Herşeyi yapıyorum hatta 2.5 yaşında oğlum var 15 kg gün içinde defalarca kucağımda taşıyorum. Mecburum bakmaya sevmeye ilgilenmeye. Yemeği çamaşırı bulaşığı oyunu ile ilgilenmeye hergün evde koşuyoruz . Allaha emanetKızlar ev ısı yapıyor musunuz ev supurup sılme tarzı?
Ayni senin durumundayim 3 yasinda kizim var 10 aylik kizim var ikisiylz kosusturup duruyorm aksam anca oturabiliyorumHerşeyi yapıyorum hatta 2.5 yaşında oğlum var 15 kg gün içinde defalarca kucağımda taşıyorum. Mecburum bakmaya sevmeye ilgilenmeye. Yemeği çamaşırı bulaşığı oyunu ile ilgilenmeye hergün evde koşuyoruz . Allaha emanet
Aynen canımDeneyeyim canım mide yanması için yediklerimize dikkat etmemiz gerek sanırım
5+5 de kalp atimini duydum ocağın ilk haftasi muaynem var 1 rutin muayne o vakte kadar beklemedeyimP pembe38
@Minimal-ist
@deadlywhisper
@Ladyturta
@dofh
@Dora01
@Belisada1766
Kızlar sizde durumlar nasıl? Bebişlerinizi gördünüz mü?
Ben varımbursadan katılan varmı arAmıza bende yeni taşındım bursaya
Bende folattro folik asit kullanıyorum banada baska bir ilaç vermedi ben gebeligi ögrenmeden önce troid yüksekti biraz onun için ilaç kullanıyordum gecikme olunca bıraktım doktoruma sordum icebilirsin bunu dediArkadaslar bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben folbiol folik asit kullanıyorum günde 1 tane. Ekstra Baska bişey vermedi doktorum.
İlk hamileliğiniz mi sizindeBende folattro folik asit kullanıyorum banada baska bir ilaç vermedi ben gebeligi ögrenmeden önce troid yüksekti biraz onun için ilaç kullanıyordum gecikme olunca bıraktım doktoruma sordum icebilirsin bunu dedi
Evet ilkİlk hamileliğiniz mi sizinde
Nasıl belli ama demiEvet ilksizinde galiba ilk
5+5 de kalp atimini duydum ocağın ilk haftasi muaynem var 1 rutin muayne o vakte kadar beklemedeyim
Arkadaslar bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben folbiol folik asit kullanıyorum günde 1 tane. Ekstra Baska bişey vermedi doktorum.
Bende öyle valaNasıl belli ama demiilk benimde. Değişik çok heyecanlı Bi süreç. Hemen Bi sürü bebek eşyası almak isteyip kendimi durduruyorum
Ben de folbiol kullanıyorum.Canım folbiol 5mg o yüzden çok kullanılması tavsiye edilmiyor. Bana doktor ondan vermişti arkadaşım çalıştığı yerdeki doktorlara söylemiş hemen değiştirsin demişler. Ben değiştirdim. İstersen bi araştır sen de .
Canım folbiol 5mg o yüzden çok kullanılması tavsiye edilmiyor. Bana doktor ondan vermişti arkadaşım çalıştığı yerdeki doktorlara söylemiş hemen değiştirsin demişler. Ben değiştirdim. İstersen bi araştır sen de .
Ben de folbiol kullanıyorum.Zararlı mı ki?
Aile hekimim vermişti. Sonra doktoruma söyledim o da 3. Aya kadar ona devam ediyoruz dedi hiç bişey demedi ama Bi araştırayım tabii ki. Teşekkürler
Hayırlı olsun canımmSelam kızlar, beni de aranıza alır mısınız? Ben tüp bebekle 11 yıl sonra 5+2 hamileyim.Ağustos annesi olmaya talibim Bize de keseyi görmek için 26 sına gün verdi doktor.
Ben belcikada eczanede calisiyorum. Folik asit hamilelerde 0.4 mg olmali. Sadece folik asit 3 aya kadar kullaniliyor ama eger multivitamin kullaniyorsaniz onun icindede folik asit oliyor o nedenle ekstra folik asit kullanmaya gerek yok cnm sadece dozu onemli ve multivitamin doguma kadar hatta emzirince bile kullanilmaya devam edilmesi cok iyiBana doktor yazmıştı folbiol folik asidin ücretinin bir kısmını devlet karşılıyormuş galiba ondan yazıyorlarmış. Arkadaşımın çalıştığı yerdeki doktorlar onu kullanmasın devletin karşılamadığı bitkisel folik asitlerden kullansın dediler bende riske atmayıp öyle yaptım.
Bana açıklamaları folbiol ağır bir folik asitmiş ve biliyorsunuz her şeyin fazlası zararlı o yüzden bana mantıklı geldi.