. Sonra birden kanamam bosaldı zaten. Zamanı gelmemişDüşük öncesi kanama veya herhangi bir belirti yaşadınız mi ?
Lutinus kullanıyorum ben. Aparatına takıyorum ve ayakta tek bacağımı bi tabura gibi yüksek bi yere kaldırıyorum. Sonra yerleştiriyorum.kolay oluyor ve acımıyor. Yatarak beceremedim tam itemedimCanım ben fitili koyarken çok zorlanıyorum hem canım yanıyor hem kayıp duruyor sinir oluyorum sen nasıl yapıyorsun
Bacaktan vurdum bir tane o daha beter morardı yürüyemedim bu sefer
Hesaplarıma göre 4+3 teyim herkes farklı farklı ilaçlar kullanıyor eksik bir şey mi var diye endişe ettim sormak istedim ben sadece crinone jel kullanıyorum onu da sabah akşamdı şimdi sadece tek doz kullanıyorum benim gibi olan var mı acaba
Ama kasik bel agrısı genelde oluyor ki sımdı ona gore nasıl anlıcaz kiYok 5. Haftaya kadar hıc kanamam olmamıstı. Ben cok yurudum ama hıc yatmadım kasık agrım vardı onemsemedim ama cıddı agrı suanda var ama o daha sıddetlıydı. Sonra birden kanamam bosaldı zaten. Zamanı gelmemiş
Nasıl yanı kanama herkes de oluyo mu cok sasırdım suanOluyor canım şükür benim henüz bir kanamam olmadı inşallah da olmaz
Tesekkur ediyorum canim..insallah seninde aliriz..tum arkadaslarinda..gec olsunda guc olmasin..ben 3 aydir bekliyodum..ilac tedavisi gordum 3 aydir..ki doktorum bile..etkiai olmayabilir dedigi..ama nekaybedebiliriz dedigi bir tedaviydi..hakkimizda hayirliai olsun..insallah..tekrar cok tesekkur ederimm..Cnm ınsallah guzel haberlerini alırız bu sefer ınsallah basaricaz.❤ Bende bir dahaki ay baslıyorum nasıp olursa benim surec uzadı bıraz.
Koldan alıyorum bbeOksapar iğneyi göbek haricinde vurduğunuz başka yerler var mı ?
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz sabahları bende cok rahatım özellikle tam da akşam 6 dan sonra başlıyor mide yanmasıAcaba ikiz diye mi her bir şeyi boyle agir yaşıyoruz anlamadim ben. Sabahlari yanma olmuyor ona cok seviniyorum.
Canım gebelikte Hormonlarımızdan dolayı ekstra yükseliyor levatiron benim tsh düzeyimi indirmedi eutrox 50 mg içtim şimdi 2,5un altında muhakkak söylemeni öneririm Allah korusun ihmale gelmez troid durumu gebelikte bebek açısından cok önemliKızlar ben doktorun istediği tahliller yaptırmıştım şimdi sonuçları geldi Tsh 6.31 çıkmış yüksek, acaba gebelikte yükseliyor mu. Salı günü gidicem doktorada göndersem mi sonuçları bilemedim.
Canım gebelikte Hormonlarımızdan dolayı ekstra yükseliyor levatiron benim tsh düzeyimi indirmedi eutrox 50 mg içtim şimdi 2,5un altında muhakkak söylemeni öneririm Allah korusun ihmale gelmez troid durumu gebelikte bebek açısından cok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?