- 25 Kasım 2014
- 26
- 21
Tamamen yasaklamak miBenim doktorum tamamen yasakladı çay ve kahveyi ama bazen içiyorum tabi canım istiyor
Bana doktorum 1bardak ıcebılırsın dedıTamamen yasaklamak mihic icmemek gerekiyor o zaman
Çayda bi damla limon damlatarak içilmesinde fayda var 5 bardağı geçmemek şartıyla . Türk kahvesi şekersiz bi fincan Hatta bazı araştrmalar türk kahvesinib beyin gelişimi için iyi olduğunu söylüyorGünde 1 fincan kahveden ve 3 bardak caydan bi sorun olur mu sizce ?
Evet canım ama ekmeğin içinde çorba pilav makrnayı da sayarsak 5-6 dilim yapar 2 kepçe çorba 6-7 kaşık da pilav diyebilirsnAnlamadımm 1gunde 9 10dılım ekmek mı?
Şarap kan yapar diyorlardı.Kızlar benım doktorum 1kadeh sarap bıle ıcebılırsın dedı:)kahvede 1bardak cay acık cay olarak ıcebılırsın dedı kendını cok kasma dıyor hep
Doktorunu sevdim valla ne yalan söyleyeyim.Kızlar benım doktorum 1kadeh sarap bıle ıcebılırsın dedı:)kahvede 1bardak cay acık cay olarak ıcebılırsın dedı kendını cok kasma dıyor hep
Ben o verdıgın lıstwyı yersem 100kg olurum:)))Evet canım ama ekmeğin içinde çorba pilav makrnayı da sayarsak 5-6 dilim yapar 2 kepçe çorba 6-7 kaşık da pilav diyebilirsn
Balık yiyemiyorum ben pek, balıkçının önünden geçerken bile nefesimi tutarım. O yüzden ceviz yiyorum ama bunu da doktoruma soracağım eğer çok gerekliyse hap olarak alabilirim.Haftada iki gün balık yiyorum bende sıra yaptım hatta pazartesi perşembe balık günü
Mesela 4porsyon et demıssın bı oturusta nasıl yenılcek okadar :)))Evet canım ama ekmeğin içinde çorba pilav makrnayı da sayarsak 5-6 dilim yapar 2 kepçe çorba 6-7 kaşık da pilav diyebilirsn
İnsan kendini kasinca da bebis de strese girer sonucta ve etkilenir. Denge gozetip suclu hissetmeden tuketebliriz bence de cayi kahveyi. Alkolden emin olamasam daKızlar benım doktorum 1kadeh sarap bıle ıcebılırsın dedı:)kahvede 1bardak cay acık cay olarak ıcebılırsın dedı kendını cok kasma dıyor hep
Doktor soledı canım 1kadeh ıcebılırsın ıstedıgın zaman dıeŞarap mıben okulda anlattım bugün alkol bebek kayıplarına neden olur diye ne gerek var riske atmaya
Canım sarhoş olmaktan bahsetmiyoruz biz de. Bir kadehcik tek seferlik. Doktoruma soracağım tabi, belki de azarlar beni.Şarap mıben okulda anlattım bugün alkol bebek kayıplarına neden olur diye ne gerek var riske atmaya
Benım gıbı panık bır ınsanı oldukca rahatlatıyoe:)Doktorunu sevdim valla ne yalan söyleyeyim.
Bunların hepsi toplam günlük miktarMesela 4porsyon et demıssın bı oturusta nasıl yenılcek okadar :)))
Benim balık kokusundan hep bulanırdı midem, gebelikle bağlantısı yok.