2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

L
Bence endiselenmeyin kendinizi strse sokmayin insallah sizinledirlerayni belirtiler bugunde devam ediyor bende herhangi bi degisiklik yok 2.ci test icin bekliyorum sizin kacinci gun embriyosu kacinci gununuz
Merhaba canm bana sorduysan benim 11 günüm 5 gün embriyo su

Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınızı almaya nasip etsin inşallah.Kaç haftalıkken duymuş oldunuz kabini ? Göbekten mi duydunuz vajinal mi?
Amin insallah cok tesekkur ederim adet tarihine göre 6+1 vajinal ultrasonla bakti duyulmadı gorduk sadece gayet normal haftaya duyarız dedi

Canım benim bugün 7. Günüm 1 eylülde yaptırdım. Bende yaptırmak istiyorum ama bi 10 günü tamamlıyım diyorum napacağımj şaşırdım değerin kaç çıktı

Selam kozlar bugün doktor kontrolümüz vardı şükür benim minnakın kalp atışlarını duyduk 7+0 dedi ama SAT a göre 7+2 olmalı o kadardan bir şey olmaz değil mi canlardarısı sizlerin başına
Kız. 2 günün lafı olmaz şükür kalp atışını duymuşsun zamanla zaten haftalarına ulaşıyorlar

Kızlar merhaba hepinize bişey sormak istiyorum. Benim transferime az kaldı ve doktor tek mi çift mi embriyo transferi olacak benim seçimime bıraktı.

bi yandan tabiki çift embriyo şansı arttırır ama diğer yandan doktor ikiz istemiyosan çift koyulmasn dedi yani ikiz olursa nasıl olur bilemiyorum tabiki Allah verirse başım üstüne, yıllardır bebek hasreti çekiyorum asla üzülmem ama size danışmak istedim sizce tek embriyo mu çift embriyo mu? Fikirleri merak ediyorum.

Bu arada yirmili yaşlardaym yaşım baya genç yani tecrübesizim de..

Eğer ilk gebeliginse çift embriyo seçebilirsin canım ben 5 yıl önce çift istedim ama o zaman ilk deneme olduğu içi kabul etmediler. Ikiz olmasını istedim o zamanlar evet başta zor olur belki ama bir arada büyümüş oluyorlar. Biribirlerinin en iyi arkadaşı oluyorlar. Bana bu sefer çift embriyo şansı verdiler ama bu sefer istemedim bir oğlum var zaten 3 çocukla yapamam yaş zaten 33 oldu benim için zor bir durum olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…