• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kese görmeye gittiğimizde doktor liste vermişti tahliller için. Daha dün yaptırdım bende hiç aklıma gelmedi keşke daha önce yaptırsaydım. Doktorun ister mutlaka ama aklında olsun seninde.
Ne testleri wardı Bn de kan degerine bakarken tsh lara da baktırdım skur guzel. Bska bıseye batırıyor muyuzz

Olmuyor canım kanama herkeste olmuyor şükür bende de olmadı inşallah da olmaz😊🙏
Çok sukur ya:) grubun yarısı kanama yazınca tedirgin oldum cok hareketten mi kanama oluyor acaba, burda bı arkadas cok yurudum ws hareket ettim demıstı o yuzden soruyorum birde Acaba hep 5.hftalarda mı oluyor ki

Hesaplarıma göre 4+3 teyim herkes farklı farklı ilaçlar kullanıyor eksik bir şey mi var diye endişe ettim sormak istedim ben sadece crinone jel kullanıyorum onu da sabah akşamdı şimdi sadece tek doz kullanıyorum benim gibi olan var mı acaba
Canım seninle aynıyız ben hemen hemen ben de 4+3deyim bugün. Ben estradiol (esrrofem) kullanıyorum sabah akşam birer tane. Bir de gece yatmadan progesteron iğnesi vuruluyorum. Takviye olarak folic acid içered multivitamin, Omega-3 ve D-vitamini (D-vitaminim düşük çıkmıştı). Ben de burada bi sürü ilaç kullanan arkadaşları okuyunca acaba bizde mi sorun var diye düşündüm ama herkesin tanısı farklı ona göre tedavide de farklılıklar var. Benim ne akıntım var ne lekelenmem ama herkes de var 🤷🏻‍♀️ Kişiye göre değişiyor herşey

Çok sukur ya:) grubun yarısı kanama yazınca tedirgin oldum cok hareketten mi kanama oluyor acaba, burda bı arkadas cok yurudum ws hareket ettim demıstı o yuzden soruyorum birde Acaba hep 5.hftalarda mı oluyor ki
Benim de hiç kanamam olmadı 4+3deyim hatta ben de akıntı da olmadı sadece ağzımın tadı bozuldu buna bağlı olarak midem bulanıyor özellikle sabahları.

Bence herkeste olmuyor, bn dün afedersiniz tuvalette biraz zorladım sanki kendimi ondan oldu diye düşünüyorum. Çünkü hemen ardından kanama oldu, aktif kan kırmızı. Öncesinde de hiç bir lekelenmem bile yoktu çünkü

5. Haftanın içindeyim daha hiç kanamam olmadı ama bazen adet ağrısı gibi ağrılar hissetmeye başladım. Doktor inşallah kanaman olmaz dedi. Estrofem 3x1 progestan fitil 2x2 ve gün aşırı progestan iğne kullanıyorum. 5. Hafta içinde ikinci keseyi gördük, 4.hafta hiç ikinci kese fark edilmemişti bile.en başta çıkan yüksek hcg ve rahimdeki sıvı birikmesinden dolayı dış gebelik ihtimalim vardı, ikinci kese görülünce o ihtimali de sildik artık.Ama kalp atışlarini göremedik ve duyamadik. Haftaya kalp atışı için beklemedeyiz. Kanaması olanların inşallah kanamaları geçer.

Seninki kaçıncı haftada canm bide şunu sormak istiyorum benim transferimin 15 günü bugün kaç hafta lik olduğunu nasıl hesaplicsm

Kızlar, dün kanamam olmuştu azıcık. Dünkü HCG 29820 bugünkü ise 11430 çıkmış ama ultrason baktık az önce kese yerindeydi. Doktor da anlamadi neden bu kadar düştüğünü. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen, moralim çok bozuk

Benim tüplerde değil. Rahim içinde.
Rahimdeki sıvı birikmesiyle tutunan embriyonuzun son durumu nedir? Benim sıvı birikmesi geçmemiş ama embriyolarim da tutunmuş. 5.haftanın içindeyiz. 2 aydır o sıvı var, transfer zamani 10mm idi ve doktor bir şey olmaz sıvı emilir demişti ama haftalardır geçmediği için üretilen bir yer vardır diye yorumladı ve doktor bu konuda bir şey yapamıyor şuan. Sizin doktorunuz nasıl bir müdahalede bulundu?

