2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin insallah gözün aydın kaç haftalık senin suan
6+6 görünüyor ultrasonda canım
Ayy çok sevindimm🧿 sıra sıra duyuyoruz bebişlerimizi. O an çok mucizevi gerçekten🥺
Çok şükür canım daha çoook güzel şeyler yaşayacağız inşallah hep birlikte burada 🙏
Ben 5+5 de vajinadan duydum kalp atışını bugünde kahverengi lekelenmem oldu doktora gitmedim inşallah kotu birşey çıkmaz altından
Benim de şu an çok çok hafif bir lekelenmem olmuş canım umarım bir sorun yoktur. Ama yine de bir doktora sormak en iyisi

Çok şükür canım daha çoook güzel şeyler yaşayacağız inşallah hep birlikte burada 🙏

Benim de şu an çok çok hafif bir lekelenmem olmuş canım umarım bir sorun yoktur. Ama yine de bir doktora sormak en iyisi
Anladım canım insallah bizlerde duyarız ...

Geç döllenme mi olmuş canım??☺️ Normalde doğum tarihine göre daha büyük olması lazım. Aramızda üç gün var ben 7+6 yım🤔
Kanaman için de yoktur bir sıkıntı ama hemen doktoruna yaz lütfen. Ben çok korkuyorum çünkü doktorum bana kasık ağrısı bel ağrısı normal ama kanama istemiyorum dedi. Az olduğu sürece sorun olacağını sanmıyorum ama hemen ya ara ya da yaz. Haber ver ne dediyse canım🙏🏼

Anladım canım insallah bizlerde duyarız ...
İnşallah canım 🙏🙏
Geç döllenme mi olmuş canım??☺️ Normalde doğum tarihine göre daha büyük olması lazım. Aramızda üç gün var ben 7+6 yım🤔
Kanaman için de yoktur bir sıkıntı ama hemen doktoruna yaz lütfen. Ben çok korkuyorum çünkü doktorum bana kasık ağrısı bel ağrısı normal ama kanama istemiyorum dedi. Az olduğu sürece sorun olacağını sanmıyorum ama hemen ya ara ya da yaz. Haber ver ne dediyse canım🙏🏼
Sanıyorum öyle canım. Çünkü bhcg de diğerlerine göre geriden geliyordu. Keseyi de herkesten bir hafta sonra gördüm. 1 hafta geriden takip ediyorum. Kanama bile diyemem aslında canım çooooook çok hafif bir pembe ve peçeteye sildiğmde çok azz. Biraz belirgin olursa hemen iletişime geçeceğim. Yarına da rapor alacağım galiba okulda nöbetçiyim yorulmak istemiyorum üstüne bir de korktum biraz :KK43:

Yoğun bir günün ardindan burdayim. Temizlik yaptim öğlene kadar sonra alışverişe gittim şimdi geldim cok yordum bebişimi

İnşallah canım 🙏🙏

Sanıyorum öyle canım. Çünkü bhcg de diğerlerine göre geriden geliyordu. Keseyi de herkesten bir hafta sonra gördüm. 1 hafta geriden takip ediyorum. Kanama bile diyemem aslında canım çooooook çok hafif bir pembe ve peçeteye sildiğmde çok azz. Biraz belirgin olursa hemen iletişime geçeceğim. Yarına da rapor alacağım galiba okulda nöbetçiyim yorulmak istemiyorum üstüne bir de korktum biraz :KK43:
Çok dikkat et o zaman, azıcık bile artarsa yaz doktora ve dediğin gibi rapor al. Sen de öğretmensin galiba ben de öğretmenim. Okula bildirdim hamileliğimi ve bütün nöbetlerimi kaldırdılar. Sen de belirt lütfen🙏🏼

Yoğun bir günün ardindan burdayim. Temizlik yaptim öğlene kadar sonra alışverişe gittim şimdi geldim cok yordum bebişimi
Maşallah bu kadar işi nasıl yapıyorsunuzz🥺 ben işten 5 de geliyorum ki bütün gün yorgunluktan ölüyorum. Akşam olunca da pilim bitiyor😒

Yok kusma da yok sürekli öğğğğğğ ona öğğ buna öğğ kocam günaydın diyor ona bile öğğğ😁
Dogum tarihlerimiz ayni,mide bilantisi da birlikte basladi😊Bugun yolda cok zorlandim.Her gun is icin 90 dk gidiyor 90 dk geliyorum.Mide bulantilariyla bas etmek cok zormus.Ne uyuyabiliyorum yolda ne de rahat oturabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.Umarim cabuk gecer bu bulantilar

X