- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
Bizde çok seviyoruz eşimle avokadoyu ucuz olsa her gün yerizBen de labne peynirle karıştırıp eziyorum, her sabah etimek, wasa veya kızarmış ekmek üstüne koyup yiyorum yada ekmek arası köfte et veya dürüm gibi şeyler yapıyorsan avokadoyu ezip soğan domates doğrayıp içine sos olarak ekmeğine de sürebilirsin efsane oluyor.Tabi bunlar için olgunlaşmış güzel avokado olması lazım sert avokado ben de yiyemiyorum ağzımda büyüyor.
Ben de zeytinyag faydaliymis diye ilk uzerine zeytinyag dokmustum aman allahim hala unutamam o tadiCok tatlsiin canim..yaa..bende tek yemeye calistim ilk..avakadoyu..en olgunlasmamisindan almistim..digerlerini curuk zannedip..midem kalka kalka yemistim ilk..zaten ilk ve son denemem oldu..iykkk yanii..allah kusrumu affetsin ama..
Amann allahim rakida mi faydaliymissBen de zeytinyag faydaliymis diye ilk uzerine zeytinyag dokmustum aman allahim hala unutamam o tadisifa niyetine yiyecegiz artik ben rakı kaynatip uzerine oturmus insanim bunlar bana vız gelir
Valla hiçbişey yapmıyosa bile şifasına inanıp yicezBizde çok seviyoruz eşimle avokadoyu ucuz olsa her gün yeriz☺ Şimdilik arada yiyorum ama transferden sonra her gün yemeyi düşünüyorum avokado ve anası.Ne kadar faydası var ama bilmiyorum forumda yorumlarda görüyorum hep.
Bu düşünceler benimde kafamı yoruyor . Galiba tüp bebek piskolojisi bu .İnşallah olur.
Kendimi kadın gibi hissetmiyorum.
1 kez bile hamile kalmadım düşük yapana özenilirmi yemin ederim okadar özendimki enazından gebe kalabiliyo diye.
Öyle işte....
Allah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim
Çok haklısın kendimi bebeğede endekslemiyorum ama insanlar çok acımasız çok düşünmeyeceğim dediğim ne varsa bir anda hadleri olmadan konuşuyoveriyolar.Canım lütfen böyle söyleme sen çok güçlü bir kadınsın.İlk profil resmini görünce beni gülümsettin cıvıl cıvıl bir kız galiba diye geçirdim içimden.Senin enerjini sömüren, umutsuzluğa sevk eden insanları çıkar hayatından sana zarar vermelerine izin verme, kötü düşüncelerini de sil aklından.Seninle aynı kaderi yaşayan yüzbinlerce kadın var dünyada, bizler varız yalnız değilsin..İnşallah herşey çok güzel olacak, umut bizim herşeyimiz.
Oyleymis ama bende bi ise yaramadi tabiAmann allahim rakida mi faydaliymiss
Hiç detaylı bakılmadı ama şuan en büyük sorun yumurta rezervinin azlığı.Kıyamam ya Rabbim en kısa zamanda yaşatsın sana da bu duyguyu canım lütfen öyle düşünme Sizdeki sorun nedir? Özel değilse bu kadar umutsuz olma Allah çok büyük ne çocuğun olmaz tedaviyi bırak diyen kişilerin çocuğu oldu olumlu düşünmeye çalış hayattan zevk al hayatını sadece bebeğe endeksleme sen her durumda çok özelsin bunu unutma kendine değeri önce sen vereceksin sen değerlisin kim ne derse desin o onların cahillikleri boşvoğazlıkları
Sut buharina oturmuslugum benimde oldu bikereOyleymis ama bende bi ise yaramadi tabi
Rakı mıBen de zeytinyag faydaliymis diye ilk uzerine zeytinyag dokmustum aman allahim hala unutamam o tadisifa niyetine yiyecegiz artik ben rakı kaynatip uzerine oturmus insanim bunlar bana vız gelir
yok canim benim eşim uzman eşim geldiğinde gidiyorum yoksa gitmiyorum gayette mesafeliyim ne hali varsa görsünler Allah buyukBizim durumumuzdaki insanları çevre dahada çıkmaza sokuyo nekadar takmıyorum desekte bilinçaltına yerleşiyo.
Kayınvalden gelse neolacak üzüyo seni boşver gelmesin mesafe koy ağzına geleni söyleyemesin.
İnşallah allah bizide güldürür inşallah canım
valla canim ben 2 kez pozitif gordum ama onların hikmetimi bilmem ananas ve avakado havuç kabak çekirdeği incir falan yedimBizde çok seviyoruz eşimle avokadoyu ucuz olsa her gün yeriz☺ Şimdilik arada yiyorum ama transferden sonra her gün yemeyi düşünüyorum avokado ve anası.Ne kadar faydası var ama bilmiyorum forumda yorumlarda görüyorum hep.
