Tamam canımmm cok saol mutlaka ole yapıcam:)Canım sen haftaya çok rahat görürsün keseyi. Ben sıkışık gitmek için o kadar su içmiştim ama sıkışmamışımSabah uyandığında wcye gitmeden doktora git ben yapamadım sen yap:))
Kuzum pazartesı fln gıtKızlar hayırlı akşamlar benim değer 4 Aralık'ta 150 6 Aralık'ta 540tı bundan 7 gün önce yani 5 haftalıkken de keseyi gördüm. Doktr 10 gün sonra gel dedi acaba yarın gitsem bebişi görmem ya da kalbini duymam mümkün mü ? Son muayene de keseyi görünce kanda istemedi delireceğim bekleye bekleye
Evet, kendini yormadan yapabilirsin çok rahatsız degilsen ya da düşük tehliken yoksa. Dr. Kağan Kocatepe'nin videolarını izledikten sonra anladım ben de hamilelerin günlük yaşamlarına olduğu gibi devam etmelerinin bir zararı olmadığını.Kızlar ev ısı yapıyor musunuz ev supurup sılme tarzı?
Bende bugun supurdum ama halılalrı supururken bastırıyorumya acaba zararı olur mu dıe merak etmıstım:)Evet, kendini yormadan yapabilirsin çok rahatsız degilsen ya da düşük tehliken yoksa. Dr. Kağan Kocatepe'nin videolarını izledikten sonra anladım ben de hamilelerin günlük yaşamlarına olduğu gibi devam etmelerinin bir zararı olmadığını.
Bence izle sen de bu adamın videolarını. Gayet mantıklı konuşuyor. Sağlıklı bir gebelikte düşük yapmanın o kadar kolay olmadığını anlatıyor.Bende bugun supurdum ama halılalrı supururken bastırıyorumya acaba zararı olur mu dıe merak etmıstım:)
Perşembe cuma çıkmaz mı yani tühh desene desene yine bana bana bana beklemek düştüKuzum pazartesı fln gıt
Benim eşim baya bunaltmisti beni, yok yürüme yok eğilme falan, ona izlettim de anladı.Bende bugun supurdum ama halılalrı supururken bastırıyorumya acaba zararı olur mu dıe merak etmıstım:)
Yarın bakacagım cok saol canımmmBence izle sen de bu adamın videolarını. Gayet mantıklı konuşuyor. Sağlıklı bir gebelikte düşük yapmanın o kadar kolay olmadığını anlatıyor.
Az kaldı kız:)Perşembe cuma çıkmaz mı yani tühh desene desene yine bana bana bana beklemek düştü
P pembe38
M Minimal-ist
Wilhelmina
Ladyturta
dofh
Dora01
B Belisada1766
Kızlar sizde durumlar nasıl? Bebişlerinizi gördünüz mü?
Gözün aydın canımmBen en son iki hafta önce keseyi görmüştüm canım 5+3 decumartesi gününü bekliyorum bebek ve kalp atışı için. 7+1 oldum bugün itibariyle Biraz halsizim ve ara ara mide bulantılarım oluyor. O yüzden çok giremiyorum buralara
Şeker at agzına hemen belki kan sekeridir canım dinlen bol bolBir anda başlayan halsizlik elim kolum tutmuyor kafam kalkmıyor galiba hamilelik yeni başlıyor yada grip mi olacağım bilemedim bir de mide yanması çok yaşıyorum bu gece hiç iyi değilim
Deneyeyim canım mide yanması için yediklerimize dikkat etmemiz gerek sanırımŞeker at agzına hemen belki kan sekeridir canım dinlen bol bol
Ah o mide yanması bendede aşırı çok ya
Yeni başlıyor canımBir anda başlayan halsizlik elim kolum tutmuyor kafam kalkmıyor galiba hamilelik yeni başlıyor yada grip mi olacağım bilemedim bir de mide yanması çok yaşıyorum bu gece hiç iyi değilim
Büyüyor canım vallaaGözün aydın canımmMaşallah baya büyütmüşsün bebişini