Kızlar merhaba hepinize bişey sormak istiyorum. Benim transferime az kaldı ve doktor tek mi çift mi embriyo transferi olacak benim seçimime bıraktı.
bi yandan tabiki çift embriyo şansı arttırır ama diğer yandan doktor ikiz istemiyosan çift koyulmasn dedi yani ikiz olursa nasıl olur bilemiyorum tabiki Allah verirse başım üstüne, yıllardır bebek hasreti çekiyorum asla üzülmem ama size danışmak istedim sizce tek embriyo mu çift embriyo mu? Fikirleri merak ediyorum.
Bu arada yirmili yaşlardaym yaşım baya genç yani tecrübesizim de..
Peki ikiz mi sizin yoksa tek mi ?Bence bu tamamen kişinin kendisinin ve eşiyle birlikte ortak vermesi gereken bir karar. Ben de çok kararsızdım ama ikiz çocuk dünyaya getirince avantaj ve dezavantajlarını uzun uzun düşündük eşimle. Maddi durumunu göz önünde bulundur. Eğitimlerini. Geleceğini. Özellikle bebeklik dönemlerinde sana çevrende yardımcı olabilecek insanları. Seni daha yakından tanıyan insanlardan fikir almanı öneririm.
Peki ikiz mi sizin yoksa tek mi ?
Canım 522 çıktı, olması gereken 1800 dü, cuma bir daha test istedi, belkide son test olacakHadi insallah cok guzel cikacak♥
Canim bu 3. Verisin miydi? Onceki 200 lu degil miydiCanım 522 çıktı, olması gereken 1800 dü, cuma bir daha test istedi, belkide son test olacak
250 900 522 diye gittiyse belki ikisi de tutunmustu en basta su an biri duruyordur?Canım 522 çıktı, olması gereken 1800 dü, cuma bir daha test istedi, belkide son test olacak
220 466 522 değerler250 900 522 diye gittiyse belki ikisi de tutunmustu en basta su an biri duruyordur?
Kızlar 10.gun 177
12.gun 305
14. gun 722
İyi degıl mi 4.gun embrıyosu
Canim 1800 nerden cikti o zaman bi oncekinden iki kat hatta 60% artması lazım deniyor. Biraz az artmış inşallah cuma günü toparlar220 466 522 değerler
Çok güzel maşallah doktor tekrar ver dedi mi peki?Kızlar 10.gun 177
12.gun 305
14. gun 722
İyi degıl mi 4.gun embrıyosu
Benim de yarın test günüm Allahım güzel haberler almayı nasip etsin hepimizeYarın test günüm arkadaşlar benim için dua edermisiniz kimin duası Kabul olur belli olmazçok korkuyorum
Doktor randevusu cuma gunu canim. Insallah duyarım kalp atislarini. Cok heyecanlıyım ben de.Canım kalp atışını duydun mu
Amin cnm cümlemize inşBenim de yarın test günüm Allahım güzel haberler almayı nasip etsin hepimize
Dr degıl de sekretere gorustum pers son bı tane daha wer ona gore usg konusuruz dedıÇok güzel maşallah doktor tekrar ver dedi mi peki?
1800 nasıl anlamadımCanım 522 çıktı, olması gereken 1800 dü, cuma bir daha test istedi, belkide son test olacak
İnşAllah canım rabbim muradını versinDoktor randevusu cuma gunu canim. Insallah duyarım kalp atislarini. Cok heyecanlıyım ben de.
Canım kaç haftalıkken gitmiş olacaksın kalp için doktora? İnşallah sağlıcakla güzel bir şekilde duyarsınız mucizeniziDoktor randevusu cuma gunu canim. Insallah duyarım kalp atislarini. Cok heyecanlıyım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?