Canım herhalde doktorda kimyasal olacağını düşündü o yüzden ilaçları kesti , yani düşer diye bekliyorduk . Cuma günü yine vereceğimCanim ilaclari kesmesen tutunmayi desteklemez miydi? Cok enteresan bi tablo genelde hemen dusen gormustum. Tekrar verecek msin
Çalışmak da zor gerçekten stres oluyor insan ben bu hafta izin aldım ama işler de biyandan aklımda işyerinden de zorlamıyorlar sağolsunlar ama gitmesem kendimi kötü hissediyorum gitsem yanlışmı yaptım acaba diye düşüncem çok zor işimiz gerçekten Allah yardımcımız olsun.Oksaparı kullananlar kadar kullanmayan da çok benim bi arkadaşım ilk tüp bebekten sonra normal yolla hamile kaldı pıhtılaşma da var onda doktor kullan demiş ama kullanmıyor bir sorunu da yok.Bakalım belki sonra tekrar başlatıroksaparı kesmekte doğru mu bilmiyorum birde özel sektörde çalışıyorum işe geldim yatamıyorum da idrar sonrası kahverengi akıntı oluyor hala inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza çok endişeliyim
Aynen kesinlikle değil biliyorum ama çıkmadık candan umut kesilmez Rabbim ne mucizelere KadirCanım sağlıklı bir artış değil ama insan umutlanmadan da edemiyor neden böyle oldu ki kontrole gittinmi hiç kese oluşmuşsa görünür zaten ultrasonda
Canim bu degerler zamanla artacak daha yolun en basi bu. Ondan iki gunde bir bakmak istiyor doktorlar. Ikiser katina cikacak insallah sonra bir tarih verip kese gormeye cagiracak insallah.Ama benim değerim 256.9 çok az 6 binlere göre endişelendim biraz şimdi
Nitrocum sana da geçmiş olsun inşallah tekrarını yalamazsın, kesinlikle yat evde dinlen bak ne zorluklarla evladına kavuşacaksın hiçbişey önemli değil hele ki iş dediğin nedir sen mi kurtaracan hele ki böyle sağlıksız bir ortamda .Kendini düşün lütfenÇalışmak da zor gerçekten stres oluyor insan ben bu hafta izin aldım ama işler de biyandan aklımda işyerinden de zorlamıyorlar sağolsunlar ama gitmesem kendimi kötü hissediyorum gitsem yanlışmı yaptım acaba diye düşüncem çok zor işimiz gerçekten Allah yardımcımız olsun.Oksaparı kullananlar kadar kullanmayan da çok benim bi arkadaşım ilk tüp bebekten sonra normal yolla hamile kaldı pıhtılaşma da var onda doktor kullan demiş ama kullanmıyor bir sorunu da yok.Bakalım belki sonra tekrar başlatır
Teşekkür ederim evet öyle yatıyorum mecbur inşallah birdaha yaşamam inşallah hiçkimse yaşamasınNitrocum sana da geçmiş olsun inşallah tekrarını yalamazsın, kesinlikle yat evde dinlen bak ne zorluklarla evladına kavuşacaksın hiçbişey önemli değil hele ki iş dediğin nedir sen mi kurtaracan hele ki böyle sağlıksız bir ortamda .Kendini düşün lütfen
Teşekkür ederim evet öyle yatıyorum mecbur inşallah birdaha yaşamam inşallah hiçkimse yaşamasınNitrocum sana da geçmiş olsun inşallah tekrarını yalamazsın, kesinlikle yat evde dinlen bak ne zorluklarla evladına kavuşacaksın hiçbişey önemli değil hele ki iş dediğin nedir sen mi kurtaracan hele ki böyle sağlıksız bir ortamda .Kendini düşün lütfen
Sağol canım Allah razı olsun inşallah. İnşallah çok güzel geçer her şey dilediğimiz gibi olur ALLAH in izniyleCanim bu degerler zamanla artacak daha yolun en basi bu. Ondan iki gunde bir bakmak istiyor doktorlar. Ikiser katina cikacak insallah sonra bir tarih verip kese gormeye cagiracak insallah.
