- 15 Aralık 2019
- 143
- 165
- 33
Zeybltaslan sürekli olmadıkça bir kereden bir şey olmaz yerleşme kanaması dır tekrarlarsa doktora git bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+6 görünüyor ultrasonda canımAmin insallah gözün aydın kaç haftalık senin suan
Çok şükür canım daha çoook güzel şeyler yaşayacağız inşallah hep birlikte buradaAyy çok sevindimm sıra sıra duyuyoruz bebişlerimizi. O an çok mucizevi gerçekten
Benim de şu an çok çok hafif bir lekelenmem olmuş canım umarım bir sorun yoktur. Ama yine de bir doktora sormak en iyisiBen 5+5 de vajinadan duydum kalp atışını bugünde kahverengi lekelenmem oldu doktora gitmedim inşallah kotu birşey çıkmaz altından
Anladım canım insallah bizlerde duyarız ...6+6 görünüyor ultrasonda canım
Çok şükür canım daha çoook güzel şeyler yaşayacağız inşallah hep birlikte burada
Benim de şu an çok çok hafif bir lekelenmem olmuş canım umarım bir sorun yoktur. Ama yine de bir doktora sormak en iyisi
6+6 görünüyor ultrasonda canım
Çok şükür canım daha çoook güzel şeyler yaşayacağız inşallah hep birlikte burada
Benim de şu an çok çok hafif bir lekelenmem olmuş canım umarım bir sorun yoktur. Ama yine de bir doktora sormak en iyisi
İnşallah canımAnladım canım insallah bizlerde duyarız ...
Sanıyorum öyle canım. Çünkü bhcg de diğerlerine göre geriden geliyordu. Keseyi de herkesten bir hafta sonra gördüm. 1 hafta geriden takip ediyorum. Kanama bile diyemem aslında canım çooooook çok hafif bir pembe ve peçeteye sildiğmde çok azz. Biraz belirgin olursa hemen iletişime geçeceğim. Yarına da rapor alacağım galiba okulda nöbetçiyim yorulmak istemiyorum üstüne bir de korktum birazGeç döllenme mi olmuş canım?? Normalde doğum tarihine göre daha büyük olması lazım. Aramızda üç gün var ben 7+6 yım
Kanaman için de yoktur bir sıkıntı ama hemen doktoruna yaz lütfen. Ben çok korkuyorum çünkü doktorum bana kasık ağrısı bel ağrısı normal ama kanama istemiyorum dedi. Az olduğu sürece sorun olacağını sanmıyorum ama hemen ya ara ya da yaz. Haber ver ne dediyse canım
Canım görünür artık karından 3000 i geçmiştir çünküKarından ultrasonla gorunmez mı acaba kese
Umarım canım:)Canım görünür artık karından 3000 i geçmiştir çünkü
Ayyyy cok umutlandım bıan onxe yarın olsun ıstıyorumgorunur canim benim 900 de bile minicik gorundu karindan
Kalp atısı kese gorundukten ne kadar sure sonra gordunuz masalllahBiz de bugün kalp atışını duyduk kızlar Darısı size inşallah
Doktoruna sorsana canımBen 5+5 de vajinadan duydum kalp atışını bugünde kahverengi lekelenmem oldu doktora gitmedim inşallah kotu birşey çıkmaz altından
Bi hafta sonra duydum ben canimKalp atısı kese gorundukten ne kadar sure sonra gordunuz masalllah
10 gün sonra duydum canımKalp atısı kese gorundukten ne kadar sure sonra gordunuz masalllah
Çok dikkat et o zaman, azıcık bile artarsa yaz doktora ve dediğin gibi rapor al. Sen de öğretmensin galiba ben de öğretmenim. Okula bildirdim hamileliğimi ve bütün nöbetlerimi kaldırdılar. Sen de belirt lütfenİnşallah canım
Sanıyorum öyle canım. Çünkü bhcg de diğerlerine göre geriden geliyordu. Keseyi de herkesten bir hafta sonra gördüm. 1 hafta geriden takip ediyorum. Kanama bile diyemem aslında canım çooooook çok hafif bir pembe ve peçeteye sildiğmde çok azz. Biraz belirgin olursa hemen iletişime geçeceğim. Yarına da rapor alacağım galiba okulda nöbetçiyim yorulmak istemiyorum üstüne bir de korktum biraz
Ben iki hafta sonra gördüm ama ben hep geç gidiyorum doktora garanti olsun diye. Keseyi 5+3 de bebeği ve kalp atışı 7+4 deKalp atısı kese gorundukten ne kadar sure sonra gordunuz masalllah
Maşallah bu kadar işi nasıl yapıyorsunuzz ben işten 5 de geliyorum ki bütün gün yorgunluktan ölüyorum. Akşam olunca da pilim bitiyorYoğun bir günün ardindan burdayim. Temizlik yaptim öğlene kadar sonra alışverişe gittim şimdi geldim cok yordum bebişimi
Dogum tarihlerimiz ayni,mide bilantisi da birlikte basladiBugun yolda cok zorlandim.Her gun is icin 90 dk gidiyor 90 dk geliyorum.Mide bulantilariyla bas etmek cok zormus.Ne uyuyabiliyorum yolda ne de rahat oturabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.Umarim cabuk gecer bu bulantilarYok kusma da yok sürekli öğğğğğğ ona öğğ buna öğğ kocam günaydın diyor ona bile öğğğ
Çok zor, cihazın çok iyi olması lazım, karındaki yağ tabakasının çok ince olması lazım falan.Karından ultrasonla gorunmez mı acaba kese