Amin inşallahİnan ki Ngs işlemini ben bilseydim baştan yaptırırdım kuzum çok sevindim bende aynı yollardan geçtiğimize inşallah bebeklere sağsalim kavuşuruz
Estrofem 3 kezBanada aynı şey söylendi canım 11-12 haftaya kadar devam denildi hap için.bazı doktorlar içmeyi bırak demiş bazıları devam diyor.doktoruma güveniyorum tabiki ama adı üstünde hap ya korkuyorum psikolojik olarakbir sorum daha olacak hapları sabah akşam mı içiyorsun günde iki kez mi ?
Kaçıncı gün embiriyosuArkadaşlar merhaba ben transfer gününü hesapla mazsam yarın 9 günüm ve eşim çok ısrar ediyor test için sizce kanda bakmalı miyim ben çok korkuyorum ama
5. Embriyo su canmKaçıncı gün embiriyosu
Teşekkür ederim. Amin cümlemizin inşallah sağlıklaA Hayırlı olsun canm inşallah darısı benim başıma
Ya dr dondurulmuşlar daha yüksek ve erken çıkıyo genelde dedi ama bilmiyorum. Değerlere çok takılma ya önemli olan katlanması hayırlısıyla görürüz inşallah seninki baya geçe vermişBen 19 unda transfer oldum canım 4. Gün embriyosuydu transfer gününü saymazsak 9. Gün 71 cıktı. 31 inde yani 12. Gün kan testim 292 çıktı 2 eylülde 814 cıktı bidaha baktırmadı doktorum iki hafta sonra ultrasonla kontrol dedi oda ayın 17sine falan geliyo. Senin kan değerin biraz daha yüksek. Blastokist embriyo oldugu içinmi acaba. Bana benmki düşük gibi geliyo hep yazanlara bakınca ama doktorum iyi dedi. İki katını gördük ya cok şükür diyorum heralde devamıda gelir inşallah. Salı günü haberlerini bekliyorum inşallah herşey yolundadır cok heycanlı
Ben koldan alıyorum göbeğim biraz dinlensin diye . Aynı etkiyi yapıyor içiniz ferah olsunMerhaba arkadaşlar, kan sulandırıcıyı göbeğe ya da kola yapabilirsiniz diyorlar. Göbeğim de baya kötü olmaya başladı, kolda etkisi daha az olur diye tedirgin oluyorum. Siz hangi bölgede kullanıyorsunuz, ya da bilgniz var mı acaba bu konuda?
O zaman ver çıkar çünkü5. Embriyo su canm
Ya çıkmazsa olmamış sa ya ...O zaman ver çıkar çünkü
Tabii canım buyur. Hangi konuda yardımcı olabilirim ?Merhaba
Canm merhaba acaba bana yardımcı olur musunuz?
TeşekkürlerEstrofem 3 kez
Crinone jel 2 kez
Coraspirin 1 kez
Folicasot 1 kez
Hafta da bir proluton igne
Bu sekilde 13 haftaya kadar devam dedi dr um cmm
günaydın ben bugün test vermeyi düşünüyorum da ama çok korkuyorum transfer gününü hesaplamam gerekiyor mu benim kasık ve bel ağrılarım oldu biraz ama hafif sarımsı akıntı oldu ve transfer den sonra eve geldim ayaklarım da çok ateşlenme ler oldu bugün 9 günüm dün geçen beri hafiflemiş ateşTabii canım buyur. Hangi konuda yardımcı olabilirim ?
Amin canim benim, rabbin herkesin gonlune gore versin❤Allahım izniyle devam eder canm. Ne güzel bebişin seninle. Allah kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Ins cnm❤ 5. Gun 2 tane, herkesinki gibi kasik agrisi, gogusde sislik, birde vucudum karnimdan kasilmis gibi hissediyorum, bir de bi ara ates basmasi oldu, ama merkezi aradim ilactan oluyo normal dedi ama ben daha once yine kimyasaldi, onlarda boyle bise yoktuAllah büyük inşallah her
Allah büyük canm inşallah böyle güzel devam eder sorum olacaktı ama kaçıncı gün embriyo su ve acaba belirtilerin neydi??
Yok ben test gunumu 13. Gun saniyordum, merkezden aradilar, sizin test gununuz ne yaptnz, yok degil diyorum, kagida bakin bi baktim gercekten oyleYaaa masallah canim ne kadar guzelsenin kacinci gun embryosuydu yaa biseyleri mi kacirdim ilk kez 13. Gunde mi verdin kan
Canım benimde 5gün çift embiriyo 10 testim 204 çıktı çok şükürYa çıkmazsa olmamış sa ya ...
Transfer gününden sonrasını hesaplaman gerekiyor. En güzeli 12. Günü beklemek kan tahlili için en güzeli tabii. Belirtilere çok kafa yorma böyle yordukça stresleniyorsun sadece.Stres iyi bişey değil şu durumda iyi düşün ki iyi olsun. Eğer testi yapınca için rahatlayacaksa yap hemen yok çıkan değer düşük çıkarsa testi erken yaptığını unutmaman gerekicek.günaydın ben bugün test vermeyi düşünüyorum da ama çok korkuyorum transfer gününü hesaplamam gerekiyor mu benim kasık ve bel ağrılarım oldu biraz ama hafif sarımsı akıntı oldu ve transfer den sonra eve geldim ayaklarım da çok ateşlenme ler oldu bugün 9 günüm dün geçen beri hafiflemiş ateş
O durumda tekrar denemek icin hazirlanacaksin. Dunyanin sonu olmuyor merak etme. Hem belirtin de var bence pozitif cikacak.Ya çıkmazsa olmamış sa ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?