oohh maşallahMerhaba kızlar bugün 5+6 hafta bnm son adet tarihine göre. Keseyi gördük bugün haftaya da kalp atışı için çağırdı.
Bencede bırakalım nasıl evde yatasım varaynıyız bende öyle bi an evvel eve gidip yatasım var yok bacım biz işi bırakalım:)))
sıcacık yanan bi soba olucak etrafında minder ohh misss uyuyup durucanBencede bırakalım nasıl evde yatasım var
Hayaller hayallersıcacık yanan bi soba olucak etrafında minder ohh misss uyuyup durucan
Hayaller hayaller
Fotosu var mı canım:)hayırlı olsunnnn cok sevındımKızlar gittik hastaneye kese görüldü 4 haftalık dedi sat a göre 6 hafta 5 günlük demkki geç dönlenme olmuş 10 gün sonra tekrar gidicem kalp atışı bebek icin
Çok tesekkür ederimFotosu var mı canım:)hayırlı olsunnnn cok sevındım
Bol bol su iç canım yaaÇok ciddi baş ağrısı çekiyorum çalıştığım için yatamıyorum da ilaç da alamıyorum
Coook guzel bır duygu olmalı:)Çok tesekkür ederim
Düzenledim kaydettim geldimi fotosu canım çok şükür kese göründü ya çok güzel bi duygu bu ya allahım herkeze nasip etsin
Sen keseyi görmüşmüydün canımCoook guzel bır duygu olmalı:)
HayırSen keseyi görmüşmüydün canım
Canım benim nerede kistin bende de var yıllardır ama yumurtalığımdakizlar doktor bana 1 tanede kistin var dedi bebege zarari olurmu
Inşallah görürsün içini ferah tut canım benim öğrendiğim zaman 2 haftalıkmiş demekki sata göre 4 dü kimisinin tutmuyor haftası canım icini ferah tutHayırdun degerım 289.1 dı haftaya salı gel dedı bana
Cok saol canım umarım gorurum:)Inşallah görürsün içini ferah tut canım benim öğrendiğim zaman 2 haftalıkmiş demekki sata göre 4 dü kimisinin tutmuyor haftası canım icini ferah tut
Hiç sorma canım ya hep bir yere kıvrılıp yatmak istiyorumÇalışmak o kadar zor ki sürekli esniyorum.
Eve gidip yatmak istiyorum
Canım sen haftaya çok rahat görürsün keseyi. Ben sıkışık gitmek için o kadar su içmiştim ama sıkışmamışımHayırdun degerım 289.1 dı haftaya salı gel dedı bana
Aramıza hoşgeldinMerhaba bayanlar biraz geç kalmışım ama bende 2020 Ağustos annesi olacağım inş 2018 Ağustos annesi olacaktım ama rabbim inş 2sene sonra aynı ayda nasip edecek bana