Bunun bi sebebi olmalı doktorunla konuşmalısın belki yaşla alakalıdır belki tek olmasının daha iyi tutuncagını düşünüyo olablir kaliteli olcagı için. İllaki bi sebebi vardır. Tek yapıp diğerini dondurup olmassa tekrar denemek istiyo olabilir. Bi sürü sebebi olablir bunu eniyi doktorun bilir canım. Bu arada devlet katkılımı yaptırıyorsun ve kaç yaşındasınamın ınsaallah RABBİM kımsenın kucagını bos bırakmasın . Bnde bıse sormak ıstıyorum yazıları okudum cogu kısıye ıkı embrıyo tranfer edılıyor bu bnm ıkıncı tup bebegım ama tek embrıyo transfer edecek doktorum
Canım kan sulandırıcı (hibor, clexane, oksapar vs) normalde koldan yapılır hep hastanelerde. Birgün sağ kol birgün sol kol şeklinde Etkisi azalır diye bir durum söz konusu değil. Ama kendi imkanlarınla evde yapablmen için göbekten yap demişlerdir. İmkanın varsa koldan yapmaya devam edebilirsin.Merhaba arkadaşlar, kan sulandırıcıyı göbeğe ya da kola yapabilirsiniz diyorlar. Göbeğim de baya kötü olmaya başladı, kolda etkisi daha az olur diye tedirgin oluyorum. Siz hangi bölgede kullanıyorsunuz, ya da bilgniz var mı acaba bu konuda?
Aynen sanırım planı o şeklde. Umarm tek seferde hem görür hem duyarızTeşekkür ederim. Amin cümlemizin inşallah sağlıkla
Ya dr dondurulmuşlar daha yüksek ve erken çıkıyo genelde dedi ama bilmiyorum. Değerlere çok takılma ya önemli olan katlanması hayırlısıyla görürüz inşallah seninki baya geçe vermişkeseyle kalp atışını bir görecek heralde
Ben de bu hafta gitsem duyar miyjm acaba. 6 hafta 3 gunluk oluyor.Kuzum hamdolsun duyduk ikisini de teyzesibiri birazcık diğerine göre küçük ama doktorumuz zamanla düzelmesi mümkün dedi 21 eylüle gün verdi inşallah herşey çok güzel ilerler hepimiz evlatlarımızı kucağımıza aldığımızı görürüz ♥♥♥
Sağol canımO durumda tekrar denemek icin hazirlanacaksin. Dunyanin sonu olmuyor merak etme. Hem belirtin de var bence pozitif cikacak.
Teşekkür Ler içimi rahatlat tiniz...Transfer gününden sonrasını hesaplaman gerekiyor. En güzeli 12. Günü beklemek kan tahlili için en güzeli tabii. Belirtilere çok kafa yorma böyle yordukça stresleniyorsun sadece.Stres iyi bişey değil şu durumda iyi düşün ki iyi olsun. Eğer testi yapınca için rahatlayacaksa yap hemen yok çıkan değer düşük çıkarsa testi erken yaptığını unutmaman gerekicek.
Canm ALLAH tamamına erdirsin inşallah darısı hepimizin başına inşallah ne güzel Rabb'im kimsenin emeğini umudunu boşa çıkarmasın inşallahCanım benimde 5gün çift embiriyo 10 testim 204 çıktı çok şükür
Amin canm ❤Amin canim benim, rabbin herkesin gonlune gore versin❤
Canım vajinal olarak duyarsın ama karından duymazsın bende karından görememişti o sebeple vajinal baktıBen de bu hafta gitsem duyar miyjm acaba. 6 hafta 3 gunluk oluyor.
Yatar pozisyonda değilde oturur yada ayakta yapman daha iyi olur. Çnkü yatarken kendi göbegine iğneyi batırırken tam 90 derecelik açıyı yakalayamayablirsin canım. Etini tam sıkıştırman iki parmagının arasına tutmanda iyi etin gergin olmsı gerekiyo. Bide birgün sağ birgün soldan yaparkende mesela sağ ikinci kez denk geldiginde ilk yaptıgın yerden azcık uzak iki üç cm kadar uzak olması gerekiyo. Mesela ilk yaptıgın yerin hemen yanına yaparsan o kısma birktigi için cabuk morarma oluyo. Buz uygulamada iyi bir fikir. Bide cıkarırken hızlı cıkarıp pamukla sallamadan baskı yapman gerekiyo. Ama naparsan yap uzun süre kullanımda morarma malesef oluyo. Kusura bakma biraz ayrıntılı yazdm ama bemde hemşireyim bildigim için paylaşmak istedim. Bende prolutexi yapıyorum uzun zmndır mesela. Benmde ister istemez iki üç kez morardıgı oldu.Kan sulandırıcı iğne konusunda ben de çok muzdaripim. Göbeğimi baya morarttım ve her geçen gün yer bulmakta zorlanıyorum. Ve sanırım 14.haftaya kadar da devam etmem gerekli. Morarmaması için öncesinde ve sonrasında buz koyup yatar pozisyonda etimi sıkıştırarak yapıyorum , bazen başarılı oluyorum bazen yüzüme gözüme bulaştırıyorum.
Amin inşallah canımCanm ALLAH tamamına erdirsin inşallah darısı hepimizin başına inşallah ne güzel Rabb'im kimsenin emeğini umudunu boşa çıkarmasın inşallah
Canm hiçbir fikrim Yok inan benimde 9. Günüm bugün test vermeyi düşünüyorum herşeyin hayırlısı Rabb'im utandirmaz inşallahKızlar 10.gun 177 12.gun 305 az mı artıs war nasıl sizce ya korkuyorım
Kızlar yardımcı olcak yok muKızlar 10.gun 177 12.gun 305 az mı artıs war nasıl sizce ya korkuyorım
Yatar pozisyonda değilde oturur yada ayakta yapman daha iyi olur. Çnkü yatarken kendi göbegine iğneyi batırırken tam 90 derecelik açıyı yakalayamayablirsin canım. Etini tam sıkıştırman iki parmagının arasına tutmanda iyi etin gergin olmsı gerekiyo. Bide birgün sağ birgün soldan yaparkende mesela sağ ikinci kez denk geldiginde ilk yaptıgın yerden azcık uzak iki üç cm kadar uzak olması gerekiyo. Mesela ilk yaptıgın yerin hemen yanına yaparsan o kısma birktigi için cabuk morarma oluyo. Buz uygulamada iyi bir fikir. Bide cıkarırken hızlı cıkarıp pamukla sallamadan baskı yapman gerekiyo. Ama naparsan yap uzun süre kullanımda morarma malesef oluyo. Kusura bakma biraz ayrıntılı yazdm ama bemde hemşireyim bildigim için paylaşmak istedim. Bende prolutexi yapıyorum uzun zmndır mesela. Benmde ister istemez iki üç kez morardıgı oldu.
Canım sakin ol,öncelikle hayırlı olsun.Benim şahsi başıma böyle birşey gelmedi ama senin değerin şeklinde birsürü insan ve arkadaşlarım var.Şöyle düşün en azından 177 olarak kalmadı veya düşmedi.bebeğin sana tutunmaya çalışıyor sende psikolojinle rahatla ve bebeğine olumlu yönlerinle yaklaş.Bence gayet iyi,sadece gün ardı birdaha yaptır ve doktorunla paylaş değeriniKızlar
Kızlar yardımcı olcak yok mu4.gun embriyosu 10.gun 177 cıktı 12.gun 305 artıs nasıl olmalı ki nasıl bu deger ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?