Not ediyorum bunları hep yiyeceğim inşallahvalla canim ben 2 kez pozitif gordum ama onların hikmetimi bilmem ananas ve avakado havuç kabak çekirdeği incir falan yedim
Yazdıklarınızı okuduğumda hem çok üzüldüm hem de çok şaşırdım inanın. Bir insan ne yaşar ya da nasıl yaşar da hiç doğuramadım kadın gibi hissetmiyorum diye düşünür. Düşük yapana özenmek ilk kez duyuyorum. Çok özür dilerim ama nasıl bir psikolojidesiniz. Ben düşük yapan ya da erken doğumla bebeğini kaybeden arkadaşlarımı gördüğümde her zaman şükrettim iyi ki ben böyle şeyler yaşamadım diye. Bir çift için çocuk herşey mi? Kaç kez tedavi oldunuz, çok mu baskı var üzerinizde bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm düşüncelerinize. İnşallah Rabbim tez zamanda kucağınıza doldursun size sadece dua edebilirim. Kendinizi düzeltecek olan sizsiniz. Olumsuz konuştuysam kusura bakmayın lütfen. Kaç kez okudum ciddi mi yazılmış bu diye anlayabilmek için. Ama şunu bilin önemli olan anne olmak değil kedi, köpek de anne oluyor. Önemli olan 3 günlük dünyada mutlu, huzurlu yaşamak. Böyle düşüncelerle hem kendinize hem eşinize hayatı dar edersiniz. Nolur yazdıklarınızı bir düşünün çok üzgünüm şuan.İnşallah olur.
Kendimi kadın gibi hissetmiyorum.
1 kez bile hamile kalmadım düşük yapana özenilirmi yemin ederim okadar özendimki enazından gebe kalabiliyo diye.
Öyle işte....
Allah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim
evet canim ayrıca hava karardıktan sonra 7 gün 21 defa Ya Musavvir tesbihi çektimNot ediyorum bunları hep yiyeceğim inşallah ☺ Hepsi sağlıklı şeyler nasıl olsa ☺
Alemsiniz ciddenSut buharina oturmuslugum benimde oldu bikereama aslan sutunede oturuluyormuss...sut bendede yaramadi kuzum..ya insallah ilerde bebislerimizi kucagimiza aldigimizda ani olarak kalir bunlarin hepsi.. sutte d vitamini aliyor zahir...rakidada kafa bulup yolunu sasirsinda sperme tutunmasimidir amac acebe
Benim kiz (yumurta oluyor kendileri)esimin oglunu(yani spermini)bi turlu koseye kıstıripta yakalayamadi..isve cilve bilmedigi icin..Alemsiniz ciddenson cümleye bayıldım
Evet ciddiyim.Yazdıklarınızı okuduğumda hem çok üzüldüm hem de çok şaşırdım inanın. Bir insan ne yaşar ya da nasıl yaşar da hiç doğuramadım kadın gibi hissetmiyorum diye düşünür. Düşük yapana özenmek ilk kez duyuyorum. Çok özür dilerim ama nasıl bir psikolojidesiniz. Ben düşük yapan ya da erken doğumla bebeğini kaybeden arkadaşlarımı gördüğümde her zaman şükrettim iyi ki ben böyle şeyler yaşamadım diye. Bir çift için çocuk herşey mi? Kaç kez tedavi oldunuz, çok mu baskı var üzerinizde bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm düşüncelerinize. İnşallah Rabbim tez zamanda kucağınıza doldursun size sadece dua edebilirim. Kendinizi düzeltecek olan sizsiniz. Olumsuz konuştuysam kusura bakmayın lütfen. Kaç kez okudum ciddi mi yazılmış bu diye anlayabilmek için. Ama şunu bilin önemli olan anne olmak değil kedi, köpek de anne oluyor. Önemli olan 3 günlük dünyada mutlu, huzurlu yaşamak. Böyle düşüncelerle hem kendinize hem eşinize hayatı dar edersiniz. Nolur yazdıklarınızı bir düşünün çok üzgünüm şuan.
Sut buharina oturmuslugum benimde oldu bikereama aslan sutunede oturuluyormuss...sut bendede yaramadi kuzum..ya insallah ilerde bebislerimizi kucagimiza aldigimizda ani olarak kalir bunlarin hepsi.. sutte d vitamini aliyor zahir...rakidada kafa bulup yolunu sasirsinda sperme tutunmasimidir amac acebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?