- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 28
Aynen çok doğru demişsin çünkü her doktorun kendine göre tedavi yöntemi var . Her hamilelik farklıdır . Ve bünyeler farklıBana devlet doktoru önermedi ve iyi bir folik asit olduğunu söyledi zararı olsa vermezdi herhalde çok ön yargılı olmayın ilaç konusunda birbirimizin kafasını karıştırmayalım bence herkes doktoruna güvensin öncelikle önemli olan o
Ben de burayı okuyunca kafam karıştı benim de dr um folbiol yazdı ama ben kullanıyorumAynen çok doğru demişsin çünkü her doktorun kendine göre tedavi yöntemi var . Her hamilelik farklıdır . Ve bünyeler farklı
Bende aabah uyanması zor oluuor ama o hep vardıKızlar benim o kadar uykum var ki iki gündür sizde durumlar nasıl
Doktoruna güveniyorsan kullan canımBen de burayı okuyunca kafam karıştı benim de dr um folbiol yazdı ama ben kullanıyorum
Bende aynıyım uyku sabah gitmek bilmiyor aksam gelmekKızlar benim o kadar uykum var ki iki gündür sizde durumlar nasıl
Benim yengemede ondan vermiş oda yarım iç demiş canım doktoruda çok iyi o cevrenin en iyisi benim 6 aylık kanamam olmustu onun sayesinde durdu cok iyi doktor o vermiş ona mesela bide onun kan pıhtılaşma sorununu o çıkardı ortaya simdi igne kullanıyorBen de burayı okuyunca kafam karıştı benim de dr um folbiol yazdı ama ben kullanıyorum
Mıde kazınması bendede cok oluyorBende aynıyım uyku sabah gitmek bilmiyor aksam gelmekbirde iki üç gündür bu saatte midem kazınıyor resmen açlık krizi geciyorum sanki hemen birseyler atıştırıyorum
2 gündür sabahları kötüyümBulantın mı var canım?ne zaman basladı ?
Kusma oluyor mu canım kacıncı haftadasın?2 gündür sabahları kötüyüm
Altta yazıyor ya ? Kusma yok kötüyüm sadeceKusma oluyor mu canım kacıncı haftadasın?
Dıkkat et canım kendıneAltta yazıyor ya ? Kusma yok kötüyüm sadece
Sağol canımDıkkat et canım kendıne
özel hastanedeki doktorlar da ilaç firmaları ile yaptıkları anlaşmalar karşılığında bi çok şey talep ediyorlar. Bu sadece devlet hastanesine özel bir durum değil. bu konuya çok yakın bi arkadaşım tarafından şahidim. tabi ki doktora güvenmek önemli ama kendimiz de araştırabiliriz. Sadece alınması gereken miktarın üzerinde olduğu için sanırım herkes tepkisiz kalmak istemedi bu kötü birşey değil ama kullanıp kullanmama kararı tabi ki kişinin kendisindeBana devlet doktoru önermedi ve iyi bir folik asit olduğunu söyledi zararı olsa vermezdi herhalde çok ön yargılı olmayın ilaç konusunda birbirimizin kafasını karıştırmayalım bence herkes doktoruna güvensin öncelikle önemli olan o
Insallah kolay atlatırsın canım benım ılk olucak oyuzden heyecanlı ve tecrubesızımSağol canım
İlkinde bu kadar erken başlamamıştı şaşkınımHele sabah bulantısı hiç yaşamazdım genelde akşamları oluyordu ama işte her hamilelik farklı diye boşa dememişler
Folbiol için mi iyi dedi canım?Bana devlet doktoru önermedi ve iyi bir folik asit olduğunu söyledi zararı olsa vermezdi herhalde çok ön yargılı olmayın ilaç konusunda birbirimizin kafasını karıştırmayalım bence herkes doktoruna güvensin öncelikle önemli olan o
Hemde yarım falan değil bütün kullanıyorum 1 aydırBen de burayı okuyunca kafam karıştı benim de dr um folbiol yazdı ama ben kullanıyorum
Şöyle düşünün bu ilaç bu kadar kötü madem niçin piyasa da var ve kullanım sonucunda yok çocuk otizmli olmus yada anneye şu zararı olmuş gibi bir örnek var mı varsa beni bilgilendirin arkadaşınızda şahit olduğunuz durum nedir meselaözel hastanedeki doktorlar da ilaç firmaları ile yaptıkları anlaşmalar karşılığında bi çok şey talep ediyorlar. Bu sadece devlet hastanesine özel bir durum değil. bu konuya çok yakın bi arkadaşım tarafından şahidim. tabi ki doktora güvenmek önemli ama kendimiz de araştırabiliriz. Sadece alınması gereken miktarın üzerinde olduğu için sanırım herkes tepkisiz kalmak istemedi bu kötü birşey değil ama kullanıp kullanmama kararı tabi ki kişinin kendisinde
Zaten bir çoğumuz ilk kez anne oluyoruz ve dolasıyla fazla hassasız bu konuda felaket gibi yorumlar yapıyorsunuz onu demek istiyorum bana somut olmuş birşeyi örnek gösterin herkesin doğrusı kendine tabi bilhare haftaya gittiğimde detaylı konuşacağım bu konuyu doktorumlaFolbiol için mi iyi dedi canım?
Kafa karıştırmaktan ziyade bilgi paylaşımı yapıyoruz aslında
Herkes yine nasıl istiyorsa o şekilde devam ediyor.