Canım hareketten olduğunu sanmıyorum bu grupta benden fazla hareket eden yoktur sanırım her gün yürüyüş yapıyorum yemeğimi kendim yapıyorum sadece eve makinayı eşim tutuyor onun dışında her şeyi kendim yapıyorum bu bünyeye göre değişiyor galiba sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım inşallah kanaması olanlar da bir an önce kesilsin🙏 bir de anladığım kadarıyla ikiz gebeliklerde var daha çok kanama

Kızlar, dün kanamam olmuştu azıcık. Dünkü HCG 29820 bugünkü ise 11430 çıkmış ama ultrason baktık az önce kese yerindeydi. Doktor da anlamadi neden bu kadar düştüğünü. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen, moralim çok bozuk
Kuzum ikiz miydi acaba? Rabbim yardımcın olsun sımsıkı tutunsun yavrun sana tahlilin aynı yerde mi yapıldı?

Rahimdeki sıvı birikmesiyle tutunan embriyonuzun son durumu nedir? Benim sıvı birikmesi geçmemiş ama embriyolarim da tutunmuş. 5.haftanın içindeyiz. 2 aydır o sıvı var, transfer zamani 10mm idi ve doktor bir şey olmaz sıvı emilir demişti ama haftalardır geçmediği için üretilen bir yer vardır diye yorumladı ve doktor bu konuda bir şey yapamıyor şuan. Sizin doktorunuz nasıl bir müdahalede bulundu?
Transferden 3-4 gün önce kontrole çağırmıştı dr. O zaman da sıvı vardı ve aşılamadaki gibi katedral (adı bu sanırım) ile girip sıvıyı çekti. Ardından transfer günü sıvıyı görmedik ve transferim oldu. Şimdilik tuttu ama kalp atışı falan duymadık daha o yüzden pek sevinemiyorum. Transferden öğrenene kadar süreçte kimi zaman Çok ağrım oldu tutmadı diye düşündüm. Birkaç gündür daha iyiyim yine ara ara kasık bel ağrım oluyor ama sanki hafifledi biraz. Sizde durum nasıl

Transferden 3-4 gün önce kontrole çağırmıştı dr. O zaman da sıvı vardı ve aşılamadaki gibi katedral (adı bu sanırım) ile girip sıvıyı çekti. Ardından transfer günü sıvıyı görmedik ve transferim oldu. Şimdilik tuttu ama kalp atışı falan duymadık daha o yüzden pek sevinemiyorum. Transferden öğrenene kadar süreçte kimi zaman Çok ağrım oldu tutmadı diye düşündüm. Birkaç gündür daha iyiyim yine ara ara kasık bel ağrım oluyor ama sanki hafifledi biraz. Sizde durum nasıl
Benim sıvı dururken transferim yapıldı, iki embriyo da tutunmuş. Ama sıvı bir türlü geçmiyor... Dün kontrolüm vardı, kesenin içinde yolk kesesi vs. her şey oluşmuş ama kalp atışı görünmedi. Salı günü kalp için tekrar çağırdı.

1 aydır crinone jel kullanıyorum günde 2 kez ve artık tahriş oluyor, yerleştirmekte zorlanıyorum rahim kalınlaştığı için sanırım, sizin de öyle mi ? Ceinone yerine hapa geçebilsek keşke 🤷🏻‍♀️

İnş bir problem olmaz, içini ferah tut kuzu🤲

1 aydır crinone jel kullanıyorum günde 2 kez ve artık tahriş oluyor, yerleştirmekte zorlanıyorum rahim kalınlaştığı için sanırım, sizin de öyle mi ? Ceinone yerine hapa geçebilsek keşke 🤷🏻‍♀️
Ewet zatn bı sure sonra mecbur hapa gecikiyor cunku jel piyasada yok.. Duphaston diye bı hap werdı Dr um gunde 3 kez kullanıyorum rahatladım resmen 👍

Canım hareketten olduğunu sanmıyorum bu grupta benden fazla hareket eden yoktur sanırım her gün yürüyüş yapıyorum yemeğimi kendim yapıyorum sadece eve makinayı eşim tutuyor onun dışında her şeyi kendim yapıyorum bu bünyeye göre değişiyor galiba sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım inşallah kanaması olanlar da bir an önce kesilsin🙏 bir de anladığım kadarıyla ikiz gebeliklerde var daha çok kanama
Ewet gercı bunye de olabılır bende yemegı mı falan kendim yapıyorum ama henuz ew ws supurmedım ama wıleda yapıyorum. Ne bılım bı gun 10 bin adım atmısım sabah we aksam toplam olarak ondan snra 2 gun e yakın kasık agrısı cektı we korktun acıkcası ama suan ıyıyım umarım kanama olmadan bızde atlatırız Allah kanaması olanlara da bize de yardim etsin ınsaallah 🦋🤲

Back
X