2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Folbiol 5mg kullanmayayım mı yani

Folbiol 5mg. O halde almamız gerekenden çok çok fazla içeriğe sahip. Şimdi araştırdım da fazlası Allah korusun bebekte otizme bile sebep olabiliyormuş . Doğru mu?

Folbiol 5mg. O halde almamız gerekenden çok çok fazla içeriğe sahip. Şimdi araştırdım da fazlası Allah korusun bebekte otizme bile sebep olabiliyormuş . Doğru mu?
Allah korusun gece gece panik oldum şimdi hangi ilacı kullanalım peki. Sizler neler kullanıyorsunuz

Allah korusun gece gece panik oldum şimdi hangi ilacı kullanalım peki. Sizler neler kullanıyorsunuz
Evet folibol bence de kullanmayın. normalde 400 mikrogram almak yeterli ancak folibol bunun yaklaşık 10 katı kadar fazla. Ciddi bi oran. Ben solgar kullanıyorum çok güvendiğim bi marka. hamile kalmadan önce de onu kullanıyordum hamilelikte doktoruma sordum doğru Seçim devam et dedi

Maalesef bende 2 hafta falan kullandım folbiolu. 3-4 gündür kullanmıyorum artık. Sende yarın değiştirirsin telaş yapma canım.
Ben vinalac marka kullanıyorum. Probiyotik destekli. Çünkü şu sıralar kabızlık sorunu yaşıyorum. Ek olarak içerisinde zencefilde var mide bulantısı yaşayanlar için iyi geliyormuş.
Tabi illa bunu kullanacağız diye bir şey yok. Kabızlık problemim geçtikten sonra değiştirebilirim. Önemli olan kaç mg olduğu ve bitkisel olması.

Bu arada otizmin kanıtlanmış bi sebebi yok hala daha ancak bu tabiki yüksek doz folik asitin bi zararı olmayacağı anlamına gelmez.

Bu arada otizmin kanıtlanmış bi sebebi yok hala daha ancak bu tabiki yüksek doz folik asitin bi zararı olmayacağı anlamına gelmez.
Evet canım ihtimaller arasında her şey olabilir.

Benim anlamadığım bu kadar yüksek dozda olan bir folik asidi doktorlar neden yazıyor? :/

Evet canım ihtimaller arasında her şey olabilir.

Benim anlamadığım bu kadar yüksek dozda olan bir folik asidi doktorlar neden yazıyor? :/
Malesef bazı doktorlar reprezantlarla yaptıkları anlaşmalardan dolayı özellikle belli marka ilaçlarda ısrarcı. Tamamen ticari bakıyorlar. nefret ediyorum öyle fırsatçı doktorlardan.

Bir anda başlayan halsizlik elim kolum tutmuyor kafam kalkmıyor galiba hamilelik yeni başlıyor yada grip mi olacağım bilemedim bir de mide yanması çok yaşıyorum bu gece hiç iyi değilim
Canım belkı usutmıssındur dıkkat et yada dedıgın gıbı artık bellı olmaya basladı

Arkadaslar bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben folbiol folik asit kullanıyorum günde 1 tane. Ekstra Baska bişey vermedi doktorum.
Folık asıt markası follıng
Multıvıtamın markası happy mumy
Coasprın daha once kımyasalım oldugu ıcın tedbır amaclı bunlar verıldı bana

folbiolu genelde hamilelikten önce önerirler Kızlar depo olması için. Hamilelik oluştuğu zaman 0,4lük folik asite geçmek yeterli. Ya da folbiol yarım olarak alınabilir.

Bana devlet doktoru önermedi ve iyi bir folik asit olduğunu söyledi zararı olsa vermezdi herhalde çok ön yargılı olmayın ilaç konusunda birbirimizin kafasını karıştırmayalım bence herkes doktoruna güvensin öncelikle önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…