Canim sana taze transfer mi yapildi? Catlatma ignesi etkisi olabilir bu cok erken cunkuTransfer gününü saymazsam 3. Gun bugun. 2 tane 5.gun emriyosu. Ne zaman kan versem cikar en erken sizce?Eki Görüntüle 2687003
Evet taze transfer catlatma ignesi 11 gun olmus. Ne zman gecer etkisi sizce?Canim sana taze transfer mi yapildi? Catlatma ignesi etkisi olabilir bu cok erken cunku
OooooAynen arkadaşım çok olmasının cogul gebelikle alakası yok. Mesele benim 14. Gun degerim 9422 ydi. Ama kese de tek göründü.
Kaçıncı haftandasın oksaparı kestirdi canım ?Ben de cumartesi kese görmeye gitmiştim karından bastırarak baktı ondan mı oldu yoksa o gün doktorum estrofemi kestirdi ondan mı oldu bilmiyorum pazar gece sabaha karşı oldu kanamam çok kan gelmedi pıhtı gibi bi parça geldi sadece sonra kahverengiye döndü bugün de hafif hafif açık kahverengi akıntı geliyo fitille birlikte dün çok kasıklarım da ağrıdı adet ağrısı gibi kese de bebek de duruyodu şuan bir sorun yok ama sürekli yatıyorum.Bana da oksaparı kes dedi yarın tekrar kontrole gitcem sadece progestan iğne kullanıyorum şuan bide fitil
Ben 6+4 deyim ama dün kanamam oldu oksaparı oyüzden kestirdi belki sonra tekrar başlatır bilemiyorumKaçıncı haftandasın oksaparı kestirdi canım ?
En az 12 gun gecmeli deniyor. 3 gun sonra falan bak bence. 6. Gunde gorunen oluyor. Insallah pozitifsindirEvet taze transfer catlatma ignesi 11 gun olmus. Ne zman gecer etkisi sizce?
Merhaba iyisiniz değil mi?Ben 6+4 deyim ama dün kanamam oldu oksaparı oyüzden kestirdi belki sonra tekrar başlatır bilemiyorum
Kanamam durdu dün hastaneye gidene kadar kahverengiye dönmüştü zaten ara ara çok açık kahverengi akıntı gibi geliyodu oda geçti gibiMerhaba iyisiniz değil mi?Ben de 6+0 görünüyorum bugün. Herşey yolunda gitse de insan o kadar endişeleniyor ki, dün gece yalnızdım eşim işi sebebiyle şehir dışındaydı, gece 3-4 gibi uyanıp endişelendim acaba iyiler mi, acaba kalp atışlarını duyar mıyım vs diye ... Aslınsa böyle yapmamalıyız hep pozitif olmalıyız ama bazen elden birşey gelmiyor .. Kanamanız durdu değil mi?
Amin canm inşallah. Sende pozitifsin. Allahım senin de kucağına almayı nasip etsin inşallahOooooseninki çok aşırı fazla çıkmış.Maşallah,Allah kucağını almaya nasip etsin
biraz içim rahatladı canm teşekkür ederim inş sorun olmazÇalışmak da zor gerçekten stres oluyor insan ben bu hafta izin aldım ama işler de biyandan aklımda işyerinden de zorlamıyorlar sağolsunlar ama gitmesem kendimi kötü hissediyorum gitsem yanlışmı yaptım acaba diye düşüncem çok zor işimiz gerçekten Allah yardımcımız olsun.Oksaparı kullananlar kadar kullanmayan da çok benim bi arkadaşım ilk tüp bebekten sonra normal yolla hamile kaldı pıhtılaşma da var onda doktor kullan demiş ama kullanmıyor bir sorunu da yok.Bakalım belki sonra tekrar başlatır
amin canim cok tesekkur ederimm..guzel duan ve enerjin icin..Canım benim yeni tedavin hayırlı olsun umutsuz olma lütfen ne mucizeler oluyor bak Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?