2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bunun bi sebebi olmalı doktorunla konuşmalısın belki yaşla alakalıdır belki tek olmasının daha iyi tutuncagını düşünüyo olablir kaliteli olcagı için. İllaki bi sebebi vardır. Tek yapıp diğerini dondurup olmassa tekrar denemek istiyo olabilir. Bi sürü sebebi olablir bunu eniyi doktorun bilir canım. Bu arada devlet katkılımı yaptırıyorsun ve kaç yaşındasın

Canım kan sulandırıcı (hibor, clexane, oksapar vs) normalde koldan yapılır hep hastanelerde. Birgün sağ kol birgün sol kol şeklinde Etkisi azalır diye bir durum söz konusu değil. Ama kendi imkanlarınla evde yapablmen için göbekten yap demişlerdir. İmkanın varsa koldan yapmaya devam edebilirsin.

Aynen sanırım planı o şeklde. Umarm tek seferde hem görür hem duyarız

Ben de bu hafta gitsem duyar miyjm acaba. 6 hafta 3 gunluk oluyor.

Teşekkür Ler içimi rahatlat tiniz...

Arkadaşlar teşekkür ederim çok iyi moral oldu konuşmalar Rabb'im merhametini esirgemez inşallah herkesin isteyen herkesn kucağını doldursun Rabb'im

Kan sulandırıcı iğne konusunda ben de çok muzdaripim. Göbeğimi baya morarttım ve her geçen gün yer bulmakta zorlanıyorum. Ve sanırım 14.haftaya kadar da devam etmem gerekli. Morarmaması için öncesinde ve sonrasında buz koyup yatar pozisyonda etimi sıkıştırarak yapıyorum , bazen başarılı oluyorum bazen yüzüme gözüme bulaştırıyorum.

Yatar pozisyonda değilde oturur yada ayakta yapman daha iyi olur. Çnkü yatarken kendi göbegine iğneyi batırırken tam 90 derecelik açıyı yakalayamayablirsin canım. Etini tam sıkıştırman iki parmagının arasına tutmanda iyi etin gergin olmsı gerekiyo. Bide birgün sağ birgün soldan yaparkende mesela sağ ikinci kez denk geldiginde ilk yaptıgın yerden azcık uzak iki üç cm kadar uzak olması gerekiyo. Mesela ilk yaptıgın yerin hemen yanına yaparsan o kısma birktigi için cabuk morarma oluyo. Buz uygulamada iyi bir fikir. Bide cıkarırken hızlı cıkarıp pamukla sallamadan baskı yapman gerekiyo. Ama naparsan yap uzun süre kullanımda morarma malesef oluyo. Kusura bakma biraz ayrıntılı yazdm ama bemde hemşireyim bildigim için paylaşmak istedim. Bende prolutexi yapıyorum uzun zmndır mesela. Benmde ister istemez iki üç kez morardıgı oldu.

Bu siteyi iki yildir o kadar cok okudum ve takip ettim ki kendime bi umut yaratabilmek icin. Simdi belki bende birine umut olurum. En olmaz artik dediğim zamanda en caresiz umitsiz olduğum zamanda bugün ilk defa o testte pozitifi gördük. Ikinci tup bebek transferimizdi. Kalitesi cok iyi degildi doktor bile cok umut vermeden konuştu. Ama şükürler olsun o mükemmel olmayan embriyomuz can buldu. Kizlar lütfen umudunuzu asla kaybetmeyin. Allah isteyen herkese bekleyen herkese yasatsin bu duyguyu. Butun kalbimle Dualarım sizinle

Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim benim transferin bugün 5. Günü düne kadar kasığımda batma oluyordu ama dün yani 4. Gün lavaboda afedersiniz büyük dışkıyla birlikte kan gördüm kabızlıktan değil zorlamadım kendimi ama embriyo düştü gibi hissediyorum o batmada geçti ondan sonra sanki sağ tarafımda birşey vardı düştü. Hemşireye sordum kan sulandırıcı iğneden kaynaklı olablir dedi ama bence vücudum embriyoyu attı daha önce negatif olan tedavilerinizde böyle durum yaşayan varmı acaba. Keşke vücutta bir pıhtı oluşmuş olsa bebekten hariç onu atmış olsa diye istiyorum ama çok umutsuzum

çok teşekkürler, söylediklerini dikkate alacağım

Kızlar

Kızlar yardımcı olcak yok mu 4.gun embriyosu 10.gun 177 cıktı 12.gun 305 artıs nasıl olmalı ki nasıl bu deger ler
Canım sakin ol,öncelikle hayırlı olsun.Benim şahsi başıma böyle birşey gelmedi ama senin değerin şeklinde birsürü insan ve arkadaşlarım var.Şöyle düşün en azından 177 olarak kalmadı veya düşmedi.bebeğin sana tutunmaya çalışıyor sende psikolojinle rahatla ve bebeğine olumlu yönlerinle yaklaş.Bence gayet iyi,sadece gün ardı birdaha yaptır ve doktorunla paylaş değerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…