2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bizde çok seviyoruz eşimle avokadoyu ucuz olsa her gün yeriz Şimdilik arada yiyorum ama transferden sonra her gün yemeyi düşünüyorum avokado ve anası.Ne kadar faydası var ama bilmiyorum forumda yorumlarda görüyorum hep.

Cok tatlsiin canim..yaa..bende tek yemeye calistim ilk..avakadoyu..en olgunlasmamisindan almistim..digerlerini curuk zannedip..midem kalka kalka yemistim ilk..zaten ilk ve son denemem oldu..iykkk yanii..allah kusrumu affetsin ama..
Ben de zeytinyag faydaliymis diye ilk uzerine zeytinyag dokmustum aman allahim hala unutamam o tadi sifa niyetine yiyecegiz artik ben rakı kaynatip uzerine oturmus insanim bunlar bana vız gelir

Valla hiçbişey yapmıyosa bile şifasına inanıp yicez Şekli de rahime benzediği için çok faydalı diyolar.Bide şimdi tam mevsimi incir de çok faydalı.

Bu düşünceler benimde kafamı yoruyor . Galiba tüp bebek piskolojisi bu .

Çok haklısın kendimi bebeğede endekslemiyorum ama insanlar çok acımasız çok düşünmeyeceğim dediğim ne varsa bir anda hadleri olmadan konuşuyoveriyolar.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Sizinde gönlünüze göre olsun inş

Hiç detaylı bakılmadı ama şuan en büyük sorun yumurta rezervinin azlığı.
Ama diyorumki yumurta azda olsa 4 senede hiçmi tutmaz kimyasaldı düşüktü olumsuzda olsa olurdu bişey sanki.
Ama hiç gebe kalmadım bunun cevabını çok merak ediyorum ama medical parkta tedavi oluyorum sağolsunlar konuşmaktan acizler

Oyleymis ama bende bi ise yaramadi tabi
Sut buharina oturmuslugum benimde oldu bikereama aslan sutunede oturuluyormuss...sut bendede yaramadi kuzum..ya insallah ilerde bebislerimizi kucagimiza aldigimizda ani olarak kalir bunlarin hepsi..sutte d vitamini aliyor zahir...rakidada kafa bulup yolunu sasirsinda sperme tutunmasimidir amac acebe

yok canim benim eşim uzman eşim geldiğinde gidiyorum yoksa gitmiyorum gayette mesafeliyim ne hali varsa görsünler Allah buyuk

valla canim ben 2 kez pozitif gordum ama onların hikmetimi bilmem ananas ve avakado havuç kabak çekirdeği incir falan yedim

Yazdıklarınızı okuduğumda hem çok üzüldüm hem de çok şaşırdım inanın. Bir insan ne yaşar ya da nasıl yaşar da hiç doğuramadım kadın gibi hissetmiyorum diye düşünür. Düşük yapana özenmek ilk kez duyuyorum. Çok özür dilerim ama nasıl bir psikolojidesiniz. Ben düşük yapan ya da erken doğumla bebeğini kaybeden arkadaşlarımı gördüğümde her zaman şükrettim iyi ki ben böyle şeyler yaşamadım diye. Bir çift için çocuk herşey mi? Kaç kez tedavi oldunuz, çok mu baskı var üzerinizde bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm düşüncelerinize. İnşallah Rabbim tez zamanda kucağınıza doldursun size sadece dua edebilirim. Kendinizi düzeltecek olan sizsiniz. Olumsuz konuştuysam kusura bakmayın lütfen. Kaç kez okudum ciddi mi yazılmış bu diye anlayabilmek için. Ama şunu bilin önemli olan anne olmak değil kedi, köpek de anne oluyor. Önemli olan 3 günlük dünyada mutlu, huzurlu yaşamak. Böyle düşüncelerle hem kendinize hem eşinize hayatı dar edersiniz. Nolur yazdıklarınızı bir düşünün çok üzgünüm şuan.

Alemsiniz cidden son cümleye bayıldım

Alemsiniz cidden son cümleye bayıldım
Benim kiz (yumurta oluyor kendileri)esimin oglunu(yani spermini)bi turlu koseye kıstıripta yakalayamadi..isve cilve bilmedigi icin..anasi gibi beceriksiz..aslinda oglana yapsakmi diye dusundum birden.benimki cin gibide..iste oglani kandiramiyoz bi turlu..tatlim..

Evet ciddiyim.
Geçtiğim yollardan geçmediniz anlamanızı beklemiyorum

ben süte kattım rakıyı bi de Ramazan ayinda gidip almistim tekelden Allah affetsin napalim sifa ugruna insan herseyi yapiyor
Zaten hayirlisiyla bir kucagimiza alalim suan anlatamadigim herseyi herkesle konusmak istiyorum gulerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…