• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

oksaparı kesmekte doğru mu bilmiyorum birde özel sektörde çalışıyorum işe geldim yatamıyorum da idrar sonrası kahverengi akıntı oluyor hala inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza çok endişeliyim
Çalışmak da zor gerçekten stres oluyor insan ben bu hafta izin aldım ama işler de biyandan aklımda işyerinden de zorlamıyorlar sağolsunlar ama gitmesem kendimi kötü hissediyorum gitsem yanlışmı yaptım acaba diye düşüncem çok zor işimiz gerçekten Allah yardımcımız olsun.Oksaparı kullananlar kadar kullanmayan da çok benim bi arkadaşım ilk tüp bebekten sonra normal yolla hamile kaldı pıhtılaşma da var onda doktor kullan demiş ama kullanmıyor bir sorunu da yok.Bakalım belki sonra tekrar başlatır

Canım sağlıklı bir artış değil ama insan umutlanmadan da edemiyor neden böyle oldu ki kontrole gittinmi hiç kese oluşmuşsa görünür zaten ultrasonda
Aynen kesinlikle değil biliyorum ama çıkmadık candan umut kesilmez Rabbim ne mucizelere Kadir 🤲🏻 Hulusi bey kontrolle ilgili bişey demedi o yüzden bekleyip aralıklı kan veriyorum .Arafta gibiyim Ama
Bu beni daha güçlendiriyor minnoş beni bırakmak istemiyor bende onu 🥺

Çalışmak da zor gerçekten stres oluyor insan ben bu hafta izin aldım ama işler de biyandan aklımda işyerinden de zorlamıyorlar sağolsunlar ama gitmesem kendimi kötü hissediyorum gitsem yanlışmı yaptım acaba diye düşüncem çok zor işimiz gerçekten Allah yardımcımız olsun.Oksaparı kullananlar kadar kullanmayan da çok benim bi arkadaşım ilk tüp bebekten sonra normal yolla hamile kaldı pıhtılaşma da var onda doktor kullan demiş ama kullanmıyor bir sorunu da yok.Bakalım belki sonra tekrar başlatır
Nitrocum sana da geçmiş olsun inşallah tekrarını yalamazsın, kesinlikle yat evde dinlen bak ne zorluklarla evladına kavuşacaksın hiçbişey önemli değil hele ki iş dediğin nedir sen mi kurtaracan hele ki böyle sağlıksız bir ortamda .Kendini düşün lütfen 🙏

Transfer gününü saymazsam 3. Gun bugun. 2 tane 5.gun emriyosu. Ne zaman kan versem cikar en erken sizce?
EF0532B9-4858-4CA2-A4FE-35D9F1F37261.webp

Nitrocum sana da geçmiş olsun inşallah tekrarını yalamazsın, kesinlikle yat evde dinlen bak ne zorluklarla evladına kavuşacaksın hiçbişey önemli değil hele ki iş dediğin nedir sen mi kurtaracan hele ki böyle sağlıksız bir ortamda .Kendini düşün lütfen 🙏
Teşekkür ederim evet öyle yatıyorum mecbur inşallah birdaha yaşamam inşallah hiçkimse yaşamasın

Teşekkür ederim evet öyle yatıyorum mecbur inşallah birdaha yaşamam inşallah hiçkimse yaşamasın

Ben de cumartesi kese görmeye gitmiştim karından bastırarak baktı ondan mı oldu yoksa o gün doktorum estrofemi kestirdi ondan mı oldu bilmiyorum pazar gece sabaha karşı oldu kanamam çok kan gelmedi pıhtı gibi bi parça geldi sadece sonra kahverengiye döndü bugün de hafif hafif açık kahverengi akıntı geliyo fitille birlikte dün çok kasıklarım da ağrıdı adet ağrısı gibi kese de bebek de duruyodu şuan bir sorun yok ama sürekli yatıyorum.Bana da oksaparı kes dedi yarın tekrar kontrole gitcem sadece progestan iğne kullanıyorum şuan bide fitil
Kaçıncı haftandasın oksaparı kestirdi canım ?

Ben 6+4 deyim ama dün kanamam oldu oksaparı oyüzden kestirdi belki sonra tekrar başlatır bilemiyorum
Merhaba iyisiniz değil mi? 🙏🏻 Ben de 6+0 görünüyorum bugün. Herşey yolunda gitse de insan o kadar endişeleniyor ki, dün gece yalnızdım eşim işi sebebiyle şehir dışındaydı, gece 3-4 gibi uyanıp endişelendim acaba iyiler mi, acaba kalp atışlarını duyar mıyım vs diye ... Aslınsa böyle yapmamalıyız hep pozitif olmalıyız ama bazen elden birşey gelmiyor .. Kanamanız durdu değil mi?

Merhaba iyisiniz değil mi? 🙏🏻 Ben de 6+0 görünüyorum bugün. Herşey yolunda gitse de insan o kadar endişeleniyor ki, dün gece yalnızdım eşim işi sebebiyle şehir dışındaydı, gece 3-4 gibi uyanıp endişelendim acaba iyiler mi, acaba kalp atışlarını duyar mıyım vs diye ... Aslınsa böyle yapmamalıyız hep pozitif olmalıyız ama bazen elden birşey gelmiyor .. Kanamanız durdu değil mi?
Kanamam durdu dün hastaneye gidene kadar kahverengiye dönmüştü zaten ara ara çok açık kahverengi akıntı gibi geliyodu oda geçti gibi

biraz içim rahatladı canm teşekkür ederim inş sorun olmaz

Back
X