- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Evet zararlı olsa doktoe bır kadeh ıcebılırsın demezdı :)Şarap kan yapar diyorlardı.Yıl başında kaçamak yapıp azıcık içmeyi düşünüyorum aslında ama perşembe doktor randevum var soracağım yine de. Aşırıya kacmadiktan sonra bir şey olmaz diye düşünüyorum ben de çay ve kahveden.
Gunluk ekmek alımı ne kDar olmalı kuzumBunların hepsi toplam günlük miktar
Doktorum ole dedı kuZum ayda yılda bır ıcebılırsın 1kadeh seklınde sarapİnsan kendini kasinca da bebis de strese girer sonucta ve etkilenir. Denge gozetip suclu hissetmeden tuketebliriz bence de cayi kahveyi. Alkolden emin olamasam da
Ben sadece kahvaltısa yıyorum canım 1dılım:)ama sureklı acıkıyorumMartilikiz07 benimki ekmeği tamamen kesti indeksimin 5 üstündeyim diye sanırım
Yani evet sarap normalde de icilmesini onerdikleri bi alkollu icecek. Yilbasi gecesi icebiliriz o zaman canim az da olsaDoktorum ole dedı kuZum ayda yılda bır ıcebılırsın 1kadeh seklınde sarap
O zaman başka diyetisyene sorabilirsinBen o verdıgın lıstwyı yersem 100kg olurum:)))
Ben bugun sabah kahvaltıda 1yumırta peynır zeytın 2cevız 1dılım ekmek yedım
Ara ogun 5 6tane kuru uzum
Oglen 100gr tavuk,salata ve corba
Sımdı tam portakal yedım
Aksamda sadece sebze yıecegım
senın soledıgın lıste cokfazla bence kılo cok alınır ole yenılırse..
O sürekli acıkma hissi çok fena ya, şimdiden iki kilo aldım ama midem çok hızlı sindiriyor bir şey yapamıyorum. Bir iki gündür acıkınca meyveyle birlikte yoğurt yemeye başladım ara öğünlerde. Bakalım artık.Ben sadece kahvaltısa yıyorum canım 1dılım:)ama sureklı acıkıyorum
Aynen canımm ben ıcıcem:)Yani evet sarap normalde de icilmesini onerdikleri bi alkollu icecek. Yilbasi gecesi icebiliriz o zaman canim az da olsa
Canım ara ogunlerde kavrulmamıs kuruyemıs ye abır chbur yeme yemegı abartmaO sürekli acıkma hissi çok fena ya, şimdiden iki kilo aldım ama midem çok hızlı sindiriyor bir şey yapamıyorum. Bir iki gündür acıkınca meyveyle birlikte yoğurt yemeye başladım ara öğünlerde. Bakalım artık.
Hoşgeldin. Sağlıcakla ilerlesin gebeliğin, musmutlu büyüsün bebeklerin. ❤Merhaba kızlar bende yeni geldim. Bu ikinci gebeliğim 26 aylık bir prensesim var. Sakaryadayım. Allah nasip ederse Ağustosta yeniden anneliği tadacağım.
Yemek mı cok yıyorsun?ben ilk gebeliğimde çok dikkat ediyordum ama bunda hiç edemiyorum. günde 1,5 paket sigara içerken bir anda kestim ve onun savaşını veriyorum 10 gündür. 3,5 kg almışım morelim bozuldu(
aynen öyle canım çok şükür bir anda bırakabildim küllük felan ne varsa attım