Çift koydur tatlım Rabbim sana ikiz nasip edecekse teki bölünür ikiz olur yine ben de çok kararsız kalmıştım ama benim kararsızlığım bir Kızım olduğu içindi tek koydurmuştum tutmadı çok pişman oldum sonra sen şansını arttır bence Rabbim hayırlısını nasip etsinKızlar merhaba hepinize bişey sormak istiyorum. Benim transferime az kaldı ve doktor tek mi çift mi embriyo transferi olacak benim seçimime bıraktı.
bi yandan tabiki çift embriyo şansı arttırır ama diğer yandan doktor ikiz istemiyosan çift koyulmasn dedi yani ikiz olursa nasıl olur bilemiyorum tabiki Allah verirse başım üstüne, yıllardır bebek hasreti çekiyorum asla üzülmem ama size danışmak istedim sizce tek embriyo mu çift embriyo mu? Fikirleri merak ediyorum.
Bu arada yirmili yaşlardaym yaşım baya genç yani tecrübesizim de..
Allah razı olsun. Tüm kalbimle diliyorum hamile kalanların sağlıkla devam etsin hayırlı evlat nasip etsin herkese sağlıklı hayırlıCanım nasıl sevindim anlatamam Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Seninde mi bir kızın var. Benim de bi Kızım barÇift koydur tatlım Rabbim sana ikiz nasip edecekse teki bölünür ikiz olur yine ben de çok kararsız kalmıştım ama benim kararsızlığım bir Kızım olduğu içindi tek koydurmuştum tutmadı çok pişman oldum sonra sen şansını arttır bence Rabbim hayırlısını nasip etsintedavin hayırlı olsun
Evet tatlım 12 yaşında o aşılama ile olmuştu.Bugüne kadar da hiç korunmadık geçen sene bir spontane gebeliğim oldu maalesef boş gebelikti o bizi gaza getirdi sanırım meğer hepimiz ikinciyi çok istiyormuşuzSeninde mi bir kızın var. Benim de bi Kızım bar
Canım kan değerin 6 binlerin üzerine çıkınca kese gözüküyor kalp atışını ben 7+0 da duydum 6+3 de duyanlar da var herkesin farklı hayırlısı ile hem görür hem de duyarsın inşallahArkadaşlar merhaba günaydınlar ben dün test yaptım 11. Günüm 5. Gün embriyo su ve değerim çok şükür 256.9 çıktı size acemi bı anne adayı olarak şunları sormak istiyorum benim doktorum Çarşamba günü yine kan vermemi istedi acaba ben keseyi kalp atışları ni Rabb'im in izniyle ne zaman duyabilirim bide keseyi ne zaman görebiliriz ??? Bunları tabiki Çarşamba günü doktorumada soracam ama aranızda eminim bilgi sahibi olan vardır şimdiden teşekkürler
Sabah sonrasında kırmızı parça şeklinde bişey geldi çok küçük.Şimdi kahverengiye döndü muayene oldum kese duruyor kalp atışı da var.Progestan iğne kullanıyorum normalde hergğn proluton depot da verdi.Çok korktum inşallah devam etmez kanamam dua edin bana
idrar testi güvenilir değil canım ben transfer gününü sayarak 9. gün kan verdim çıktı çok merak ediyorsan kan testi verebilirsin inşallah bebeğin seninledirİyi günler kızlar benimde yarın test günüm transfer gününü sayarsak 10. Gün tes yaptıracağım. Ama burda okuduklarımda idarda coğunun çıkmış ben de sizden etkilenip iki gündür yapıyorum cıkmıyo :) normaldede günübü geçince israrda cıksr yani çevremde hep öyle oldu. Kafam cok karısıyo benim negatifte mi cıkmadı yoksa idrarda henüz belli olmadı diye mi
Ama benim değerim 256.9 çok az 6 binlere göre endişelendim biraz şimdiCanım kan değerin 6 binlerin üzerine çıkınca kese gözüküyor kalp atışını ben 7+0 da duydum 6+3 de duyanlar da var herkesin farklı hayırlısı ile hem görür hem de duyarsın inşallah
