2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar ev ısı yapıyor musunuz ev supurup sılme tarzı?
Herşeyi yapıyorum hatta 2.5 yaşında oğlum var 15 kg gün içinde defalarca kucağımda taşıyorum. Mecburum bakmaya sevmeye ilgilenmeye. Yemeği çamaşırı bulaşığı oyunu ile ilgilenmeye hergün evde koşuyoruz . Allaha emanet

Ayni senin durumundayim 3 yasinda kizim var 10 aylik kizim var ikisiylz kosusturup duruyorm aksam anca oturabiliyorum

Arkadaslar bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben folbiol folik asit kullanıyorum günde 1 tane. Ekstra Baska bişey vermedi doktorum.

Arkadaslar bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben folbiol folik asit kullanıyorum günde 1 tane. Ekstra Baska bişey vermedi doktorum.
Bende folattro folik asit kullanıyorum banada baska bir ilaç vermedi ben gebeligi ögrenmeden önce troid yüksekti biraz onun için ilaç kullanıyordum gecikme olunca bıraktım doktoruma sordum icebilirsin bunu dedi

Canım folbiol 5mg o yüzden çok kullanılması tavsiye edilmiyor. Bana doktor ondan vermişti arkadaşım çalıştığı yerdeki doktorlara söylemiş hemen değiştirsin demişler. Ben değiştirdim. İstersen bi araştır sen de .

Ben de folbiol kullanıyorum. Zararlı mı ki?

Aile hekimim vermişti. Sonra doktoruma söyledim o da 3. Aya kadar ona devam ediyoruz dedi hiç bişey demedi ama Bi araştırayım tabii ki. Teşekkürler

Ben de folbiol kullanıyorum. Zararlı mı ki?
Aile hekimim vermişti. Sonra doktoruma söyledim o da 3. Aya kadar ona devam ediyoruz dedi hiç bişey demedi ama Bi araştırayım tabii ki. Teşekkürler

Bana doktor yazmıştı folbiol folik asidin ücretinin bir kısmını devlet karşılıyormuş galiba ondan yazıyorlarmış. Arkadaşımın çalıştığı yerdeki doktorlar onu kullanmasın devletin karşılamadığı bitkisel folik asitlerden kullansın dediler bende riske atmayıp öyle yaptım.
Bana açıklamaları folbiol ağır bir folik asitmiş ve biliyorsunuz her şeyin fazlası zararlı o yüzden bana mantıklı geldi.

Ben belcikada eczanede calisiyorum. Folik asit hamilelerde 0.4 mg olmali. Sadece folik asit 3 aya kadar kullaniliyor ama eger multivitamin kullaniyorsaniz onun icindede folik asit oliyor o nedenle ekstra folik asit kullanmaya gerek yok cnm sadece dozu onemli ve multivitamin doguma kadar hatta emzirince bile kullanilmaya devam edilmesi cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…