2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Estrofem 3 kez
Crinone jel 2 kez
Coraspirin 1 kez
Folicasot 1 kez
Hafta da bir proluton igne
Bu sekilde 13 haftaya kadar devam dedi dr um cmm

Merhaba kızlar acaba neden transfer günü hesaplanmıyor o zaman benim 8. Günüm mü?

Merhaba arkadaşlar, kan sulandırıcıyı göbeğe ya da kola yapabilirsiniz diyorlar. Göbeğim de baya kötü olmaya başladı, kolda etkisi daha az olur diye tedirgin oluyorum. Siz hangi bölgede kullanıyorsunuz, ya da bilgniz var mı acaba bu konuda?

Arkadaşlar merhaba ben transfer gününü hesapla mazsam yarın 9 günüm ve eşim çok ısrar ediyor test için sizce kanda bakmalı miyim ben çok korkuyorum ama

A Hayırlı olsun canm inşallah darısı benim başıma
Teşekkür ederim. Amin cümlemizin inşallah sağlıkla

Ya dr dondurulmuşlar daha yüksek ve erken çıkıyo genelde dedi ama bilmiyorum. Değerlere çok takılma ya önemli olan katlanması hayırlısıyla görürüz inşallah seninki baya geçe vermiş keseyle kalp atışını bir görecek heralde

Ben koldan alıyorum göbeğim biraz dinlensin diye . Aynı etkiyi yapıyor içiniz ferah olsun

Estrofem 3 kez
Crinone jel 2 kez
Coraspirin 1 kez
Folicasot 1 kez
Hafta da bir proluton igne
Bu sekilde 13 haftaya kadar devam dedi dr um cmm
Teşekkürler Allah kucağımıza almaya nasip etsin inşallah İsteyen herkese nasip etsin Allahım.
İleriki günlerde haberleşiriz yine

Tabii canım buyur. Hangi konuda yardımcı olabilirim ?
günaydın ben bugün test vermeyi düşünüyorum da ama çok korkuyorum transfer gününü hesaplamam gerekiyor mu benim kasık ve bel ağrılarım oldu biraz ama hafif sarımsı akıntı oldu ve transfer den sonra eve geldim ayaklarım da çok ateşlenme ler oldu bugün 9 günüm dün geçen beri hafiflemiş ateş

Allah büyük inşallah her
Allah büyük canm inşallah böyle güzel devam eder sorum olacaktı ama kaçıncı gün embriyo su ve acaba belirtilerin neydi??
Ins cnm❤ 5. Gun 2 tane, herkesinki gibi kasik agrisi, gogusde sislik, birde vucudum karnimdan kasilmis gibi hissediyorum, bir de bi ara ates basmasi oldu, ama merkezi aradim ilactan oluyo normal dedi ama ben daha once yine kimyasaldi, onlarda boyle bise yoktu

Yaaa masallah canim ne kadar guzel senin kacinci gun embryosuydu yaa biseyleri mi kacirdim ilk kez 13. Gunde mi verdin kan
Yok ben test gunumu 13. Gun saniyordum, merkezden aradilar, sizin test gununuz ne yaptnz, yok degil diyorum, kagida bakin bi baktim gercekten oyle 11. Gun 220 ydi, ama inanki korkuyorum yine dusecek diye, cile bitmiyo yani

Transfer gününden sonrasını hesaplaman gerekiyor. En güzeli 12. Günü beklemek kan tahlili için en güzeli tabii. Belirtilere çok kafa yorma böyle yordukça stresleniyorsun sadece.Stres iyi bişey değil şu durumda iyi düşün ki iyi olsun. Eğer testi yapınca için rahatlayacaksa yap hemen yok çıkan değer düşük çıkarsa testi erken yaptığını unutmaman gerekicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…