Ya hep gulelimm insallahh...ben süte kattım rakıyı bi de Ramazan ayinda gidip almistim tekelden Allah affetsin napalim sifa ugruna insan herseyi yapiyor
Zaten hayirlisiyla bir kucagimiza alalim suan anlatamadigim herseyi herkesle konusmak istiyorum gulerek
Moral olsun diye bi ara idrar testine keceli kalemle cift cizgi yapmisligim var.ben süte kattım rakıyı bi de Ramazan ayinda gidip almistim tekelden Allah affetsin napalim sifa ugruna insan herseyi yapiyor
Zaten hayirlisiyla bir kucagimiza alalim suan anlatamadigim herseyi herkesle konusmak istiyorum gulerek
sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün napalim umut dünyasıben süte kattım rakıyı bi de Ramazan ayinda gidip almistim tekelden Allah affetsin napalim sifa ugruna insan herseyi yapiyor
merakla bekliyoruz komik anilariYa hep gulelimm insallahh...kuzum benim..benimde anlatcagim cok sey varr..bu surecte..
Ayy keceli kalem cok iyiymisMoral olsun diye bi ara idrar testine keceli kalemle cift cizgi yapmisligim var..bir kerede bozuk test cikti..ama ikinci cizgi 2 saat brkleyince kalin cikti..bozuklugundan tabi..esime attimm..yazik esim hemen aradi..bunu denemeyin ama sakin..ailecekk bekliyoruz bakalim..
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez sinirlenmenize gerek yok benim söylemek istediğimi anlamadıysanız diyecek bişeyim yok. Siz de benim neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ben sadece içinizden geçenlere çok şaşırdım. Az önce de dediğim gibi Allah kucağınızı doldursun tez zamanda. İnşallah bir an önce kavuşursunuz özlemini çektiğiniz evlada.Evet ciddiyim.
Geçtiğim yollardan geçmediniz anlamanızı beklemiyorum
Ya tabi kuzum..en temizinden hemdeAyy keceli kalem cok iyiymistemiz delirmisiz yalniz. Allahim bu ayin sonunda da hepimiz gulelim insallah
Allahım yaaaa babamın halası beni hocaya götürecekti gidenlerin çoğu doğuruyormuş ben çok şaşırmıştım hala kafayı yedi diye ama demek insan çaresiz kalınca süte de rakıya da oturuyorEvet hem de 70’lik. 10 gun boyunca her gece
Valla adete 4 gun kaldi kuzum benim..butun taktikleri vericemmmerakla bekliyoruz komik anilari
Benim kiz (yumurta oluyor kendileri)esimin oglunu(yani spermini)bi turlu koseye kıstıripta yakalayamadi..isve cilve bilmedigi icin..anasi gibi beceriksiz..aslinda oglana yapsakmi diye dusundum birden.benimki cin gibide..iste oglani kandiramiyoz bi turlu..tatlim..
Hocanin tukmugude sifali demekkkii..denenmeyenlerin liatesine bunuda alcam kuzusumAllahım yaaaa babamın halası beni hocaya götürecekti gidenlerin çoğu doğuruyormuş ben çok şaşırmıştım hala kafayı yedi diye ama demek insan çaresiz kalınca süte de rakıya da oturuyorRabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun kafayı sıyırmadan
Aminnn insallahhhh...tatlim benim..cumlemize olsunn..insallahAllah iyiliğini versin tez zamanda olsun inşallah
Amin canimm insallah. Bakalim insallah olacakkAllahım yaaaa babamın halası beni hocaya götürecekti gidenlerin çoğu doğuruyormuş ben çok şaşırmıştım hala kafayı yedi diye ama demek insan çaresiz kalınca süte de rakıya da oturuyorRabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun kafayı sıyırmadan
Bugün beni çok güldürdünüz yaaa Allah hepinize Çifter Çifter evlat versin bana bir tane verse yeter zira benim tatlış bir kızım var Allah bağışlasınHocanin tukmugude sifali demekkkii..denenmeyenlerin liatesine bunuda alcam kuzusum
İnşallah canım inşallah dualarımız birAminnn insallahhhh...tatlim benim..cumlemize olsunn..insallah
Amin canimm..hep gulelimmBugün beni çok güldürdünüz yaaa Allah hepinize Çifter Çifter evlat versin bana bir tane verse yerer zira benim tatlış bir kızım var Allah bağışlasın
Sinirlenmedim yanlış anlamışsınızKimse kimsenin ne yaşadığını bilemez sinirlenmenize gerek yok benim söylemek istediğimi anlamadıysanız diyecek bişeyim yok. Siz de benim neler yaşadığımı bilmiyorsunuz ben sadece içinizden geçenlere çok şaşırdım. Az önce de dediğim gibi Allah kucağınızı doldursun tez zamanda. İnşallah bir an önce kavuşursunuz özlemini çektiğiniz evlada.
Allah gönlünüze göre versin umarım hüzünleriniz son bulur bu kezSinirlenmedim yanlış anlamışsınız
Amin herkesin gönlüne göre olur inşallah....Allah gönlünüze göre versin umarım hüzünleriniz son bulur bu kez
insallah canim bende bayram sonu transfer olucamValla adete 4 gun kaldi kuzum benim..butun taktikleri vericemmeger hamis olursamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?