2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar merhaba hepinize bişey sormak istiyorum. Benim transferime az kaldı ve doktor tek mi çift mi embriyo transferi olacak benim seçimime bıraktı.

bi yandan tabiki çift embriyo şansı arttırır ama diğer yandan doktor ikiz istemiyosan çift koyulmasn dedi yani ikiz olursa nasıl olur bilemiyorum tabiki Allah verirse başım üstüne, yıllardır bebek hasreti çekiyorum asla üzülmem ama size danışmak istedim sizce tek embriyo mu çift embriyo mu? Fikirleri merak ediyorum.

Bu arada yirmili yaşlardaym yaşım baya genç yani tecrübesizim de..

Bence bu tamamen kişinin kendisinin ve eşiyle birlikte ortak vermesi gereken bir karar. Ben de çok kararsızdım ama ikiz çocuk dünyaya getirince avantaj ve dezavantajlarını uzun uzun düşündük eşimle. Maddi durumunu göz önünde bulundur. Eğitimlerini. Geleceğini. Özellikle bebeklik dönemlerinde sana çevrende yardımcı olabilecek insanları. Seni daha yakından tanıyan insanlardan fikir almanı öneririm.

Bence bu tamamen kişinin kendisinin ve eşiyle birlikte ortak vermesi gereken bir karar. Ben de çok kararsızdım ama ikiz çocuk dünyaya getirince avantaj ve dezavantajlarını uzun uzun düşündük eşimle. Maddi durumunu göz önünde bulundur. Eğitimlerini. Geleceğini. Özellikle bebeklik dönemlerinde sana çevrende yardımcı olabilecek insanları. Seni daha yakından tanıyan insanlardan fikir almanı öneririm.
Peki ikiz mi sizin yoksa tek mi ?

Benim bu sabah çok az kahverengi akıntım geldi. Ama çok enteresan minik minik kahve telvesi gibi çok az. Öğleden sonra da sarı kıvamı biraz koyu yine çok az bir akıntı geldi. Sizce normal midir ?
( transferden sonra 10. günüm Beta HCG 216 çıktı - 12.günüm de 423 çıktı ) Bugün de 13.günümdeyim.

Back
X