2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsunda maşallah yemek içmekten bahsedemiyor kimse mide bulantısı kusma cekmiyor mu ? 5.haftamdan beri şiddetli kusmalar mevcut bütün hapları denememe rahmen hiç biri fayda etmedi ise gidemiyorum evime gidemiyorum bütün gün yatıyorum lavoba dışında kalkamıyorum bilr bütün hayatim yatakla bağlanmış gibi iki haftada çok yoruldum ne yapacağımı şaşırdım ne yesem çıkartıyorum su bile içemiyorum

İlk bebeğimde bende öyleydim canım. Bebeği çok erken zehirlendim sanarak yapılan tahlille öğrenmiştik düşün adetime 6 gün vardı. İnşallah benzemez ama 9 ay kustum ben. Hiç geçmedi bulantım bitmedi. Ama genelde 4. Ayda bir anda kesiliyor diyorlar. Şimdi maşallah daha bulantı başlamadı.

Ah ne zordur
Hafta olarak ileridesin, 8den sonra pik yapıyor genelde mide bulantısı kusma. Sonra giderek tekrar azalıyor.
Benim de 1 haftadır koku hassasiyetim var.Bugün ilk defa çıkardım maalesef. Tek ümidim daha kötüleşmemesi Sende çabucak atlatırsın inşallah, uzun sürmez

Canım bende şimdilik hiç bulantı yok ancak geçen sene hamile olan bi arkadaşım bulantılar yüzünden ilk aylarda 5 kilo vermişti sonra bulantı bilekliği aldı ciddi anlamda azalmıştı bulantıları yiyip içebilecek seviyeye gelmişti en azından. bi araştır istersen

Selam kızlar doktor randevusundan geliyorum.
Doktor amcası yavrumun kalp atışını duyamadı, vajinal baksaydı belki duyardı ama teklif etmedi
Kesesine baktı, bebeği gösterdi minicik bir şey yahu o ben inanmakta bayağı bir zorluk çektim gösterdiğinin bebek olduğunu söyleyince sata göre 5+6'yım ama bebek 5+2'deymiş.
10 güne ihtiyacımız var dedi doktor kalp atışı için inşallah bir sonraki sefere duyabiliriz artık

Kızlar altunizade acıbadem doktorları ile ilgili bilginiz var mı? Belgin Selam veya Harika Bodur Öztürk ile ilgili araştırma yapıyorum.

Ay inşallah ya kesilir annem diyor benim üç buçuk ayda kesildi seninde kesilir diyor bakalım dört gözle bekliyorum inşallah başlamaz bulantıların

Pazar günü 8 haftam dolcak dahamı kötü olacak 10 gün rapor aldım bu hafta bitcek raporum ise gidemicem galiba bu gidisle of allah'ım geçsin bir an önce ya inşallah kötülemezsin sende

Aldım hiç ise yaramadı bende ilaçla beraber kullanmama rahmen günde 4 5 defa kusuyorum sabırla beklemekten başka çarem kalmadı ne yazık ki

Ben 5+5 de vajinadan duydum kalp atışını bugünde kahverengi lekelenmem oldu doktora gitmedim inşallah kotu birşey çıkmaz altından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…