Yaa, kötü anınız varsa bir şey diyemeyeceğim :)Ben bebek düşünüyorım diye muayene için gitmiştim vajinal muayene oldun ilk dera çok canım yandı o yzden korkuyorum
Kokusu ağır geliyor herhalde canım :)Kız ben de dün tavuk yedim işte yerken bulandı sonra bıraktım kusmayim diye bir süre daha devam etti bulantı. Demek ki tavukta bir şey var.
İnşallah sağlıcakla kucagimiza alırız hepimiz.Evet ayni sekilde hassasiyet var dedigin gbi canim buna sevindim benzer hisler guc veriyor. Bir kimyasal gecirmistim bir de dis. İnsan mucizeye inanacak gucu pek bulamiyor ama hayirlisiyla bu kez daha umutluyum
AMİN AMİN hayırlısı ile nasip eder inşallah rabbimİnşallah sağlıcakla kucagimiza alırız hepimiz.
İnsallahİnşallah sağlıcakla kucagimiza alırız hepimiz.
Pişerken kokusu bana çok güzel gelmişti, yerken öyle olmadı.Kokusu ağır geliyor herhalde canım :)
Bebisler tavuk istemiyor tamam.evett bu tavukta bir iş var. benim de her şey öyle başladı :)
Yaaa bende tabuk cok severım yaaKızlr bu aralar tavuk yemeyin gebeyken çünkü hepsi hormonlu güvendiğinz bi yer varsa ordan alın tavuğu
Zaten bebekler yedirmiyor.Kızlr bu aralar tavuk yemeyin gebeyken çünkü hepsi hormonlu güvendiğinz bi yer varsa ordan alın tavuğu
Canın çok isterse ye tabi canım ama hep aldığın güvendiğin mümkünse köy tavuğu. Hatta yumurta alırken de baş rakamının 1 ya da 2 olmasına özen gösterin 3 ve daha sonrasını almayın dermYaaa bende tabuk cok severım yaa
Tamam kuzum yumurtada cok ozenlıyızde tavugu bılmıyordum baska hangı besınlerı yemememız gerekıyor?ben turk kahvesı ıcıyorum mesela gunde 1kez cayda ıcıyorum 2 3taneCanın çok isterse ye tabi canım ama hep aldığın güvendiğin mümkünse köy tavuğu. Hatta yumurta alırken de baş rakamının 1 ya da 2 olmasına özen gösterin 3 ve daha sonrasını almayın derm
Ben ıcıyorum o sekılde:/Günde 1 fincan kahveden ve 3 bardak caydan bi sorun olur mu sizce ?
Süt ve süt ürünleri 3 porsyonTamam kuzum yumurtada cok ozenlıyızde tavugu bılmıyordum baska hangı besınlerı yemememız gerekıyor?ben turk kahvesı ıcıyorum mesela gunde 1kez cayda ıcıyorum 2 3tane
Anlamadımm 1gunde 9 10dılım ekmek mı?Süt ve süt ürünleri 3 porsyon
Et 4 porsiyon
Sebze 2 porsiyon
Meyve 4-5 prosiyon
Ekmek 9-10 dilim olablr tabi ceviz fındık pekmez koyu yeşil yapraklı sebzeler ve balık önemli . Folik asit için de et ve bol bol portakal yiyin derim kızlar. Nacizane