Aslında buna karar vercek kişi sensin

Öncelikle Allah çocuk özleminizi tez zamanda gidersin inşallah.Emeklerinin çabalarının sonucunu al.Şunları değerlendirmek lazım.İki bebeğin oldu diyelim öncelikle bunu karşılayacak maddi gücün ve sana destek olacak kişiler varmı yanında? Teyze anne gibi.Bunlar bence önemli.Allah verirse hepimizin başının üstüne düğünümüz olur ama buda bir seçim gibi oluyor tedavi olunduğu için.Eğer evet ise hiç düşünme koydur iki tane.Nasip ikizlerini büyütürsün,hiç evladın yokken iki evladın olur ne güzelde olur

Ha birde ben bakarım yeterki olsun ne olursa olsun maddi manevi diyen biriysen yine koydur

Bana kalırsa ben koydururdum.Nedenmi ? Bu yola evladım için giriyorum,okadar zorluk acı çekiyorum.sonrası bekleme umut stres bunlarda manevi yoruyor.Ben olsam bu yola girmişken iki şansım varsa evet derim

ama bu ben olsam

Tek ile hamile kalınmıyormu tabiki kalınıyor sağlık durumunuz ileri boyutta değil ise tek ilede oluyor rabbim versin yeterki

ha birde iki yumurtadan kaçarken tek yumurta ikizi olma ihtimalinide unutma canım

Hakkında hayırlısı olsun.Güzel dileklerim seninle