- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 33
Folbiol 5mg kullanmayayım mı yaniBen belcikada eczanede calisiyorum. Folik asit hamilelerde 0.4 mg olmali. Sadece folik asit 3 aya kadar kullaniliyor ama eger multivitamin kullaniyorsaniz onun icindede folik asit oliyor o nedenle ekstra folik asit kullanmaya gerek yok cnm sadece dozu onemli ve multivitamin doguma kadar hatta emzirince bile kullanilmaya devam edilmesi cok iyi
Folbiol 5mg. O halde almamız gerekenden çok çok fazla içeriğe sahip. Şimdi araştırdım da fazlası Allah korusun bebekte otizme bile sebep olabiliyormuş . Doğru mu?Ben belcikada eczanede calisiyorum. Folik asit hamilelerde 0.4 mg olmali. Sadece folik asit 3 aya kadar kullaniliyor ama eger multivitamin kullaniyorsaniz onun icindede folik asit oliyor o nedenle ekstra folik asit kullanmaya gerek yok cnm sadece dozu onemli ve multivitamin doguma kadar hatta emzirince bile kullanilmaya devam edilmesi cok iyi
Allah korusun gece gece panik oldum şimdi hangi ilacı kullanalım peki. Sizler neler kullanıyorsunuzFolbiol 5mg. O halde almamız gerekenden çok çok fazla içeriğe sahip. Şimdi araştırdım da fazlası Allah korusun bebekte otizme bile sebep olabiliyormuş . Doğru mu?
Evet folibol bence de kullanmayın. normalde 400 mikrogram almak yeterli ancak folibol bunun yaklaşık 10 katı kadar fazla. Ciddi bi oran. Ben solgar kullanıyorum çok güvendiğim bi marka. hamile kalmadan önce de onu kullanıyordum hamilelikte doktoruma sordum doğru Seçim devam et dediAllah korusun gece gece panik oldum şimdi hangi ilacı kullanalım peki. Sizler neler kullanıyorsunuz
Allah korusun gece gece panik oldum şimdi hangi ilacı kullanalım peki. Sizler neler kullanıyorsunuz
Bu arada otizmin kanıtlanmış bi sebebi yok hala daha ancak bu tabiki yüksek doz folik asitin bi zararı olmayacağı anlamına gelmez.Folbiol 5mg. O halde almamız gerekenden çok çok fazla içeriğe sahip. Şimdi araştırdım da fazlası Allah korusun bebekte otizme bile sebep olabiliyormuş . Doğru mu?
Evet canım ihtimaller arasında her şey olabilir.Bu arada otizmin kanıtlanmış bi sebebi yok hala daha ancak bu tabiki yüksek doz folik asitin bi zararı olmayacağı anlamına gelmez.
Benim yengeme de vermiş doktor ama yarım iç demiş tüm tablet içme demiş oda yarım iciyorBen de folbiol kullanıyorum.Zararlı mı ki?
Malesef bazı doktorlar reprezantlarla yaptıkları anlaşmalardan dolayı özellikle belli marka ilaçlarda ısrarcı. Tamamen ticari bakıyorlar. nefret ediyorum öyle fırsatçı doktorlardan.Evet canım ihtimaller arasında her şey olabilir.
Benim anlamadığım bu kadar yüksek dozda olan bir folik asidi doktorlar neden yazıyor? :/
Folbiol 5mg kullanmayayım mı yani
Folbiol 5mg. O halde almamız gerekenden çok çok fazla içeriğe sahip. Şimdi araştırdım da fazlası Allah korusun bebekte otizme bile sebep olabiliyormuş . Doğru mu?
Canım belkı usutmıssındur dıkkat et yada dedıgın gıbı artık bellı olmaya basladıBir anda başlayan halsizlik elim kolum tutmuyor kafam kalkmıyor galiba hamilelik yeni başlıyor yada grip mi olacağım bilemedim bir de mide yanması çok yaşıyorum bu gece hiç iyi değilim
Bende oleyım cok acıkıyorumBugun ac olunca midem bi bulandi kusucam sandm sukur kusmadim... istahim cok acikkkk ac kalamiyorum resmen
Folık asıt markası follıngArkadaslar bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben folbiol folik asit kullanıyorum günde 1 tane. Ekstra Baska bişey vermedi doktorum.
Doktorun soyledigi canim sata gore 6 idiCanım ne güzel erkenden duymuşsunnPeki 5+5 sata göre hesaplanan mıydı? Doktorunun söylediği mi?
Ben bugun 5+4 tü gittiğimde bebişi bile göremedik.
Bulantın mı var canım?ne zaman basladı ?Günaydın kızlar, benim Sabah sabah midem ayakta
Bana devlet doktoru önermedi ve iyi bir folik asit olduğunu söyledi zararı olsa vermezdi herhalde çok ön yargılı olmayın ilaç konusunda birbirimizin kafasını karıştırmayalım bence herkes doktoruna güvensin öncelikle önemli olan oBana doktor yazmıştı folbiol folik asidin ücretinin bir kısmını devlet karşılıyormuş galiba ondan yazıyorlarmış. Arkadaşımın çalıştığı yerdeki doktorlar onu kullanmasın devletin karşılamadığı bitkisel folik asitlerden kullansın dediler bende riske atmayıp öyle yaptım.
Bana açıklamaları folbiol ağır bir folik asitmiş ve biliyorsunuz her şeyin fazlası zararlı o yüzden bana mantıklı geldi.