2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ben süte kattım rakıyı bi de Ramazan ayinda gidip almistim tekelden Allah affetsin napalim sifa ugruna insan herseyi yapiyor
Zaten hayirlisiyla bir kucagimiza alalim suan anlatamadigim herseyi herkesle konusmak istiyorum gulerek
Ya hep gulelimm insallahh...kuzum benim..benimde anlatcagim cok sey varr..bu surecte..

ben süte kattım rakıyı bi de Ramazan ayinda gidip almistim tekelden Allah affetsin napalim sifa ugruna insan herseyi yapiyor
Zaten hayirlisiyla bir kucagimiza alalim suan anlatamadigim herseyi herkesle konusmak istiyorum gulerek
Moral olsun diye bi ara idrar testine keceli kalemle cift cizgi yapmisligim var..bir kerede bozuk test cikti..ama ikinci cizgi 2 saat brkleyince kalin cikti..bozuklugundan tabi..esime attimm..yazik esim hemen aradi..bunu denemeyin ama sakin..ailecekk bekliyoruz bakalim..

sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün napalim umut dünyası

Ayy keceli kalem cok iyiymis temiz delirmisiz yalniz. Allahim bu ayin sonunda da hepimiz gulelim insallah

Evet ciddiyim.
Geçtiğim yollardan geçmediniz anlamanızı beklemiyorum
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez sinirlenmenize gerek yok benim söylemek istediğimi anlamadıysanız diyecek bişeyim yok. Siz de benim neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ben sadece içinizden geçenlere çok şaşırdım. Az önce de dediğim gibi Allah kucağınızı doldursun tez zamanda. İnşallah bir an önce kavuşursunuz özlemini çektiğiniz evlada.

Evet hem de 70’lik. 10 gun boyunca her gece
Allahım yaaaa babamın halası beni hocaya götürecekti gidenlerin çoğu doğuruyormuş ben çok şaşırmıştım hala kafayı yedi diye ama demek insan çaresiz kalınca süte de rakıya da oturuyorRabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun kafayı sıyırmadan

Allah iyiliğini versin tez zamanda olsun inşallah

Hocanin tukmugude sifali demekkkii..denenmeyenlerin liatesine bunuda alcam kuzusum

Amin canimm insallah. Bakalim insallah olacakk

Hocanin tukmugude sifali demekkkii..denenmeyenlerin liatesine bunuda alcam kuzusum
Bugün beni çok güldürdünüz yaaa Allah hepinize Çifter Çifter evlat versin bana bir tane verse yeter zira benim tatlış bir kızım var Allah bağışlasın

Sinirlenmedim yanlış anlamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…