- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
İlk bebeğimde bende öyleydim canım. Bebeği çok erken zehirlendim sanarak yapılan tahlille öğrenmiştik düşün adetime 6 gün vardı. İnşallah benzemez ama 9 ay kustum ben. Hiç geçmedi bulantım bitmedi. Ama genelde 4. Ayda bir anda kesiliyor diyorlar. Şimdi maşallah daha bulantı başlamadı.Kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsunda maşallah yemek içmekten bahsedemiyor kimse mide bulantısı kusma cekmiyor mu? 5.haftamdan beri şiddetli kusmalar mevcut bütün hapları denememe rahmen hiç biri fayda etmedi ise gidemiyorum evime gidemiyorum bütün gün yatıyorum lavoba dışında kalkamıyorum bilr bütün hayatim yatakla bağlanmış gibi iki haftada çok yoruldum ne yapacağımı şaşırdım ne yesem çıkartıyorum su bile içemiyorum
Yarına 3000lerde falan olur degerin. Vajinal ultrasonla gayet rahat görünür.Bende yarın gıdıcem kızlae en son gecen hafta salı 290do degerım yarın gorebılır mıyım sızce?
Sat in ne zamandi canim?kızlar şimdi doktordan çıktım keseyi gördük şükür. 1 cm15 gün sonra da kalp atışı için gidicem. Çok güzel duygular
Ah ne zordurKızlar hepinize hayırlı uğurlu olsunda maşallah yemek içmekten bahsedemiyor kimse mide bulantısı kusma cekmiyor mu? 5.haftamdan beri şiddetli kusmalar mevcut bütün hapları denememe rahmen hiç biri fayda etmedi ise gidemiyorum evime gidemiyorum bütün gün yatıyorum lavoba dışında kalkamıyorum bilr bütün hayatim yatakla bağlanmış gibi iki haftada çok yoruldum ne yapacağımı şaşırdım ne yesem çıkartıyorum su bile içemiyorum
13 kasımdı canımSat in ne zamandi canim?
Canım bende şimdilik hiç bulantı yok ancak geçen sene hamile olan bi arkadaşım bulantılar yüzünden ilk aylarda 5 kilo vermişti sonra bulantı bilekliği aldı ciddi anlamda azalmıştı bulantıları yiyip içebilecek seviyeye gelmişti en azından. bi araştır istersenKızlar hepinize hayırlı uğurlu olsunda maşallah yemek içmekten bahsedemiyor kimse mide bulantısı kusma cekmiyor mu? 5.haftamdan beri şiddetli kusmalar mevcut bütün hapları denememe rahmen hiç biri fayda etmedi ise gidemiyorum evime gidemiyorum bütün gün yatıyorum lavoba dışında kalkamıyorum bilr bütün hayatim yatakla bağlanmış gibi iki haftada çok yoruldum ne yapacağımı şaşırdım ne yesem çıkartıyorum su bile içemiyorum
Bizimkiler de gorunsun insallah13 kasımdı canım
Karından ultrasonla gorunmez mı acaba keseYarına 3000lerde falan olur degerin. Vajinal ultrasonla gayet rahat görünür.
Gözünaydın canım sevindimkızlar şimdi doktordan çıktım keseyi gördük şükür. 1 cm15 gün sonra da kalp atışı için gidicem. Çok güzel duygular
Amin insallah gözün aydın kaç haftalık senin suanBiz de bugün kalp atışını duyduk kızlarDarısı size inşallah
İlk bebeğimde bende öyleydim canım. Bebeği çok erken zehirlendim sanarak yapılan tahlille öğrenmiştik düşün adetime 6 gün vardı. İnşallah benzemez ama 9 ay kustum ben. Hiç geçmedi bulantım bitmedi. Ama genelde 4. Ayda bir anda kesiliyor diyorlar. Şimdi maşallah daha bulantı başlamadı.
Ah ne zordur
Hafta olarak ileridesin, 8den sonra pik yapıyor genelde mide bulantısı kusma. Sonra giderek tekrar azalıyor.
Benim de 1 haftadır koku hassasiyetim var.Bugün ilk defa çıkardım maalesef. Tek ümidim daha kötüleşmemesiSende çabucak atlatırsın inşallah, uzun sürmez
Ayy çok sevindimmBiz de bugün kalp atışını duyduk kızlarDarısı size inşallah
Canım bende şimdilik hiç bulantı yok ancak geçen sene hamile olan bi arkadaşım bulantılar yüzünden ilk aylarda 5 kilo vermişti sonra bulantı bilekliği aldı ciddi anlamda azalmıştı bulantıları yiyip içebilecek seviyeye gelmişti en azından. bi araştır istersen
gorunur canim benim 900 de bile minicik gorundu karindanKarından ultrasonla gorunmez mı acaba kese