2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
sigara içmemek için ağzıma devamlı bişeyler atmak zorunda kaldım. oda gereksiz kg yaptı ama olsun dedim artık. ilk gebeliğimde 30 kg aldım ve hepsini vermiştim. Muhtemelen buda öyle olacak gibi duruyor :)
Kalorisiz şeyler yemeyi dene sürekli yeme isteğin varsa. Nikotin yoksunluguyla açlık hissi birbirine çok benzermiş. O yüzden sigarayı bırakınca sürekli bir şeyler yemek istermiş insan.

Sigarayı bende birden bıraktım. öğrendiğim gün hemen bırakamadım ama her içtiğimde vicdan azabı çeke çeke kendimi aşağılayarak kendime vicdan yaptırarak bıraktım. 1 haftayı geçti ağzıma dahi koymadım. Damağımda yaralar çıktı ama yinede çok mutlu ve gururluyum
Özellikle (sebebi sigaradan olmasada) bir evladını toprağa vermiş biri olarak bırakmamam çılgınlık olurdu zaten.

Çay içilmeyecek, kahve içilmeyecek durumlarına da katılmıyorum her istediğimizden yiyebiliriz ama aşırıya kaçmadan. Çay ve kahve konusunda şöyle birşey var. Yasak değil ama günlük almamız gereken kafein miktarını aşmamak gerekiyor. 2-3 küçük bardak açık çaydan birşey olmaz. O gün mesela Türk kahvesi içtiysek çay içmeyiz dengelenir. Hamilelik hastalık durumu değil sadece biraz daha dikkatli olmamız gereken bir dönem sadece.
Demet Demet maydanoz yemediğiniz sürece de maydonoz düşüğe sebep olmaz mesela. Kendinizi kısıtlamayın kızlar.

Kalorisiz şeyler yemeyi dene sürekli yeme isteğin varsa. Nikotin yoksunluguyla açlık hissi birbirine çok benzermiş. O yüzden sigarayı bırakınca sürekli bir şeyler yemek istermiş insan.
valla hep öyle diyordum bende dikkat ederim öyle yerim diye ama kriz bi gelince gece yarısı tost yediğimi biliyorum :) ama çok şükür 10 günü tamamladım

ben testte çift çizgiyi gördüm küllük felan ne varsa attım. ama hala yaralar bendede çıkıyor ama olsun sağlıklı hayırlı olsunda bana can değil ya içmesek de olur

Ben kahvaltıda maydanoz 5 6 yaprak yiyorum vala sonuçta dedigin gibi bi demet yemedigimiz sürece zararı olmaz

Ben yıllarca içmiştim. Kızıma hamile iken bıraktım emzirmeyi kesince tek tük başlamıştım . 2 ay sonra gene hamileyim gene bıraktım mecbur. Keşke o 2 ayıda içmeyeymişim nese artık sonrası mühim

Bende yarın gıdıcem kızlae en son gecen hafta salı 290do degerım yarın gorebılır mıyım sızce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…