İnşallah canimPerşembe günü bakalım yaptırıcam inşAllah güzel sonuçlar alırım
Ben de cumartesi kese görmeye gitmiştim karından bastırarak baktı ondan mı oldu yoksa o gün doktorum estrofemi kestirdi ondan mı oldu bilmiyorum pazar gece sabaha karşı oldu kanamam çok kan gelmedi pıhtı gibi bi parça geldi sadece sonra kahverengiye döndü bugün de hafif hafif açık kahverengi akıntı geliyo fitille birlikte dün çok kasıklarım da ağrıdı adet ağrısı gibi kese de bebek de duruyodu şuan bir sorun yok ama sürekli yatıyorum.Bana da oksaparı kes dedi yarın tekrar kontrole gitcem sadece progestan iğne kullanıyorum şuan bide fitilmerhaba bende dün kese görmeye gittim herşey çok güzeldi akşam evde büyük abdest sonrası vajinal kanama oldu doktoru aradım proluton iğne yaptır hemen dedi şimdi kahveye döndü sizde bir sorun oldu mu devam ediyor mu birde oksapar iğne kullanıyorum 3 gün iğneyi bırak dedi çok korkuyorum kalp atışı için 22 eylül tarih verdi
Canım 6000 e yaklaşık 10 gün sonra ulaşır ztn senin daha yeni benim transferin 14.günü 1000 i geçince artık test yaptırma 10 gün sonra kese için gel demiştiAma benim değerim 256.9 çok az 6 binlere göre endişelendim biraz şimdi
İnşaAllah canım. Yarın yaptıracam inşaAllah güzel haberler alırım. Hepimiz bunu hakediyorız benceidrar testi güvenilir değil canım ben transfer gününü sayarak 9. gün kan verdim çıktı çok merak ediyorsan kan testi verebilirsin inşallah bebeğin seninledir
oksaparı kesmekte doğru mu bilmiyorum birde özel sektörde çalışıyorum işe geldim yatamıyorum da idrar sonrası kahverengi akıntı oluyor hala inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza çok endişeliyimBen de cumartesi kese görmeye gitmiştim karından bastırarak baktı ondan mı oldu yoksa o gün doktorum estrofemi kestirdi ondan mı oldu bilmiyorum pazar gece sabaha karşı oldu kanamam çok kan gelmedi pıhtı gibi bi parça geldi sadece sonra kahverengiye döndü bugün de hafif hafif açık kahverengi akıntı geliyo fitille birlikte dün çok kasıklarım da ağrıdı adet ağrısı gibi kese de bebek de duruyodu şuan bir sorun yok ama sürekli yatıyorum.Bana da oksaparı kes dedi yarın tekrar kontrole gitcem sadece progestan iğne kullanıyorum şuan bide fitil
inşallah evet gerçekten çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsunİnşaAllah canım. Yarın yaptıracam inşaAllah güzel haberler alırım. Hepimiz bunu hakediyorız bence
Canım 6000 e yaklaşık 10 gün sonra ulaşır ztn senin daha yeni benim transferin 14.günü 1000 i geçince artık test yaptırma 10 gün sonra kese için gel demişti
Cift sansi artiriyor bence cift koydur. ikiz asla olmasin diyorsan tek koydur derim. Cift konulup tek tutan cok var.Kızlar merhaba hepinize bişey sormak istiyorum. Benim transferime az kaldı ve doktor tek mi çift mi embriyo transferi olacak benim seçimime bıraktı.
bi yandan tabiki çift embriyo şansı arttırır ama diğer yandan doktor ikiz istemiyosan çift koyulmasn dedi yani ikiz olursa nasıl olur bilemiyorum tabiki Allah verirse başım üstüne, yıllardır bebek hasreti çekiyorum asla üzülmem ama size danışmak istedim sizce tek embriyo mu çift embriyo mu? Fikirleri merak ediyorum.
Bu arada yirmili yaşlardaym yaşım baya genç yani tecrübesizim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?