2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Normaldr çift embriyo yasak ben.çok istedim doktorum hastanenin ve unvanımı riske atamam dedi. 35 yaş üstüne ve bazı şartları karşılayanlara yapıyorlar şanslısın açıkcası Şahsen bana sorulsa ben çift derdi.

Canım benim bugün 7. Günüm 1 eylülde yaptırdım. Bende yaptırmak istiyorum ama bi 10 günü tamamlıyım diyorum napacağımj şaşırdım değerin kaç çıktı
7. Gün 2,12 falandı 10. Günde 14,62 cıvarı ala düşük dedı doktor tekrar yarın test yaptırıcam

Ben 29 yaşındayım, yurtdışındayım bana doktorumun söylediği şu oldu: "tek embriyo koyarsak %40, çift embriyo koyarsak %45 hamile kalma olasılığın var ama çift koyarsak %40 ihtimal ikiz olur ve ikiz gebelikte çok fazla komplikasyon yaşanır ve düşük/ tam gelişememe ihtimalleri artar bu yüzden ilk tüp bebek denemesinde yaşında 30 altı olduğu için tek embriyo öneririm ama illa çift olsun dersen çift koyalım" dedi bizde eşimle tek embriyo da karar verdik şükür idrar testinde pozitifi gördük yarın da 12. Günüm kanda bhcg bakılacak.

Aslında buna karar vercek kişi sensin Öncelikle Allah çocuk özleminizi tez zamanda gidersin inşallah.Emeklerinin çabalarının sonucunu al.Şunları değerlendirmek lazım.İki bebeğin oldu diyelim öncelikle bunu karşılayacak maddi gücün ve sana destek olacak kişiler varmı yanında? Teyze anne gibi.Bunlar bence önemli.Allah verirse hepimizin başının üstüne düğünümüz olur ama buda bir seçim gibi oluyor tedavi olunduğu için.Eğer evet ise hiç düşünme koydur iki tane.Nasip ikizlerini büyütürsün,hiç evladın yokken iki evladın olur ne güzelde olur
Ha birde ben bakarım yeterki olsun ne olursa olsun maddi manevi diyen biriysen yine koydur
Bana kalırsa ben koydururdum.Nedenmi ? Bu yola evladım için giriyorum,okadar zorluk acı çekiyorum.sonrası bekleme umut stres bunlarda manevi yoruyor.Ben olsam bu yola girmişken iki şansım varsa evet derimama bu ben olsam
Tek ile hamile kalınmıyormu tabiki kalınıyor sağlık durumunuz ileri boyutta değil ise tek ilede oluyor rabbim versin yeterki
ha birde iki yumurtadan kaçarken tek yumurta ikizi olma ihtimalinide unutma canım
Hakkında hayırlısı olsun.Güzel dileklerim seninle

Bu arada bende yirmili yaşlardayım tek transfer ile hamileyim.Yeterki umudunu ve duanı eksik etme

Amin herşeyin hayırlısı hangisi hayırlısıysa o olsun

Evet baktık bugün 11 günüm du ve 256. 9 cikti çok şükür doktor Çarşamba günü yine baktır dedi ama sizce iyi olmadığı için mi böyle dedi...
Canım olumsuz olma burda herkes bi kaç kan sonucu paylaşıyo cünkü artış takibi yapılıyor. tabiki güzel sonucun. Benmde 12. Gün 292ydi 14. Gün tekrar baktırdım cünkü artış seviyesine bakmak istiyo doktorlar. İki kata yakın veya fazla bi yükselme bekliyolar :) hayırlı olsun tebrikler

Evet baktık bugün 11 günüm du ve 256. 9 cikti çok şükür doktor Çarşamba günü yine baktır dedi ama sizce iyi olmadığı için mi böyle dedi...
Yoo prosedür böyle değerin çok iyi maşallah iki gunde bir 2 katina cikiyorsa saglikla buyuyor demek cunku ben de yarin kan vericem bakalim.

Bu arada bende yirmili yaşlardayım tek transfer ile hamileyim.Yeterki umudunu ve duanı eksik etme
Ben de 23 yaşındayım sevdik evlendik küçüksün üz olur diye diye 5 yıl geçti tüp bebeğe kadar geldik şunu anladım hayırlısı neyse o oluyor ister üzül ağla hayata küs bunlar fayda etmiyor aksine zorlaştırıyor bol bol dua edip hayırlı olanı hayırlı zamanı beklemek lazım benim için hayırlı Zaman gün bugün müş sadece şunu istiyorum RABB'İM sana yöneldim senden istiyorum senden diliyorum bebiş isteyen herkese nasip et kucagimizi boş bırakma hayaller imizi bize yaşat çok şey yazıp dile getirmek istiyorum ama yazsam çok kafanızı şişirim diye korkuyorum bu arada benim transferimin 11. Günü ve değerim 256.9 çıktı inşallah sonuna kadar herşey çok iyi olur bende bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

C Çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla doğurmak dileğiyle

Maddi manevi sorun yok. Tek endişem arkadaşın da dediği gibi ikiz olunca riskli gebelik, biri düşer Allah korusun bişey olur ya da normal doğum ihtimali zorlaşır. Yani riskli bi gebelik geçirmek istemiyorum bünyemin zayıf olduğunu düşünüyorum Allah korusun onları koruyamazsam çok üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…